Rólunk mondták | Blog | IQfactory

Rólunk mondták

Minden tekintetben korrekt volt a szolgáltatásuk. Tetszett, hogy egy adott problémára villámgyorsan reagáltak. A munka minőségével is igen elégedett vagyok: pontos, precíz, lényegre törő, szakmaiság tekintetében kiváló! Ha osztályoznom kellene: 5

Szilvi, Pécs

Köszönettel tartozom, hogy egy nehéz helyzetben segítettek nekem. Időhiánnyal küszködtem, képtelen  lettem volna ilyen precíz munkát kiadni a kezemből. Ez csak az Önök segítségévek sikerült. Köszönöm!

Tibor, Miskolc

Elégedett vagyok az Író munkájával, mert maximálisan figyelembe vette a gondolataimat és a kéréseimet, és igyekezett alkalmazkodni a nehezebben megoldható feladatokhoz is.  Ami számomra az egyik legfontosabb, hogy  mindig legyen megválaszolva az üzenet, erre is maximálisan figyelt, hiszen egy ilyen munka során, ahol határidők vannak, és ahol nincs lehetőség személyes gondolat cserére, nagyon fontos a gyors és hatékony kommunikáció, hogy Ő is tudjon haladni a munkával és én is. Elég nehéz szerintem írásban kommunikálni ilyen esetben, de ezt is sikeresen megoldotta.

Edit, Érd

Nagyon elégedett vagyok minden téren az Önök cégével. Gyors, pontos, segítőkész ügyfélszolgálat. Szintén gyors, precíz, barátságos író. Hálásan köszönöm az együttműködésüket és a segítségüket.

Vivi, Budapest

A küldött dokumentumok szakmai színvonalával, az ügyintézéssel, a határidők betartásával, egyszóval az egész folyamattal maximálisan elégedett vagyok! Köszönöm Önöknek a segítséget, bátran ajánlom mindenkinek!

Jutka, Sopron

Egy újabb profi munkát kaptam tőletek. Külön köszönet a gyorsaságért. ++++++++

Rita, Budapest

Vérprofi csapat! Azonnal reagáltak az e-mailekre, minden tájékoztatást, segítséget megkaptam. Külön kiemelném az Íróm munkáját. Nagyon jó lett a munka. Kerek-egész és mindenre kiterjedő. A nap bármely szakában és azonnal válaszolt a leveleimre. Külön köszönet! Csupa-csupa+++++++++

Róbert, Székesfehérvár

A megbeszéltek szerint történt a projekt elkészítése a vállalt határidőben. A téma kidolgozása korrekt.

Emma, Baja

Nagyon köszönöm a Konzulens segítségét! Ha egy betűt sem javított volna benne, akkor is átsegített a holtponton biztató mondataival. Ha szükségem lesz a következőkben segítségre 100 %, hogy személy szerint Őt fogom kérni. Legyen szép napja! És mindnyájuknak jó munkát!

Timi, Szeged

A kommunikáció igen gyors, minden kérdésemre szinte azonnal választ kaptam. Figyelembe vették kéréseimet, így személyre szabott anyagot kaptam. Örülök, hogy Önöket választottam.

Karola, Budapest

Az író precízen, pontosan írta meg az általam kért projektet, elképzeléseim szerint vezette végig a szempontsort.
Ha segítséget kértem, az Ügyfélszolgálat akár naponta többször is a rendelkezésemre állt. KÖSZÖNÖM!

Marcell, Szolnok

Még egyszer köszönöm a segítségüket. Nagyon pontos és precíz dokumentumokat kaptam.

Ádám, Budapest

Tisztelt IQfactory! Az előzetes konzultáció ( telefonos egyeztetés), a tájékoztatás, a munka megrendelés, majd a folyamat egésze profi hozzáállásról tanúskodott. Az Író minden észrevételemre pozitívan reagált, az elvégzett munkája valóban nekem íródott. Sok-sok időt nyertem az Önök segítségével. Még egyszer  köszönöm.

Piroska, Debrecen

Az ígérethez híven megbízható cég, tartják a megbeszélt határidőt. Hozzáértő, szakmailag kiváló szakember készítette a dolgozatot. Köszönöm segítségüket, örülök, hogy rátaláltam az Önökre!

Szilvia, Budaörs

Sokadik alkalommal fordultam a céghez. Most is, mint az előzőekben az elégedettségemet fejezem ki. Igényeimet maximálisan tiszteletben tartó, korrekt kiszolgálásban  részesültem. Szinte azonnali reagálás a kérésekre, kérdésekre, alapos nagy szakértelemmel készített munkák. Köszönöm segítségüket.

Orsolya, Szentendre

Azért vagyok elégedett, mert az alábbiak jellemzik Önöket:
Egyedülálló megbízhatóság.
Színvonalas, tartalmas dokumentum készítés.
Igazodnak a megrendelő kéréseihez.
Folyamatos a kapcsolattartás lehetősége.
A megbízót tanácsokkal látják el a dokumentumokkal kapcsolatosan.
Mintát küldenek az elkészített dokumentumból a határidő lejárta előtt.
A határidőt  maximálisan betartják.

Erik, Budapest

A kész munka egy nappal a kitűzött nap előtt érkezett meg, gondolva az esetleges módosítás fontosságára, lehetőségére.  A feladat teljesítése mellett ez szimpatikus volt nekem. Nagyon jónak ítélem meg az íróval való közvetlen beszélgetés lehetőségét is. Valamint a gyors reagálásokat.

Angéla, Pécs

Köszönöm, nagyon szép lett a prezentáció.

Melinda, Siófok

Ami engem illet elégedett vagyok/voltam teljes mértékben a szolgálataikkal. Azonnal kapcsolatba tudtam lépni a céggel, még hétvégén is; és bármilyen kérdés esetén szívélyesen válaszoltak. Szakdolgozatomat sikeresen meg tudtam védeni a záróvizsgán, köszönhetően az általatok adott konzultációnak, és javaslataitoknak.

Kinga, Debrecen

Minőségi munkát végeznek!

