Informatika szakdolgozat - IQfactory Szakdolgozat írás, dolgozat írás

Informatika szakdolgozat

Egy színvonalas informatika szakdolgozat megírása időigényes és komplex feladat. Az informatikai tudáson és gyakorlati ismereteken túl az adott területen kutatómunkára, szakirodalom feldolgozására is szükség van, amivel bizonyíthatja a hallgató, hogy a szakmájában felmerülő problémákat meg tudja oldani.

Ajánlatkérés

LEGGYAKORIBB SZAKDOLGOZAT TÉMAKÖRÖK

Egy informatika szakdolgozat témája lehet döntően fejlesztési, műszaki vagy alkalmazói, lehet elméleti – pl. a programozás tanításának módszertana -, foglalkozhat technológiai problémával, eszközrendszerekkel. Egy közös bennük: mindegyikük magas követelményeket támaszt a dolgozat írójával szemben. A tartalmán kívül fontos a helyes szerkezet, a részek sorrendje és azok aránya, valamint a stílus, a szakmai nyelv pontos használata is.

 

Programozás – szoftverfejlesztés

A megoldandó feladatnak megfelelően kell programozási nyelvet választanunk. Objektumorientált programozáson kívül (C++, C#, Java) segítséget tudunk nyújtani pl. a MATLAB programozási nyelvben is: megjelenítési és irányítástechnikai témák esetén. Az algoritmusok, adatszerkezetek logikus felépítése nagyban megkönnyíti a probléma megoldását, ahogy a programozási tételek ismerete is.

 

Webprogramozás, adatbázis-kezelés

Webes alkalmazások: portálok, fórumok, web shopok, e-learning anyagok készítése, web alapú környezet fejlesztése feltételezi a HTML, CSS, JacaScript, PHP nyelvek magas szintű ismeretét. Ezen túl jól kell kezelni egy adatbázis kezelőt is, leggyakrabban SQL adatbázis-kezelők valamelyikét, tudni kell adatbázis rendszert, nyilvántartásokat, lekérdezéseket készíteni. Ezeket a feladatokat megoldhatjuk valamelyik tartalomkezelő rendszer (CMS) használatával, pl. WordPress-szel vagy Drupallal.

 

Számítógép hálózatok

Ezen a területen kiemelt szerepet kap a hálózatok hardver elemein és tervezésén túl a hálózatok architektúrája és a biztonsági kérdések, a hálózatvédelem is.

 

Képfeldolgozás, számítógépes grafika

Ebben a témakörben is sok szakdolgozati témalehetőség van. A digitális képfeldolgozás, képminőség és képkorrekciós eljárások, képfeldolgozási módszerek nemcsak a médiainformatika szakosok, hanem a gazdaságinformatikus, mérnökinformatikus, programozó matematikusok számára is választható témák.

 

Infokommunikáció, informatikai biztonság

Ebben a témában gyakori a médiaszabályozás problematikája, az új technológiák vizsgálata. Az adatvédelem és a biztonságos tartalomkezelés ma már kiemelt fontosságú, ezen belül érdekes kérdés, hogy milyen adatvédelem lehetséges és szükséges a felhőben, valamint milyen a felhasználók biztonságtudatossága.

 

Oktatás

Az oktatásban fontos szerepet kapnak az infokommunikációs eszközök, pl. az Interaktív tábla használata, valamint a programozás tanítása. Ebben a témában sokszor írnak ki szakdolgozati témát a következő területeken: informatika didaktika, informatika tanítás módszertana, számítógéppel támogatott oktatás valamint valamilyen oktatási célú program készítése.

 

GARANCIÁINK

 

home-icon-6100% plágium mentesség – PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA
Garantáljuk, hogy minden általunk végzett munka plágiumtól mentes. Minden eseteben szoftveres plágiumkereső vizsgálatot végzünk, melynek riportját csatoljuk a kézbesítéskor.

icon-adatvedelemAdatvédelem
Biztosítjuk, hogy adataidat a rendelés során bizalmasan kezeljük, harmadik félnek egyáltalán nem adjuk át őket. A kommunikáció egy ellenőrzött, zárt rendszeren belül történik, amelyet rendszergazdáink folyamatosan felügyelnek.

home-icon-4Képzett és tapasztalt szakemberek
Garantáltan a témában megfelelően képzett és nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek állnak a rendelkezésedre. Kizárólag diplomás partnereket alkalmazunk, akiket komoly felvételi folyamaton viszünk keresztül, mielőtt megbízást vállalnának cégünknél.

home-icon-5Határidő
Biztos lehetsz abban, hogy a munkát az általad megjelölt határidőre, vagy még az előtt készítjük el.

icon-listaTeljes hivatkozási lista
Garantáljuk, hogy az összes általunk elvégzett munka teljes hivatkozási listával kerül kézbesítésre. A dokumentumok hivatkozásait DÍJMENTESEN készítjük el és nem számítjuk bele a terjedelembe.

icon-igenyekInstrukciók
Garantáljuk, hogy az általunk vállalt szolgáltatás megfelel a rendeléskor általad megadott utasításoknak és specifikációknak. Ha mégis rosszul értelmeznénk az utasításokat, természetesen díjmentesen javítunk a felhasználási feltételeinkben rögzítettek szerint.

home-icon-3Folyamatos kommunikáció
Megrendelői felületünkön kapcsolatot tarthatsz szakembereinkkel és nyomon követheted a munka elkészültét. Ügyfélszolgálatunk rövid időn belül válaszol e-mailjeidre, ha pedig telefonon keresnél minket, biztos lehetsz benne, hogy egy tapasztalt kollégánk áll a rendelkezésedre.

Ajánlatkérés