Szakképzések | OKJ- s szakdolgozat témák| IQfactory

OKJ szakképzések dokumentumai

Egyre többen ismerik fel, hogy egy-egy szakma megtanulásával, jelenlegi képzettségük kiegészítésével versenyképesebbé lehet válni a munkaerőpiacon.

Legtöbbször azonban ilyen felnőttképzésekre már munkahely mellett kerül sor, így felértékelődik minden szabad óra. Csapatunk segítséget nyújt különböző dokumentumok elkészítéséhez OKJ képzések során, illetve a záródolgozatban is.

Ajánlatkérés

Milyen területeken nyújtunk segítséget?

Évközi OKJ-s írásbeli anyagok elkészítésében szinte bármely szakképesítés esetén tudunk segíteni, kérd egyedi ajánlatunkat!
OKJ-s szakképzések közül jelenleg a következők igényelnek 5-40 oldalas záródolgozatot illetve szakdolgozatot (forrás: NSZFH), segítségért fordulj hozzánk bizalommal:

GARANCIÁINK

 

home-icon-6100% plágium mentesség – PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA
Garantáljuk, hogy minden általunk végzett munka plágiumtól mentes. Minden eseteben szoftveres plágiumkereső vizsgálatot végzünk, melynek riportját csatoljuk a kézbesítéskor.

icon-adatvedelemAdatvédelem
Biztosítjuk, hogy adataidat a rendelés során bizalmasan kezeljük, harmadik félnek egyáltalán nem adjuk át őket. A kommunikáció egy ellenőrzött, zárt rendszeren belül történik, amelyet rendszergazdáink folyamatosan felügyelnek.

home-icon-4Képzett és tapasztalt szakemberek
Garantáltan a témában megfelelően képzett és nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek állnak a rendelkezésedre. Kizárólag diplomás partnereket alkalmazunk, akiket komoly felvételi folyamaton viszünk keresztül, mielőtt megbízást vállalnának cégünknél.

home-icon-5Határidő
Biztos lehetsz abban, hogy a munkát az általad megjelölt határidőre, vagy még az előtt készítjük el.

icon-listaTeljes hivatkozási lista
Garantáljuk, hogy az összes általunk elvégzett munka teljes hivatkozási listával kerül kézbesítésre. A dokumentumok hivatkozásait DÍJMENTESEN készítjük el és nem számítjuk bele a terjedelembe.

icon-igenyekInstrukciók
Garantáljuk, hogy az általunk vállalt szolgáltatás megfelel a rendeléskor általad megadott utasításoknak és specifikációknak. Ha mégis rosszul értelmeznénk az utasításokat, természetesen díjmentesen javítunk a felhasználási feltételeinkben rögzítettek szerint.

home-icon-3Folyamatos kommunikáció
Megrendelői felületünkön kapcsolatot tarthatsz szakembereinkkel és nyomon követheted a munka elkészültét. Ügyfélszolgálatunk rövid időn belül válaszol e-mailjeidre, ha pedig telefonon keresnél minket, biztos lehetsz benne, hogy egy tapasztalt kollégánk áll a rendelkezésedre.

Ajánlatkérés