Zsanett, Budapest

Szeretném megköszönni gyors segítségüket és precíz munkájukat. Az elkészült munkával teljes mértékben elégedett vagyok. Írójuk nem csak a téma kidolgozását végezte el hanem önálló gondolataival még magasabb színvonalúvá emelte a dolgozat értékét.

Orsolya, Pécs

Legjobb, legprofibb írót kaptam! Borzasztóan érti a dolgát, már-már irigylésre méltó, amit csinál. Az árak korrektek. Cserébe tudományos értékű, magas színvonalú munkát kaptam! Elégedett vagyok nagyon!

Péter, Zalaegerszeg

Nagyon korrektek és készségesek voltak velem mind telefonon, mind e-mailen keresztül. Hétvégén, sőt ünnepnapokon is tudtam az ügyfélszolgálattal beszélni telefonon. Minden kérdésemre kielégítő, részletekbe menő választ kaptam. A munka határidőre elkészült; amint kiegyenlítettem a számlát a dokumentum már ott is volt a postafiókomban.

Miklós, Szeged

Ti voltatok az első gondolatom mikor kijöttem az államvizsgáról. Hálás voltam és köszönök mindent. Az íróm tudta előre mit fog még a két kérdésen kívül az opponens kérdezni, így tudtam rá a választ! Profik vagytok;)))

Rebeka, Sopron

A vevői igényeket maximálisan figyelembe vevő szolgáltatás. Korrekt szinte azonnali kiszolgálás. Szakmai munka magas színvonala, stílus, hangnem kimagasló. További jó munkát sok-sok megrendelőt kívánok.

Orsi, Pécs

A megbeszélt határidő előtt készen lett a munka. A levelezés során kedves, készséges volt az író. A kéréseimet maximálisan figyelembe véve írta meg a dokumentumot, stílusa, szóhasználata megalapozott kutatómunkát takar.

Gábor, Veszprém

Tetszett a gyorsaság és a diszkréció, illetve a szaktudás.

Cintia, Budapest

Igényes munkát végeztek, köszönöm!

Réka, Balatonfüred

Szépen ki volt dolgozva, értelmes kérdéseket tett fel, értelmes módszerekkel. Van benne meló és elgondolás.

llona, Berettyóújfalu

Korrekt, minőségi munkát kaptunk. Egy percig sem éreztem úgy, hogy a minimumra törekedtek volna.
Többet kaptam, mint amire számítottam.

Zsombor, Esztergom

Gyors kapcsolatfelvétel, kiváló szaktudás, segítőkészség. És kiváló végeredmény!

Péter, Székesfehérvár

Igényes, minőségi anyagot kaptam. Csak pozitív véleményem van.

Melinda, Paks

Korrekt, megbízható, gyors ügyintézés. Jó szakembergárda.

Klaudia, Baja

Nagyon örülök az elkészült munkának,sok segítséget jelentett számomra, mert a saját témakörömben nagyon sok információ fergetegében a kevésbé jártas ember elveszik, megfullad, s így átláthatóbbá vált. Köszönöm a segítséget! További jó munkát kívánok!

Gyula, Budapest

Azért vagyok elégedett, mert nagyon gyorsak, pontosak, precízek és megbízhatóak, törekednek a vevői igény kielégítésére!

Rita, Debrecen

Először is szeretném megköszönni munkájukat! Kifogástalan,pontos,és megbízható szolgáltatást nyújtanak. A számomra készített dokumentum tökéletes volt. Bátran ajánlom Önöket másoknak is!

Katalin, Szeged

Precíz, pontos és határidőket tartó szolgáltatásban volt részem.

Krisztián, Pécs

Profi!

Gábor, Sopron

Látszik, hogy az íróm tényleg ért ahhoz a témához, amit elvállalt.

Annamária, Budapest

Kiváló minőségben, gyorsan, aktuális anyagokból, a legmegfelelőbb segítséget kaptam!

Kriszta, Érd

Teljes mértékben elégedett vagyok az elkészült dokumentummal. Úgy érzem együtt tudtam működni lehetőségemhez képest az íróval, aki szerintem remek munkát végzett.Köszönöm. További sok sikert kívánok Önöknek!

Mónika, Paks

Minden a legnagyobb rendben volt. Kiváló minőségű munkát kaptam, mégpedig nem is a várt időhatár körül, hanem jóval előtte. Gördülékeny és folyamatos kapcsolattartás!

Zsolt, Szentendre

Gyors, profi, segítőkész csapat. Folyamatos kommunikáció, alternatívák amikkel még jobb lehet az adott téma. Nekem nagy segítséget jelentett, köszönöm.

Sándor, Budapest

Gyorsan és pontosan dolgozott az író. Nagyon színvonalas munkát készített. Folyamatosan a rendelkezésemre álltak, minden kérdésre, e-mailre válaszoltak. Teljes mértékben korrektek voltak.

Regina, Miskolc

TÖKÉLETES !!! Profi csapat, profi ügyintézés, profi anyagok.

Szabina, Veszprém

Ügyes és gyors volt a szövegíró, segítőkész, rugalmas. Időben megkaptam amit kértem. A megrendelői felületen napi több alkalommal is tudtunk kommunikálni.

Vivien, Győr

Profi angol nyelvezet, alapos referencialista, minőségi munka!

Kriszti, Piliscsaba

Az első telefonos egyeztetésnél a call centeres fiú nagyon kedves volt, mindenről teljes körű felvilágosítást kaptam! Az író pár órán belül reagált az üzenetemre, kedves volt!
Szuper és segítőkész csapat!  Gratulálok! 🙂

Petra, Budakeszi

Munkátok mindig gyors és tökéletes! Csak ajánlani tudom! 🙂

Mónika, Balatonboglár

Köszönöm, életmentő volt! 🙂

Kristóf, Keszthely

Elégedett vagyok a szolgáltatással, mert gyorsan dolgoztak, és sikeres anyagok születtek.

