Részleges szakdolgozat írás |IQfactory

Szakdolgozat írás (részleges)

Ez a szolgáltatásunk nagy segítség lehet számodra, ha elakadtál a szakdolgozatod elkészítése közben vagy nem tudod hogyan indulj el.

Segítünk a vázlat, a bevezetés, a szakirodalmi áttekintés, a kutatás-módszertan vagy a konklúzió elkészítésében; rendelkezésre állunk a statisztikai elemzéseknél és a primer kutatásnál is. Ha egy speciális szoftverre van szükséged, nálunk minden bizonnyal megtalálod.

Lépj velünk kapcsolatba bátran akkor is, ha megírtad a szakdolgozatod egy részét, de szakmai tanácsra lenne szükséged a befejezéshez vagy időhiányban szenvedsz.

Kiterjedt írói adatbázisunknak és sokéves tapasztalatunknak köszönhetően gyors és szakszerű segítséget tudunk nyújtani számodra akár speciális témák esetén is.

Ajánlatkérés

MELYEK A LEGGYAKORIBB SZAKDOLGOZAT TÉMAKÖRÖK?

Ahogy minden szakterületnek megvannak a saját kutatási ágai, úgy a diplomamunkád témájának kiválasztásakor is számos témakör közül választhatsz. Összegyűjtöttük a leggyakoribb szakdolgozat témajavaslatokat, így ha nincs ötleted, érdemes böngészned a lehetőségek között. Szinte minden szakterület esetén tudunk segíteni, kérd egyedi ajánlatunkat!

GARANCIÁINK

 

home-icon-6100% plágium mentesség – PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA
Garantáljuk, hogy minden általunk végzett munka plágiumtól mentes. Minden eseteben szoftveres plágiumkereső vizsgálatot végzünk, melynek riportját csatoljuk a kézbesítéskor.

icon-adatvedelemAdatvédelem
Biztosítjuk, hogy adataidat a rendelés során bizalmasan kezeljük, harmadik félnek egyáltalán nem adjuk át őket. A kommunikáció egy ellenőrzött, zárt rendszeren belül történik, amelyet rendszergazdáink folyamatosan felügyelnek.

home-icon-4Képzett és tapasztalt szakemberek
Garantáltan a témában megfelelően képzett és nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek állnak a rendelkezésedre. Kizárólag diplomás partnereket alkalmazunk, akiket komoly felvételi folyamaton viszünk keresztül, mielőtt megbízást vállalnának cégünknél.

home-icon-5Határidő
Biztos lehetsz abban, hogy a munkát az általad megjelölt határidőre, vagy még az előtt készítjük el.

icon-listaTeljes hivatkozási lista
Garantáljuk, hogy az összes általunk elvégzett munka teljes hivatkozási listával kerül kézbesítésre. A dokumentumok hivatkozásait DÍJMENTESEN készítjük el és nem számítjuk bele a terjedelembe.

icon-igenyekInstrukciók
Garantáljuk, hogy az általunk vállalt szolgáltatás megfelel a rendeléskor általad megadott utasításoknak és specifikációknak. Ha mégis rosszul értelmeznénk az utasításokat, természetesen díjmentesen javítunk a felhasználási feltételeinkben rögzítettek szerint.

home-icon-3Folyamatos kommunikáció
Megrendelői felületünkön kapcsolatot tarthatsz szakembereinkkel és nyomon követheted a munka elkészültét. Ügyfélszolgálatunk rövid időn belül válaszol e-mailjeidre, ha pedig telefonon keresnél minket, biztos lehetsz benne, hogy egy tapasztalt kollégánk áll a rendelkezésedre.

Ajánlatkérés