GYIK | IQfactory

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan tudok rendelni tőletek?

Legegyszerűbben az ajánlatkérő űrlapunkon keresztül rendelhetsz tőlünk . Töltsd ki az űrlapban található mezőket, hogy pontos képet kapjunk arról, hogy miben lehetünk a segítségedre.

Hogyan tudok kapcsolatba lépni veletek?

Katting a ’Kapcsolat’ menüpontra vagy írj nekünk a főoldalon felugró chat ablakban.

Legális a szolgáltatásotok?

Igen, az általunk nyújtott szolgáltatások 100%-ban legálisak. Regisztrált cégként, a törvényi előírásokat maximálisan betartva működünk. Megrendelőinket a Nemzetközi Fogyasztóvédelmi Törvények védik, szolgáltatásaink ellenértékéről számlát adunk és íróinkat teljesen hivatalosan, a szabályok maximális tiszteletben tartásával foglalkoztatjuk.

Csalok, ha igénybe veszem a szolgáltatásotokat?

Nem. Amennyiben szolgáltatásainkat megfelelően használod, úgy nagy segítséget tudunk nyújtani a saját dolgozatod vagy szakdolgozatod elkészítéséhez és semmilyen csalást nem követsz el.

Megbízhatok bennetek?

Teljes mértékben. Regisztrált cég vagyunk, megrendelőinket védik az Európai Fogyasztóvédelmi Törvények, az év 365 napjában elérhetőek vagyunk és magas minőségű szolgáltatást nyújtunk.

Bizalmasan kezelitek az adataimat?

Igen, a személyes adataidat teljes mértékben bizalmasan kezeljük. Nagyon nagy figyelmet fordítunk az adatvédelemre; informatikai rendszerünk folyamatos felügyelet mellett, zártan működik. Személyes adataidat még a dokumentumot elkészítő írónak sem adjuk át; még az e-mail címedet sem.

Ugyanakkor felhívjuk a figyelmedet arra, hogy nem tudunk felelősséget vállalni azokért az adatokért, amelyek a rendszerünkbe általad feltöltött file-okkal érkeznek, ezek eltávolítása a Te felelősséged.

Miben különböztök más hasonló szolgáltatást kínáló oldalaktól?

Hivatalos cégként működünk, így megrendelőinket a Nemzetközi Fogyasztóvédelmi Törvények védik. Ügyfélszolgálatunk az év 365 napjában elérhető és a rendelkezésedre áll. Saját szoftveres felületünkön folyamatos kapcsolattartást biztosítunk a megbízást elkészítő partnerünkkel.

Kizárólag releváns diplomával rendelkező, magasan képzett szakembereket alkalmazunk. A megrendelések plágium mentességét szoftveresen ellenőrizzük és az így készült riportot csatoljuk a kézbesítéskor. Pénzvisszafizetési garanciát adunk.

Hivatalosan működésünknek köszönhetően vállalásaink bármikor számon kérhetőek rajtunk.

!!!Óva intünk attól, hogy olyan weboldal szolgáltatását vedd igénybe a szakdolgozatodhoz, ahol nem történik hivatalos vállalás a szolgáltató részéről. Enélkül még a legalapvetőbb garanciákat sem tudod érvényesíteni és az adataid bármikor nyilvánosságra kerülhetnek a szakdolgozatoddal együtt!!!

Milyen szolgáltatásokat kínáltok?

A Szolgáltatások menüpontra kattintva tájékozódhatsz szolgáltatásinkról. Több száz tapasztalt író szerepel adatbázisunkban, így gyakorlatilag bármilyen, a tanulmányaidhoz kapcsolódó feladatban a segítségedre tudunk lenni legyen szó szakdolgozat írásról, dolgozat írásról, lektorálásról, javításról, prezentációk elkészítéséről vagy akár programozásról.

Milyen témákban tudtok segíteni?

Alap- és mester-szakon szinte minden témában , doktori képzések esetében esetében bizonyos témákban tudjuk csak magabiztosan segítséget nyújtani, itt előzetes konzultáció szükséges. Az Ajánlatkérő Űrlapon legördülő mezőből tudod kiválasztani megrendelésed szakterületét.

Milyen garanciákat kapok, amikor tőletek rendelek?

Részletes garanciáinkat ide kattintva tekintheted meg.