Péter, Orfű

Tisztelt IQfactory! Az elküldött anyag mind tartalmilag, mind formailag megfelel az elvárásaimnak. A kitűzött határidőket pontosan betartották. Minden téren meg vagyok elégedve a cégük nyújtotta szolgáltatással. Köszönöm.

Olívia, Budapest

Olyan a munka, amilyennek elképzeltem, köszönök mindent!

Marcsi, Győr

Gyors, pontos, precíz.

László, Érd

Talpraesett, segítőkész csapat, köszi a segítséget!

Kinga, Miskolc

Nagyon jónak találtam a folyamatot, ahogy történtek a dolgok. Szeretem az Írómat, meg a két személyt aki tartotta velem a kapcsolatot. Stresszes pillanatokban jól meg tudtak nyugtatni. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Tamás, Debrecen

Gyors kapcsolatfelvétel, kiváló szaktudás, segítőkészség, ezzel a szavakkal tudnám értékelni!! És kiváló végeredmény!!

Júlia, Balatonfüred

Hálás köszönet a segítségért az időt,energiát nem kímélő munkát! Az író profizmusa egyértelmű, Ő az egyik olyan embere csapatotoknak aki mindenkor mindenhol számítani lehet! Precíz, megbízható, szakmai felkészültsége nem kétséges! Amit időben kivitelezett az meg egyszerűen hihetetlen!!! Nagyon nagyon Köszönöm Nektek!Az írónak meg plusz egy KÖSZÖNÖM!!!

Ancsa, Baja

Korrekt,jól és pontosan dolgoznak !!!!! KÖSZÖNÖM

Réka, Budapest

Nekem nagyon tetszett az esszé. Köszönöm.

Aranka, Pécs

Kiváló minőségben, gyorsan, aktuális anyagokból, a legmegfelelőbb segítséget kaptam.

Alíz, Veszprém

Tisztelt IQfactory! Szeretném megköszönni a kedvességet és hozzáértést amivel segítették tanulmányaimat. Még egyszer nagyon köszönöm.

Lilla, Polgárdi

Legfőképpen azért tetszik, mert látszik, hogy az íróm tényleg ért ahhoz a témához, amit elvállalt!

Zsolt, Békéscsaba

Gyorsan és pontosan dolgozott az író.Nagyon színvonalas dolgozatot készített.Folyamatosan a rendelkezésemre álltak,minden kérdésre,e-mailre válaszoltak. Teljes mértékben korrektek voltak.

Lilla, Zalaegerszeg

Ügyes és gyors volt a szövegíró, segítőkész,rugalmas. Időben megkaptam amit kértem. A megrendelői felületen napi több alkalommal is tudtunk kommunikálni.

Vali, Budapest

Összességében az elvégzett munka tartalmi részével -ami a fő szempont- nagyon elégedett vagyok. A belső kommunikációs felület a gyors ‘eszmecserét’ segítette az íróval.

Zoltán, Püspökladány

Korrekt, megbízható, pontos, kedves csapat….amit ígér azt adja….igazi segítség.

Fruzsi, Szentendre

Tisztelt IQfactory! Szeretném megköszönni a szakmai segítséget, a ppt diasorozat és a hozzá készített magyarázat sokat segít a dolgozat védésben. Az írónak külön köszönöm a kedvességét. Minden tiszteletem az övé.

Bence, Gödöllő

Előbb készen lett az író, mint reméltem, ennek nagyon megörültem, mert így nincs annyira kicentizve a határidő. Olyan a munka, amilyennek elképzeltem.

Kata, Budaörs

Meglepően gyorsan készült el a kért anyag. A korábbiakhoz hasonlóan valószínűleg jó is.

Ágnes, Tiszaújváros

Nagyon jó partnerek. Pontosak és gyorsak, rugalmasak. Jó választás volt, hogy Önöket választottam.

Berta, Budapest

Maximálisan elégedett vagyok a szolgáltatásukkal.

Márti, Érd

Nagyon precíz és kiváló minőségű munkát kaptam.

Tamás, Baja

Köszönöm a precíz és megbízható munkát! Meg vagyok elégedve az Önök ügyintézésével is és az Író munkájával is!  Nagyon szép munkát rakott össze, jól összeszedve a lényeget, tetszett a gondolatmenet! Látszik a csapat szervezettsége és profizmusa!

Mónika, Eger

Gyors és rugalmas 🙂

Sándor, Pécs

Összességében elégedett vagyok, köszönöm, hogy van ilyen szolgáltatás!

Erzsébet, Szeged

Megbízható, pontos szolgáltatás. Összességében örülök, hogy létezik ilyen szolgáltatás elérhető áron.

Kinga, Székesfehérvár

Azt kaptam amit vártam. Korrekt, pontos ügyintézés! Köszönöm szépen.

Erika, Dombóvár

A határidőket pontosan tartották. Az elkészült szakdolgozat tartalmilag és formailag is maximális volt. Köszi!

Anita, Kaposvár

Köszönöm a segítséget és a rugalmasságot. A megkapott anyaggal teljesen elégedett vagyok. Köszönöm!

Ágnes, Kecskemét

Mindig a megadott időben küldték a kért anyagot. Probléma esetén gyors reakcióidő.

József, Szekszárd

Pontos, minőségi munka, határidők maximális tartása. Elégedett vagyok!

Tamás, Győr

Köszönöm a sok segítséget 5-ösre államvizsgáztam!

Antónia, Budapest

Gyors, precíz munka!

Bence, Gyula

Tisztelt Vezetőség! Azért vagyok nagyon elégedett, mert az elkészített dokumentumok szakmailag nagyon jók lettek. Látszik rajtuk a gondos, hozzáértő munka. Ezenkívül a megígért határidőt mindig pontosan betartották, gyorsan és hatékonyan dolgoznak. Nagyon segítőkészek, megtesznek mindent azért , hogy teljesítsék az ügyfél által elvártakat! Minden tiszteletem az Önöké!

Endre, Budapest

A szolgáltatásuk minden várakozásomat felülmúlta, úgy az időfaktor, mint a minőség tekintetében.  Az író, aki készítette az anyagot: PROFI!!!, hálás vagyok, hogy pont Vele kerültünk kapcsolatba.  Nagyon köszönöm a segítségüket!

