Garanciáink - IQfactory Szakdolgozat írás, dolgozat írás

Garanciáink

Tapasztalt, profi csapatunk minőségi szolgáltatást garantál a szakdolgozat- vagy házi dolgozat, beadandó írása során

Érdekel

Maximális ügyfélélményt és kiváló szolgáltatást garantálunk

Plágiummentesség pénzvisszafizetési garanciával

Garantáljuk, hogy minden általunk végzett munka plágiummentes. Minden esetben szoftveres plágiumkereső vizsgálatot végzünk, melynek riportját csatoljuk a kézbesítéskor, így te is meggyőződhetsz a dokumentum eredetiségéről.

Adatvédelem

Biztosítjuk, hogy adataid végig bizalmasan kezeljük, és harmadik félnek sem adjuk át. A kommunikáció az íróddal egy anonim, zárt chat felületen történik, amit rendszergazdáink folyamatosan felügyelnek.

Íróink

Íróink a legjobb magyar egyetemeken szereztek diplomát. Legalább Bachelor, de sokan közülük Master vagy PhD diplomások is. Szigorú kiválasztási folyamaton mennek át, mielőtt megbízást vállalhatnak velünk. Így garantáljuk, hogy a témában megfelelően képzett és nagy tapasztalattal rendelkező szakember áll majd a rendelkezésedre.

Határidő

Biztos lehetsz abban, hogy a munkát az általad megjelölt határidőre, vagy még az előtt készítjük el. Szívesen vállalunk részhatáridőket is, így több részletben kaphatod kézhez a folyamatosan készülő dokumentumot.

Teljes hivatkozási lista

Garantáljuk, hogy az összes, általunk elvégzett munkát teljes hivatkozási listával kézbesítjük. A hivatkozásokat díjmentesen készítjük el, és nem számítjuk bele a terjedelembe.

Egyedi igények

Garantáljuk, hogy az általunk vállalt szolgáltatás megfelel a rendeléskor általad megadott részleteknek és specifikációknak. Ha mégis rosszul értelmeznénk a kéréseket, természetesen díjmentesen javítjuk a felhasználási feltételeinkben rögzítettek szerint.

Folyamatos kommunikáció

Az íród a dolgozat elkészítése közben folyamatosan tartja veled a kapcsolatot egy anonim, zárt chat felületen keresztül. Ügyfélszolgálatunk pedig az év bármely napján, szinte éjjel-nappal elérhető, ha kérdésed vagy problémád adódna.

Minőség

Az elkészült dokumentum kézbesítése után egy alkalommal ingyen javítást is kérhetsz. Jelezd, ha elégedetlen vagy, és mi díjmentesen korrigáljuk!

KÉRJ TŐLÜNK INGYENES AJÁNLATOT ITT!

Garanciáink

Milyen tanulmányokat folytatsz?

BA

MA

PhD

Egyéb

10,000+ elégedett ügyfél
1,000+ szakember
250+ szakterület

Visszatérő megrendelő vagyok