Hogyan kézbesítitek a megrendelt dokumentumokat?

A megrendelést az általad a rendeléskor megadott határidőben, vagy az előtt e-mailben, csatolmányként kézbesítjük. A kézbesítési határidő az általad kiválasztott nap éjfél.

Milyen gyorsan tudtok elkészíteni egy dokumentumot?

Kisebb volumenű dokumentumok esetében akár 24-48 órán, nagyobbaknál 5-7 napon belül is képesek vagyunk kézbesíteni. Természetesen minél több idő áll rendelkezésünkre, annál kedvezőbb árajánlatot tudunk adni.

Garantáljátok a plágium mentességet?

IGEN. Garantáljuk, hogy íróinka munkájuk során egyáltalán nem plagizálnak. A kézbesítéskor egy szoftveresen elkészített plágium riportot is csatolunk megrendelésedhez; illetve pénzvisszafizetési garanciát vállalunk a plágium mentességre.

Kapcsolatba tudok lépni a dokumentumot elkészítő íróval?

Igen, Megrendelői Felületünk segítségével folyamatosan kapcsolatot tarthatsz vele a dokumentum elkészítése során.

Megjelölitek a hivatkozásokat?

Igen, kivétel nélkül megadjuk a hivatkozásokat, amelyekkel partnereink dolgoznak. Ezt szolgáltatásunk DÍJMENTESEN tartalmazza és a terjedelembe sem számítjuk bele. Minden általunk kézbesített dokumentum teljes irodalomjegyzékkel kerül kézbesítésre.

Mi történik ha nem vagyok elégedett a dokumentummal?

Cégünk egyszeri DÍJMENTES javítási lehetőséget biztosít megrendelőinek. Amennyiben nem vagy elégedett, jelezd ügyfélszolgálatunknak és rövid időn belül elkészítjük a javítást. Így biztosítjuk, hogy maradéktalanul elégedett legyél.

A szolgáltatásunk komplexitása miatt gyakori, hogy utólagos korrekcióra van szükség a kézbesítés után, hiszen a dokumentumnak rengeteg kritériumnak kell megfelelnie. Ezeket a módosításokat készségesen és nagyon rövid időn belül elvégezzük, bátran jelezd nekünk ha korrekciót szeretnél a kézbesítés után.

Hogyan tudok fizetni?

A fizetést a következő módokon tudod megtenni részünkre:

1. Banki átutalás

2. Bankszámlára történő készpénzes befizetés

3. Online fizetés bankkártyával

4. Postai csekken történő befizetés

5.  PayPal

Milyen árakon dolgoztok?

Ahhoz, hogy pontos árat tudjunk adni számodra arra kérünk, hogy töltsd ki az Ajánlatkérő Űrlapunkat. Ajánlatunkat befolyásolja az akadémiai szint, nyelv, a kutatás komplexitása és természetesen a rendelkezésre álló idő.

Kapok-e igazolást a befizetett összegekről?

Igen, a cégünknek befizetett összegekről e-mailes visszajelzést küldünk és elektronikus számlát állítunk ki az összeg beérkezésétől számított 24 órán belül.

Fizethetek részletekben?

Alapvetően a megbízási díjak kiegyenlítése 2 részletben (előleg, illetve teljes megbízási díj) történik, azonban előzetes egyeztetés esetén flexibilisek vagyunk részletekben történő fizetés tekintetében is.

Tudtok segíteni adatelemzésben?

Igen.  Csapatunk nagy tapasztalattal rendelkezik adatelemzés, statisztikai elemzés és pénzügyi elemzés terén. Fordulj hozzánk bizalommal!

A számolásokban is tudtok segíteni?

Igen, íróink a számolásokkal kapcsolatban is a segítségedre tudnak lenni. Legyen szó arányszámokról, kalkulációkról, pénzügyi elemzésről, mérlegről vagy eredménykimutatásról, professzionális segítségre számíthatsz.

Prezentációt is tudtok készíteni a dokumentumhoz?

Igen, természetesen prezentációt is tudunk készíteni.

A prímer kutatásban is tudtok segíteni?

Igen, a primer kutatásban is tudunk segíteni. Kérdőívek, illetve interjúk esetén díjmentesen segítünk a kapcsolódó kérdések elkészítésében, azonban a kitöltésről/interjúról neked kell gondoskodnod.