Timi, Szigetszentmiklós

Az író a kérésemnek megfelelően dolgozott, nehéz feladata volt, mert nem sok időt hagytam neki, ugyanis sürgős volt a feladat.  De jól megoldotta. Ajánlom másnak is.  Köszönöm még egyszer a segítséget.

Kitti, Győr

Pontos, gyors, szakszerű, hiteles munkát kaptam!

Ági, Budakeszi

Pontos szolgáltatás.Felkészült szakemberekkel dolgoznak. Lényegre összpontosítanak. Könnyen alakítható az anyag,ha szükséges. Nagyon találékonyak,ötletgazdagok és rugalmasak. Köszönet a munkájukért!

Márta, Tiszaújváros

A kért szolgáltatást nyújtják, segítőkészek, ha módosítani kell az előzőleg megbeszélteken. Ajánlani fogom másoknak is, valamint én is szándékozom még Önöket igénybe venni.

Ottó, Jászberény

Figyelmes és kedves ügyfélszolgálat. Gyors munka, pontos határidő.

Zoli, Szekszárd

Elégedett vagyok, gyorsak és megbízhatóak. Mindent úgy csinálnak, ahogy kéri az ember.

Olga, Cegléd

Amit ígértek, betartották, mind időben, mind tartalomban. Az íróval nagyon gördülékenyen tudtunk együtt dolgozni. Maximálisan azt kaptam, amit vártam.

Gyöngyi, Balatonfüred

Átfogó és a témakört megfelelően feldolgozó munkát kaptam, gyorsan.

Csilla, Szolnok

Precízek, pontosak, segítőkészek! Az elvárások érdekében próbálnak megfelelni, ami kifogás felmerül igyekeznek megoldást találni rá!

Bea, Hatvan

Tisztelt IQfactory! Köszönöm a segítségüket, nagyon pozitív a véleményem. Ajánlani fogom cégüket!  Az íróm nagyon segítőkész, és kommunikatív volt, minőségi munkát végzett! Ezúton is neki is Köszönöm segítségét!

Tamara, Zalaegerszeg

Segítőkész csapat, konstruktív író. Köszönöm!

Gerda, Salgótarján

Úgy gondolom, írónk ismét nagyot alkotott, kihozta a legjobbat abból, amit kapott. Köszönöm ismételten az együttműködést és a munkát. További sok sikert Önöknek!

Csaba, Gyömrő

Minőségi munka, határidőre, korrekt áron!

Gergő, Miskolc

Teljes mértékben meg vagyok elégedve! Gyors, precíz munka! És az eredmény is jeles! 🙂 Köszönöm hogy segítettek!

Emma, Ózd

Teljes mértékben elégedett vagyok, hiszen folyamatosan tudtam tartani a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal. Mindig készséggel álltak a rendelkezésemre. Munkájuk is kiemelkedően magas színvonalú 🙂

Rita, Debrecen

Korrekt munka, meg vagyok elégedve.

Mónika, Pomáz

Egy precíz,átgondolt, és jól szerkesztett munkát kaptam kézhez. Nagyon hálás vagyok a segítségükért! Köszönet az írónak!

Anna, Kistarcsa

Gyors ügyintézés, jól működő ügyfélszolgálat, rugalmas ügykezelés és hatékony, maximális segítséget és tudást nyújtó író. Köszönet Nektek!

Kristóf, Esztergom

Maximálisan elégedett vagyok a szolgáltatással. Pontosak, teljes mértékig figyelembe veszik a kívánalmaimat. Egyénre szabott precíz munka amit kaptam.

Kata, Kunhegyes

Minden kérésemnek eleget téve, határidőt betartva, sőt előbb, kiváló munka! Köszönöm.

Rebeka, Balatonmáriafürdő

Nagyon precíz, megbízható cég! Meg voltam elégedve! Mindent a  megbeszéltek szerint készítettek el.

Ilona, Dombóvár

Segítőkész munkatársak, naprakész Író. Köszönet! 🙂

Klaudia, Budapest

Szakmailag jól összeállított és kidolgozott anyagot kaptam. A kért kiegészítéseket (word formátum, kimaradt táblázat) megkaptam. Köszönöm.

Tünde, Jászberény

Amikor visszajeleztem, hogy a kész munkában milyen hiányosságokat találok, rögtön intézkedtek, és hamarosan megkaptam a javított változatot, ami már elnyerte a tetszésem.

Sándor, Törökbálint

Korrekt, gyors segítség: elégedett vagyok. Köszönöm!

László, Tokaj

Mindennel elégedett voltam! Azt kaptam, amit kértem Köszönöm!

Márton, Kapuvár

Tisztelt IQfactory! Köszönöm, nagyon elégedett vagyok.

Gyula, Keszthely

Szeretném megköszönni a gyors és készséges segítséget. Az elkészült dokumentumért külön köszönet a kijelölt írónak, aki mindvégig kedves és nagyon együttműködő volt. Precíz, logikusan felépített, színvonalas munkát végzett! Ha a későbbiekben is felkeresném szolgáltatásukat, mindenféleképp az ő szakértelmét venném igénybe!

Linda, Sopron

Elégedett, határidőt betartó, együttműködésre képes megbízható csapat. Időhiányában nagy segítség az elszürkült agysejtjeim helyett. Fogom ajánlani.

Soma, Debrecen

Nagyon köszönöm a segítséget, a javítást, a törődést. Ez egy remek csapat így. Gratulálok az íróhoz. Fantasztikus személyiség. Köszönök mindent. Szó szerint mindent. Most már boldogulok magam is. A céget mindenkinek csak ajánlani tudom. Kérem, hogy tolmácsolja az írónak a nagyrabecsülésemet. Megemelem előtte a kalapomat. Sok jót!

István, Cegléd

Szeretném megköszönni a segítségüket. Teljes mértékben meg vagyok elégedve az eredménnyel. Csak ajánlani tudom Önöket. Még 1x Köszönöm!

