Marketing Szakdolgozat - IQfactory Szakdolgozat írás

Marketing szakdolgozat

Egy marketing szakdolgozat megírása rendkívül komplex feladat. A reklámszakma gyorsan változik, így figyelnünk kell arra, hogy a legfrissebb forrásokat használjuk. A szakma alapelvei változatlanok, azonban újabb és újabb eszközök állnak a marketingesek rendelkezésére, hogy elérjék potenciális vásárlóikat.

Marketing szakdolgozatok esetében rendszerint nem elegendő az elemző-értékelő ismertetés, szükség van saját kutatásra és a meglévő ismeretek egyedi megvilágításba helyezésére, vitatott kérdések meggyőző lezárására.

Népszerű és gyakran kutatott téma különböző online marketingeszközök (blogok, weboldalak, közösségi média, keresőoptimalizálás, online ajánlórendszerek) hatékonysága és fogyasztókra gyakorolt hatása. Előtérbe kerülhet a márkaépítés (branding) fogalma, amely elengedhetetlen része minden vállalat stratégiájának. Szakdolgozatok közkedvelt kutatási területe lehet a különböző korosztályok vásárlási szokásainak kutatása, különös tekintettel az Y-generációra és a Z-generációra.

Ajánlatkérés

LEGGYAKORIBB SZAKDOLGOZAT TÉMAKÖRÖK

Marketingstratégia          

Egy adott szervezet marketingstratégiájának elemzése, hatékonyságának illetve a szervezetre gyakorolt hatásának vizsgálata. A vizsgált organizáció lehet profitorientált vállalat, non-profit szervezet és állami szervezet is. Ez a típusú marketing szakdolgozat fókuszálhat egy adott stratégiára, illetve akár több szervezet stratégiájának összehasonlítására is.

Marketing terv

A marketing terv témájú szakdolgozatok egy adott szervezet piaci lehetőségeit vizsgálják. Lehet szó egy új termék vagy szolgáltatás bevezetéséről, új piacokra való belépésről, de akár egy adott márka újrapozícionálásáról is. Itt nagy szerepet kap a piac-specifikus információk, statisztikák begyűjtése, elemzése és értelmezése.

Szolgáltatásmarketing

Ezen témakör esetében a szakdolgozatíró a szolgáltatások marketingjére fókuszál. Nagy szerepet kapnak a szolgáltatások marketingjének sajátosságai, mint például: nagyobb hangsúly a fogyasztói bizalom megnyerésén, nincs lehetőség kipróbálásra a vásárlás előtt, közvetlen kapcsolat a fogyasztó és a szolgáltató között.

Nemzetközi marketing

Egyre több vállalat dönt a nemzetközi működés mellett. Ennek számos oka lehet: hazai piacok telítődése, alacsony növekedése; üzleti partnerek elvárásai; túl erős hazai verseny; portfólió-egyensúly, vagy akár a szakképzett munkaerő hiánya. A nemzetközi marketing szakdolgozat írása során fókuszálhatunk számos olyan problémára, ami felmerülhet a nemzetközi piacra lépés során: környezet felmérése, fogyasztói szokások különbsége, piacok kiválasztása, megfelelő stratégia kiválasztása, illetve a szervezet felépítése.

Online marketing

Az online marketing szakdolgozatok készítői a világháló adta marketing lehetőségekre, ezek használatára, hatékonyságára és a marketingstratégiában betöltött szerepükre koncentrálnak. Ebben a szegmensben számos olyan trend figyelhető meg ebben a pillanatban is, ami nagymértékben formálja a marketingről alkotott képünket, így rendkívül izgalmas kutatási területet nyújt egy szakdolgozat elkészítéséhez.

GARANCIÁINK

 

home-icon-6100% plágium mentesség – PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA
Garantáljuk, hogy minden általunk végzett munka plágiumtól mentes. Minden eseteben szoftveres plágiumkereső vizsgálatot végzünk, melynek riportját csatoljuk a kézbesítéskor.

icon-adatvedelemAdatvédelem
Biztosítjuk, hogy adataidat a rendelés során bizalmasan kezeljük, harmadik félnek egyáltalán nem adjuk át őket. A kommunikáció egy ellenőrzött, zárt rendszeren belül történik, amelyet rendszergazdáink folyamatosan felügyelnek.

home-icon-4Képzett és tapasztalt szakemberek
Garantáltan a témában megfelelően képzett és nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek állnak a rendelkezésedre. Kizárólag diplomás partnereket alkalmazunk, akiket komoly felvételi folyamaton viszünk keresztül, mielőtt megbízást vállalnának cégünknél.

home-icon-5Határidő
Biztos lehetsz abban, hogy a munkát az általad megjelölt határidőre, vagy még az előtt készítjük el.

icon-listaTeljes hivatkozási lista
Garantáljuk, hogy az összes általunk elvégzett munka teljes hivatkozási listával kerül kézbesítésre. A dokumentumok hivatkozásait DÍJMENTESEN készítjük el és nem számítjuk bele a terjedelembe.

icon-igenyekInstrukciók
Garantáljuk, hogy az általunk vállalt szolgáltatás megfelel a rendeléskor általad megadott utasításoknak és specifikációknak. Ha mégis rosszul értelmeznénk az utasításokat, természetesen díjmentesen javítunk a felhasználási feltételeinkben rögzítettek szerint.

home-icon-3Folyamatos kommunikáció
Megrendelői felületünkön kapcsolatot tarthatsz szakembereinkkel és nyomon követheted a munka elkészültét. Ügyfélszolgálatunk rövid időn belül válaszol e-mailjeidre, ha pedig telefonon keresnél minket, biztos lehetsz benne, hogy egy tapasztalt kollégánk áll a rendelkezésedre.

Ajánlatkérés