PR SZAKDOLGOZAT - IQfactory Szakdolgozat írás, dolgozat írás

PR SZAKDOLGOZAT

A PR, azaz public relations a kommunikációt helyezi a fókuszba. Ezen belül is a kölcsönös előnyökön alapuló kommunikációt és a kapcsolatok tudatos szervezését.

A kommunikáció és médiatudomány szakos hallgatók körében igen népszerű a PR szakdolgozatok készítése. Két nagy szakterülete a vállalkozás belső kommunikációját felölelő belső PR és az arculatért, logóért, image-ért felelős külső PR. A belső PR lényege a jó vállalati légkör kialakítása, a csapatszellem megléte, illetve a kollegák felvételével kapcsolatos kommunikáció. A külső PR a szervezet külső kommunikációját rejti magában.

Ajánlatkérés

LEGGYAKORIBB SZAKDOLGOZAT TÉMAKÖRÖK

Belső PR

A belső PR témájú szakdolgozatok keretein belül vizsgálható a belső PR és a humánpolitika kapcsolata, így akár a PR és a HR kapcsolata is. Kiterjedhet a vizsgálat a szervezeti/vállalati kultúra elemzésére. Ezen túl a toborzás, és a kiválasztás során alkalmazott kommunikáció is lehet egy belső PR szakdolgozat témája.

Külső PR

Egyre gyakoribb, hogy a vállalkozások a médiában, sajtóban, közösségi oldalakon kommunikálnak. A külső PR témájú szakdolgozatok vizsgálhatják közösségi média szerepét egy adott vállalkozás esetében, vagy a blog szerepét a PR tevékenységben. De készülhet a szakdolgozat egy vállalkozás arculatának, image-nak a kialakításával, elemzésével kapcsolatban is.

A PR szakdolgozatok címe gyakran csak annyi, hogy: A PR szerepe egy adott vállalkozásnál, vagy Egy adott vállalkozás PR tevékenységének az elemzése / Egy szabadon választott vállalkozás PR tevékenységének elemzése. A leggyakoribb PR szakdolgozat témákat az alábbiak szerint foglaltuk össze:


A PR szerepe a…:

A PR szerepe a politikában, A PR szerepe a közösségi médiában, A PR szerepe a felsőoktatásban, A PR szerepe egy adott önkormányzatnál, A PR szerepe az egészségügyben. Szinte minden területen vizsgálható a PR szerepe.

 

A PR tevékenység elemzése a ….:

A PR tevékenység egy adott cégnél, A PR tevékenység vizsgálata az óvodákban, A PR tevékenység egy adott önkormányzatnál.

 

 

GARANCIÁINK

 

home-icon-6100% plágium mentesség – PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA
Garantáljuk, hogy minden általunk végzett munka plágiumtól mentes. Minden eseteben szoftveres plágiumkereső vizsgálatot végzünk, melynek riportját csatoljuk a kézbesítéskor.

icon-adatvedelemAdatvédelem
Biztosítjuk, hogy adataidat a rendelés során bizalmasan kezeljük, harmadik félnek egyáltalán nem adjuk át őket. A kommunikáció egy ellenőrzött, zárt rendszeren belül történik, amelyet rendszergazdáink folyamatosan felügyelnek.

home-icon-4Képzett és tapasztalt szakemberek
Garantáltan a témában megfelelően képzett és nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek állnak a rendelkezésedre. Kizárólag diplomás partnereket alkalmazunk, akiket komoly felvételi folyamaton viszünk keresztül, mielőtt megbízást vállalnának cégünknél.

home-icon-5Határidő
Biztos lehetsz abban, hogy a munkát az általad megjelölt határidőre, vagy még az előtt készítjük el.

icon-listaTeljes hivatkozási lista
Garantáljuk, hogy az összes általunk elvégzett munka teljes hivatkozási listával kerül kézbesítésre. A dokumentumok hivatkozásait DÍJMENTESEN készítjük el és nem számítjuk bele a terjedelembe.

icon-igenyekInstrukciók
Garantáljuk, hogy az általunk vállalt szolgáltatás megfelel a rendeléskor általad megadott utasításoknak és specifikációknak. Ha mégis rosszul értelmeznénk az utasításokat, természetesen díjmentesen javítunk a felhasználási feltételeinkben rögzítettek szerint.

home-icon-3Folyamatos kommunikáció
Megrendelői felületünkön kapcsolatot tarthatsz szakembereinkkel és nyomon követheted a munka elkészültét. Ügyfélszolgálatunk rövid időn belül válaszol e-mailjeidre, ha pedig telefonon keresnél minket, biztos lehetsz benne, hogy egy tapasztalt kollégánk áll a rendelkezésedre.

Ajánlatkérés