Anna, Kiskunfélegyháza

Kedves IQfactory! Összességében elégedett vagyok a nyújtott szolgáltatással. Ami különösen tetszett hogy bármilyen kérdésem volt azonnal válaszoltak rá, illetve az Íróval is jól működött a kommunikáció! Az elkészült dokumentum igényes, úgy gondolom megfelelő. Nagyon elégedett vagyok a szolgáltatással, és hálásan köszönöm munkájukat!

Dániel, Vértesszőlős

Kedves IQfactory! Elégedett vagyok a gyors és szakszerű kiszolgálással. Az író is tökéletes munkát végzett. Az általa megírt és átdolgozott fejezetek első olvasásra is sokkal jobbak, szakszerűbbek, „tudományosabbak” lettek, mint ahogy én megírtam. Nagyon köszönöm a segítségüket.

Ildikó, Lenti

Gyors, korrekt!!! Köszönöm 🙂

Réka, Tiszaújváros

Nagyon köszönöm, maximálisan elégedett vagyok!

Noémi, Budapest

Nagyon elégedett voltam az írómmal és köszönöm a munkáját! Mindenképpen pozitív volt számomra az együttműködés.

Zita, Győr

Precízek, pontosak, ügyelnek a részletekre is, pár órán belül válaszolnak a kérdésekre. Nem utolsó sorban az író kifogástalan munkát végzett. KÖSZÖNET ÉRTE.

Ágnes, Esztergom

Az íróm nagyon segítőkész és nyitott volt. Teljesen naprakész információkkal. Gyorsan elkészült a munkával és figyelt minden részletre. Köszönöm szépen.

Róbert, Pécs

Tisztelt Ügyfélszolgálat! 1.) Az első kapcsolatfelvételtől kezdve az utolsó pillanatig mindig készségesen és együttműködve álltak a  rendelkezésemre. 2.) Az íróval folyamatos kapcsolatban tudtam lenni, aki szintén minden kérésemre pozitívan reagált, teljesen partneri módon tudtunk együttműködni. 3.)  Kiemelném a kölcsönös bizalmat, ami nagyon jó érzés volt egész idő alatt. 4.) Az időpontok pontos betartása, az ügyfélszolgálat percre kész koordinált munkája. Csak pozitívan tudom értékelni az Önök munkáját. Ajánlani fogom az ismerőseimnek!

Ibolya, Kalocsa

Nagyon elégedett vagyok az író munkájával.Egy rendezett,jól átgondolt munkát kaptam kézhez.Ezúton is köszönöm az írónak!

Judit, Miskolc

Precíz  és tartalmilag jól felépített munkát kaptam kézhez.Ezúton is köszönöm!

Péter, Nyíregyháza

Összességében elégedett vagyok a szolgáltatással! Nagy segítség volt, sok időmet spórolták meg.

Bence, Albertirsa

Köszönöm szépen a dokumentumot. Teljesen meg vagyok elégedve vele.

Zsófi, Eger

Tisztelt IQfactory! Legjobban a gyorsasággal és a precizitással voltam megelégedve. Még egyszer nagyon köszönöm.

Csilla, Makó

A kapcsolattartás gyors és profi volt. A határidők pontosan be lettek tartva. Az íróval sokat egyeztethettem, igyekezett minden részletre kiterjedően egyeztetni. Szükség esetén rövid határidővel javította a kért módosításokat. Biztosan ajánlani fogom másoknak is a szolgáltatást. Köszönöm!

Gábor, Kiskőrös

Gyors és pontos!

Niki, Tapolca

Köszönöm szépen,megkaptam a dokumentumot,nagyon meg vagyok elégedve az igényes munkával!

Zsanett, Baja

Tisztelt IQfactory! Nagyon elégedett vagyok a munkájukkal, precízen gyorsan, rugalmasan oldják meg a munkájukat, mind a szakdolgozat formázásával mind a lektorálással hozzá járultak a dolgozatom előírásnak  megfelelő elkészítéséhez. Az elvégzett feladat elvégzése után is fordulhattam önökhöz még kérdésekkel, és szinte azonnal válaszoltak. Szeretném megköszönni segítségüket, és másoknak is szívesen ajánlottam, máskor is Önökhöz fogok fordulni hasonló problémák megoldásában.

József, Budapest

Nagyon szépen köszönöm, teljes mértékben elégedett vagyok, sokban megkönnyítettétek a helyzetemet.

Petra, Sárkeresztes

Nagyon elégedett vagyok a munkájukkal, színvonalas, pontos, precíz. Külön pozitívumként kiemelném az ügyféllel való rendszeres kapcsolattartást. Mindezeket figyelembe véve máskor is szívesen igénybe venném az Önök szolgáltatását.

Rita, Százhalombatta

Teljesen meg vagyok elégedve a munkájukkal, úgy ár-érték arány,  mint minőség és határidő tekintetében.

Balázs, Kaposvár

Nagyon köszönöm, önök nélkül nem sikerült volna leadnom a szakdolgozatot.  Azt is köszönöm, hogy az időszűkére tekintettel nagyon gyorsan segítettek. Az író nagyszerű, segítőkész és gyors volt!!! +++++++ Nem tudtam, hogy ki ő, de szívembe zártam!! Azóta is ajánlom akinek kell segítség!!! Még 1x köszönöm!!

Fanni, Nagykőrös

The service is superfast, always keep it like that! 😀

Amy, Budapest

Az egyeztetések alapján készült a dokumentum, mindent bele tett az író amit szerettem volna. A határidőt precízen tartotta, korrekt szép munkát kaptam.

András, Budapest

Tisztelt IQfactory Ügyfélszolgálat! Köszönöm a kiváló, gyors, precíz munkájukat ismételten!!!!!!!!

Szilvia, Dunaújváros

Az író a témát mélységében vizsgálta, minden lényegesre kitért,  álláspontját, javaslatát alátámasztotta. A számítógép adta lehetőségeket 100 %-ban kihasználta, így a formai követelményeknek véleményem szerint eleget tett. Az ábrák, diagramok mutatósak. A munka pontosan határidőre elkészült. Nagyon köszönöm a segítséget!!

