Szakdolgozat prezentáció, egyéb prezentációk| IQfactory

Prezentációk

A prezentációk szerepe egyre nő az egyetemi értékelésben, hiszen a karriered során nagyon fontos, hogy gondolataidat meg tudd fogalmazni és érthetően át tudd adni a közönségnek.

Prezentációk megjelenhetnek írásban elkészített dokumentumok vagy projektek bemutatásaként, de egyre gyakrabban találkozunk velünk önálló feladatként.

Tapasztalat nélkül nehéz feladat egy informatív és szórakoztató prezentáció összeállítása, különösen ha ritkán állsz nyilvánosság elé. Mi segítünk egy egyszerű, de ugyanakkor informatív és lényegre törő prezentáció elkészítésében, amelyet igény esetén magyarázatokkal, kulcsmondatokkal és javasolt szófordulatokkal ellátunk.

PowerPoint és Prezi diasorokban egyaránt nagy tapasztalatunk van.

Ajánlatkérés

GARANCIÁINK

 

home-icon-6100% plágium mentesség – PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA
Garantáljuk, hogy minden általunk végzett munka plágiumtól mentes. Minden eseteben szoftveres plágiumkereső vizsgálatot végzünk, melynek riportját csatoljuk a kézbesítéskor.

icon-adatvedelemAdatvédelem
Biztosítjuk, hogy adataidat a rendelés során bizalmasan kezeljük, harmadik félnek egyáltalán nem adjuk át őket. A kommunikáció egy ellenőrzött, zárt rendszeren belül történik, amelyet rendszergazdáink folyamatosan felügyelnek.

home-icon-4Képzett és tapasztalt szakemberek
Garantáltan a témában megfelelően képzett és nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek állnak a rendelkezésedre. Kizárólag diplomás partnereket alkalmazunk, akiket komoly felvételi folyamaton viszünk keresztül, mielőtt megbízást vállalnának cégünknél.

home-icon-5Határidő
Biztos lehetsz abban, hogy a munkát az általad megjelölt határidőre, vagy még az előtt készítjük el.

icon-listaTeljes hivatkozási lista
Garantáljuk, hogy az összes általunk elvégzett munka teljes hivatkozási listával kerül kézbesítésre. A dokumentumok hivatkozásait DÍJMENTESEN készítjük el és nem számítjuk bele a terjedelembe.

icon-igenyekInstrukciók
Garantáljuk, hogy az általunk vállalt szolgáltatás megfelel a rendeléskor általad megadott utasításoknak és specifikációknak. Ha mégis rosszul értelmeznénk az utasításokat, természetesen díjmentesen javítunk a felhasználási feltételeinkben rögzítettek szerint.

home-icon-3Folyamatos kommunikáció
Megrendelői felületünkön kapcsolatot tarthatsz szakembereinkkel és nyomon követheted a munka elkészültét. Ügyfélszolgálatunk rövid időn belül válaszol e-mailjeidre, ha pedig telefonon keresnél minket, biztos lehetsz benne, hogy egy tapasztalt kollégánk áll a rendelkezésedre.

Ajánlatkérés