Kapcsolattartás - IQfactory Szakdolgozat írás, dolgozat írás

Kapcsolattartás az íróddal és velünk

A gyors és könnyű kapcsolattartásban hiszünk. Íród és az ügyfélszolgálatunk is készséggel áll a rendelkezésedre bármilyen felmerülő kérdés vagy probléma esetén.

Kapcsolattartás az íróddal

A dolgozatírás közben az íróddal lesz a legszorosabb kapcsolatod. Egy zárt chat felületen tudtok folyamatosan egyeztetni, ahol mindkettőtök anonimitását garantáljuk. Tudjuk, hogy a konzulensekkel sokszor nehézkes és lassú a kommunikáció, ami megnehezítheti a munkád. Ezért külön hangsúlyt fektetünk arra, hogy Íróink folyamatos támogatást nyújtsanak, és gyorsan reagáljanak.

Folyamatos kapcsolat az íróddal

A dolgozat elkészítése közben folyamatosan tarthatod a kapcsolatot az íróddal. Ez a szoros kommunikáció is hozzájárul ahhoz, hogy egy igazán minőségi dolgozat születhessen.

Gyors reakció a felmerülő kérdéseidre

Íród pontosan tisztában van vele, hogy milyen fontos a hatékony kommunikáció. Ezért a chaten keresztül gyorsan reagál a felmerülő kérdéseidre vagy az átküldött anyagaidra.

Zárt chat felület az egyeztetésekre

Saját fejlesztésű chat felületünkön könnyen és hatékonyan tudtok egyeztetni az íróddal minden felmerülő kérdésről. Itt tudtok megosztani egymással forrásokat, dokumentumokat, a dolgozathoz szükséges minden releváns file-t.

Teljes anonimitás a dolgozat elkészítése során

Teljes anonimitást garantálunk megrendelőink és íróink felé egyaránt. A közös munka során mindketten projektkódot kaptok, ez lesz a felhasználó nevetek, amit a chaten is használtok. A dokumentumot elkészítő író nem fér hozzá a személyes adataidhoz.

Kapcsolattartás az ügyfélszolgálattal az év bármely napján:

Természetesen a dolgozat készítése során felmerülhetnek kérdéseid, vagy egy ponton esetleg elakadhatsz. Amíg sok szolgáltató nem tart fenn profin működő ügyfélszolgálatot és nincs saját informatikai rendszere sem a megrendelések kezelésére és pontos nyomon követésére, mi nagyon fontosnak tartjuk, hogy hozzánk bármikor fordulhass.

Az év bármely napján, szinte éjjel-nappal elérhető magyar nyelvű ügyfélszolgálatunk, ha kérdésed vagy problémád adódna.

A velünk való kommunikáció nagyon gördülékeny, kollégáink készségesen állnak rendelkezésre e-mailben és telefonon egyaránt. Minden megkeresésre nagyon rövid időn belül reagálunk.

Ezeken a csatornákon érdeklődhetsz vagy rendelheted meg a szolgáltatást. Itt tudunk segíteni neked akkor is, ha már egy folyamatban lévő dolgozatod kapcsán van kérdésed.

Ajánlatkérő űrlapon:
https://iqfactory.hu/ajanlatkeres/

Telefonon:
+36 1 26Mutasd

Chaten:
https://iqfactory.hu/

Emailben:
info@iqMutasd

Ha az IQfactory-ra bízod a dolgozatod elkészítését, biztos lehetsz abban, hogy könnyű, gyors, és hatékony lesz velünk a kommunikáció.

KÉRJ TŐLÜNK INGYENES AJÁNLATOT ITT!

Kapcsolattartás

Milyen tanulmányokat folytatsz?

BA

MA

PhD

Egyéb

10,000+ elégedett ügyfél
1,000+ szakember
250+ szakterület

Visszatérő megrendelő vagyok