István, Győr

Köszönöm a gyors segítséget, az azonnali válaszokat, és a szuper dokumentumot. 🙂

Csilla, Békéscsaba

Üdv! Maximálisan elégedett vagyok, korrekt, gyors, és megbízható! A többi kókler, tapasztalatból mondom! Az író nagyon kedves volt, végig pozitív hozzáállással!!! Nagyon segítőkész volt! csak jót csupa nagy betűvel! 🙂 Csak ajánlani tudom!!

Dániel, Szolnok

Elégedett vagyok a gyors válasszal! Korrekt, egyértelmű leírás alapján azt kapom amire számítok. a felületen mindent megtudhatok amire kíváncsi vagyok. Gyorsan dolgoznak, megfelelő hozzáértő szakemberekkel. Köszönöm!

Borbála, Szombathely

Munkátok, mint mindig precíz és tökéletes! 🙂 Az író tökéletesen együttműködik velünk! Nagyon köszönöm a lelkiismeretes és hibátlan munkátokat!

Renáta, Szentendre

Nagyon elégedett vagyok a szolgáltatással, az igényeimet maximálisan figyelembe vették, precíz munkát végeztek, pontosan betartották a határidőt, illetve nem csak a szakirodalmat dolgozták fel, hanem saját gondolataikat is belefűzték! Készséges, profi csapat!

Kristóf, Ócsa

Maximálisan elégedett vagyok a szolgáltatással. Az ügyfélszolgálat  és az író is mindig elérhető, segítőkész, kedves volt és a felmerülő problémát az utolsó pillanatban is gyorsan megoldották. Ezúton is szeretném megköszönni a segítséget, csak ajánlani tudom a céget.

Panna, Tatabánya

A kért anyagot időre elkészítették, formailag és tartalmilag megfelelő volt számomra. Folyamatosan kapcsolatot tudtunk tartani, segítőkészen álltak a kéréseimhez. Hálás köszönet érte!!

Tibor, Szigetvár

Nagyon meg vagyok elégedve! Különösen a témához való szakszerű hozzáértés miatt !

Klaudia, Szombathely

A megadott határidő előtt készül el a dokumentumom, aminek kifejezetten örültem, mert az alapján dolgoztam. Ami még szimpatikus volt az az ügyfélszolgálat. Mindig gyors és kielégítő választ kaptam.

Anikó, Baja

Mindig időben elkészülnek a dokumentumok . Ez számomra nagyon fontos. Az írók nagyon szakszerűek , kiválóak.

Sarolta, Győr

Korrekt, gyors, megbízható.

Barnabás, Sopron

Egyszerűen tökéletes, ahogyan dolgoztok és ahogyan csináljátok! Az író nagyon felkészült, türelmes, precíz, az ügyfélszolgálatot pedig bármilyen kérdéssel fel lehet keresni! Nagyon köszönöm a munkátokat! További sok sikert! 🙂

Ramóna, Kaposvár

A dokumentum határidőre elkészült és minden tekintetben megfelelt az elvárásoknak. A kommunikáció az íróval mindvégig zökkenőmentes volt. Fontos pozitívum ezek mellett számomra, hogy az ügyfélszolgálat tényleg szinte azonnal reagál a megkeresésekre. Köszönöm!

Judit, Budapest

Szimpatikus volt, hogy ajánlatkéréskor rögtön felhívtak, leveleimre azonnal reagáltak. Megbízható a cég, és színvonalas munkát ad ki a kezéből! Ezúton is köszönöm!

Kincső, Budapest

Azért vagyok elégedett, mert nagyon szoros határidő volt, de nem hitegettek, hanem tényleg az első pillanattól kezdve határozottak és profik voltak. Az egész csapat szuper!!! A munka nagyon gyorsan elkészült, de a minősége kiváló, irtó profi.  Millió köszönet!!!!

Réka, Tata

Pontos , precíz, igényes témakidolgozás, alapos szakirodalmi anyag áttanulmányozása után.

Anett, Bicske

Az írójukkal maximálisan meg voltam elégedve. A kért dokumentum a megbeszélt időpontra, határidőre rendben elkészült.

Rita, Szolnok

Nagyon színvonalas, gyors szolgáltatást nyújtottak.

Laci, Dombóvár

Jól felépített dolgozat. Pontos és kiváló hivatkozások. A javítások kielégítőek és gyorsak voltak. Köszönöm a kitűnő munkát.

Ildikó, Kőszeg

Az elvárásokhoz tökéletesen illeszkedő anyag készült. Köszönöm szépen!

Szilvia, Körmend

Korrekt tájékoztatás. Kiváló szakmai munka. Pontos határidő.

Eszter, Pápa

Tisztelt IQfactory. Nagyon szépen köszönöm a dolgozatot.  Nagyon elégedett  vagyok !

Katalin, Tihany

Láttam egy jó alapot, melyből tovább gondolva a témát, már könnyebb volt feldolgozni az anyagot. Köszönöm a szoros határidők betartását.

Szabolcs, Nyírbátor

Köszönöm szépen remek munkát végeztek. Mindent a megadott feltételek alapján a megadott időben megkaptam. Még egyszer köszönöm.

Ferenc, Orosháza

Nagyon szépen köszönöm a segítséget a szakdolgozat konzultációban, azóta megírtam, jól sikerült, a konzulens elfogadta. Természetesen a kollégájuknak is köszönöm a szakszerű munkáját.

Áron, Szentes

Kiváló munkát végeztek, nagyon köszönöm. A kért határidőt pontosan betartották, és az elvégzett munka szakmailag is korrekt.

Andrea, Lakitelek

Először is köszönöm segítségüket! Gyorsan jó minőségű dokumentumot kaptam, szinte többet tanultam belőle mint a jegyzeteimből.

Emma, Vác

Elégedett vagyok, és nagyon köszönöm a gyors és pontos munkát!

Endre, Pécel

Nagyon gyors és megbízható a szolgáltatás. Kedvesség, profi és hamar elkészült munka.

Csilla, Székesfehérvár

Nagyon profi munka volt. Teljesen az elvárásaim és „szájízem” szerint készült el a megrendelt kutatás. Örülök, hogy ide fordultam segítségért.

Máté, Leányfalu

Gyors és udvarias kommunikáció és hibátlan megoldás! Csak ajánlani tudom!

Kitti, Győr

Pontos, rugalmas ügyintézés.

Roland, Paks

Köszönöm az író munkáját, kiváló anyagot kaptam. Emellett az ügyfélszolgálat is gyors, precíz. Csak a legjobbakat tudom mondani.

Mária, Veszprém

A felmerülő kérdéseimre azonnal reagáltak, rögtön segítettek. Úgy érzem nagyon jó az együttműködés. Határidőn belül elkészült a kért anyag. Csak pozitív véleményt tudok mondani, mindenkinek ajánlom.

Károly, Ózd

Folyamatos kapcsolat az Íróval. Korrekt  munka. Nagyon  elégedett  vagyok!

Éva, Mezőkövesd

A külsős konzulensem csak addig ígérte a segítséget, míg oda nem került, hogy tényleg segítenie kellett volna. Így rengeteg időt vesztettem és a hitemet, hogy meg lesz írva a dolgozatom.
Én azért vagyok elégedett az önök szolgáltatásával, mert kevesebb, mint 2 hónap alatt segítettek nekem egy olyan szakdolgozat alapot írni, amit bátran le mertem adni, amire 2 hónappal ezelőttig semmilyen esélyt nem láttam.
Örültem mikor a reklámban hirdetett korrekt segítséget megtapasztaltam.  Az írójuk minden kisebb és nagyobb kérésemet is készséggel megvalósította! Köszönöm!!!

Adél, Budapest

A határidők pontos betartása nagyon pozitív volt számomra. Az íróval hatékonyan együtt tudtam működni. Gyors volt a reagálás minden üzenetemre. Az elkészült munka a követelményeknek megfelelő. Szakmailag volt csak egy-két helyen kisebb pontosításra szükség. Összességében elégedett vagyok.

Szandra, Budapest

Ezúton szeretném megköszönni mindannyiótok munkáját! Örülök, hogy az IQfactory-t választottam egy régóta húzódó „problémám” megoldására. Azt hiszem elmondhatom, hogy pontosan azt kaptam a pénzemért, amit vártam: profi és gyors kommunikáció mind az ügyfélszolgálattal, mind az íróval, valamint minőségi munka az írótól. Ez mindhárom dokumentumra elmondható! Természetesen ajánlom majd cégetek, ha úgy hozza a sors! Még egyszer nagyon szépen köszönöm Nektek!

Lajos, Balatonfüred

Minden helyzetben segítséget kaptam, olyankor is, amikor a közös munka alatt változások történtek. Ezenkívül nagyon értékelem a technikai segítséget, amikor nem tudtam megoldani bármilyen számítógéppel kapcsolatos problémát.

Jutka, Keszthely

Gyors, korrekt, megbízható! Nagyon jól jött ez a mankó! Óriási segítség volt számomra. Köszönöm!

Zoltán, Kőszeg

Hatékony, pontos, jó minőség.

Károly, Balassagyarmat

Nagyon elégedett vagyok a szolgáltatásukkal. Köszönöm a gyors munkát, de legfőképpen az írómnak szeretném megköszönni. Nagyon kedves és segítőkész volt végig és gyorsan és precízen végezte a munkáját. A belső-és külső konzulensem is nagyon elégedett volt az eredménnyel. Nagyon hálás vagyok Neki és az IQfactorynak is 🙂

Melinda, Vecsés

Szerettem volna megköszönni az írónak is, nagyon elégedett vagyok mind a szolgáltatással mind az íróval, kérem adják át neki. Köszönöm !

Krisztina, Dunaharaszti

„Nehéz szülés” volt, de sikerült, nagyon szépen köszönöm!  Nagyon szép munka! Külön köszönet az írónak, és elnézést, hogy siettettem, de nagyon szorított az idő. Kellemes napot, és további sok elégedett megrendelőt kívánok!

Petra, Hatvan

Tökéletes munka, mint mindig!

Juli, Orosháza

Abszolút elégedett vagyok, mind árban, mind minőségben, az író nagyon jól dolgozott!!!

Fanni, Budapest

Azt kaptam, amit vártam.  Amit ígértek,  be is tartották. Időben, minőségben egyaránt.   Gyorsan és színvonalasan dolgoztak.  Nagyon köszönöm!

Enikő, Budapest

Pontos, megbízható, korrekt cég.  Az időpontokat mindig betartva, mindig jó minőségű munkát végez!

Emil, Debrecen

A kért anyagot határidő előtt megkaptam,  elégedett vagyok a munkával. Köszönöm szépen!

Csilla, Karcag

Gyors és profi minden. Maximálisan ajánlom!

Zsolt, Miskolc

Nagyon szépen köszönök mindent, nagyon elégedett vagyok!

Bori, Pécs

A feltett kérdéseimre rövid időn belül kielégítő válasz érkezett. A kért munkát a megbeszélt formában, minőségben, a megjelölt határidőn belül megkaptam.

Annamária, Tapolca

Elégedettségem legfőképp annak köszönhető, hogy az ügyfélszolgálat megbízható és kiváló kapcsolatot tart fent. Mindig értesítettek a fejleményekről, és a kéréseimnek is eleget tettek. A webes ügyfélfelület is praktikus, segíti az íróval való gyors és hatékony kommunikációt. Az elkészült munka is kéréseimet követte, amit szeretnék ezúton is még egyszer megköszönni.

Róbert, Kalocsa

Köszönöm szépen a munkát! Nagyon, nagyon  elégedett  vagyok.

Ilona, Baja

A szűkös határidő ellenére is tudtak segítséget nyújtani, amit még egyszer köszönök! A dolgozattal kapcsolatban egy szakmailag korrekt dokumentumot kaptam. De, ami ennél is nagyobb szó, hogy email-en keresztül rögtön válaszoltak és segítettek mindenben!

Gergely, Várpalota

Egyszerűen tökéletes!!!!

Ági, Makó

Tisztelt IQfactory Ügyfélszolgálat! Köszönöm segítségüket, mindent megfelelőnek találtam, remek munka!

Cintia, Budapest

A dokumentum szokás szerint tökéletes! Kérlek, tolmácsoljátok az írónak elismerésem, kiváló munkát végzett! Köszönök mindent! 🙂

Linda, Hatvan

Tisztelt Cím! Minden rendben volt. Köszönöm. Remek volt a megfogalmazás stílusa. Jól összeszedettek voltak a gondolatok.

Margit, Kenderes

Mindennel elégedett voltam, köszönöm szépen!

Klára, Szolnok

Gyors precíz korrekt csapat. Köszönöm!

Csilla, Mór

A kért dolgokat megírták a dokumentumokban, és a vállalt határidőket pontosan betartották.

Péter, Bonyhád

Kedveseim! Nagyon elégedett vagyok, nagyon szépen köszönöm!

Katalin, Budapest

A konzultációnak hála már sokkal könnyebb volt a szakdolgozat megírása.

Miklós, Érd

Elsőként a szakmai hozzáértést emelném ki , másrészt a pontosságot, amely a határidőre is vonatkozik.

László, Győr

Színvonalas, remek segítséget kaptam. Köszönöm szépen.

István, Karcag

Korrekt munka, korrekt áron, szuper gyorsan! Csak ajánlani tudom.

Csaba, Szombathely

Ismét és megint nagyon jól tudtunk dolgozni együtt. Fantasztikus segítséget kaptam, Pontosan és gyorsan.

Klaudia, Budapest

Nagyon segítőkészek voltak a velem kapcsolatba lépő kollégák. A kért anyagot pontosan, határidőre készítették el. A vázlatokban kaptam olyan ötleteket, amelyek nekem nem jutottak eszembe és a későbbiekben is szívesen felhasználom majd.

Angelika, Budapest

Minden szolgáltatásuk gyors és pontos volt.

Beáta, Kazincbarcika

Kiváló és gyors ügyintézés, a dolgozat írója külön dicséretet érdemel, stílusos, igényes, precíz, és várakozáson felüli munkájáért.

Pali, Budapest

Nagyon köszönöm, minden rendben volt. 5- ös lett a szakdolgozat védésem!! :-)) Köszönet Nektek a gyors, szakszerű segítségért!!

Dóra, Keszthely

Köszönöm a munkát. Tartalmas és összeszedett anyagot kaptam.

Adél, Százhalombatta

Gyors, megbízható, profi együttműködés! Köszönöm!

Marci, Sopron

Jól és gyorsan dolgoznak. A kért határidőt mindig tartják. Ha módosítási, javítási igény merül fel, azonnal megcsinálják. Érdemes őket választani.

Beatrix, Nyíregyháza

Határidő pontos betartása, a dokumentum elképzelésem szerinti elkészítése.

Judit, Pécs

Kedves IQfactory! Teljes mértékig meg voltam elégedve az Önök által elvégzett munkával! Precíz, gyors munkavégzés és a végeredmény fantasztikus! Köszönöm!

Csaba, Budapest

Elégedett voltam az író munkájával , a dolgozatomat elfogadták és én most nagyon örülök!

Kata, Miskolc

Nagyon jó, hogy vannak. Biztosan fogok még Önökhöz fordulni. Köszönöm.

Károly, Budapest

Kedves Ügyfélszolgálat! Nagyon szépen köszönöm! Átnéztem és tökéletes lett, nincs benne hiba, így javításra sincs szükség. Köszönöm a gyors és segítőkész munkát, nagyon elégedett vagyok. Innentől már csak rajtam múlik minden, ti megtettetek mindent.:-) További szép napot és minden jót kívánok a csapatnak!

Barbara, Eger

Elégedett vagyok, mert határidő előtt megkaptam a kért dokumentumokat és az író olyan munkát végzett, amire szükségem volt. Köszönöm!

Eszter, Pécs

Tökéletes, pontos és diszkrét munkavégzés. Ezért vagyok maximálisan elégedett, számíthatnak további megrendelésekre részemről.

Kolos, Debrecen

Köszönöm nektek a precíz munkát! Minden sikerült vele! 🙂 Nehéz lett volna egyedül!

Dalma, Budapest

Mivel nagyon pontosan, használható módon, nagy szakértelemmel készítették el a dokumentumot, elégedett vagyok a szolgáltatásukkal! Kiemelném még a határidő pontos betartását is!

Karina, Budapest

Maximálisan elégedett vagyok az Önök szolgáltatásával.A dokumentum elkészítőjével való kommunikációra remek alkalmat nyújtott a megrendelői felület, melynek felhasználásával további jó ötletet is kaptam az elkészítendő dokumentummal összefüggő esszé témáját illetően is.

Szilvia, Győr

Precízek, pontosak, témákban nagyon jártasak!

Petra, Miskolc

Köszönöm az író/szakértő munkáját! Kiváló munkát végzett nagyszerű szakszókincs használattal. Mind tartalmilag, mind formailag megfelelt minden munka a követelményeknek. Csak így tovább! Öröm volt Önökkel együtt dolgozni.

Gyula, Jászberény

Gyors és pontos munka. Folyamatos kapcsolattartás és megkeresés. Határidőre (napra pontosan) elkészült a munka.

Kinga, Siófok

Az elkészült munka minden szempontból megfelelt a meghatározott feltételeknek. Nagyon fontos az ÍRÓ személye ennek köszönhetően igényes, pontos munka jött létre, látszik rajta a hozzáértés. Köszönöm.

Anita, Budapest

Nagyon készségesek az extrém igények megoldásánál is.

Mónika, Baja

Nagyon pontos gyors ügyintézés. A munkájukkal teljes mértékeben elégedett vagyok. A határidő betartásuk pontos. Hálás vagyok a közreműködésüknek és a közös munkának.

Helga, Székesfehérvár

Elégedett vagyok a szolgáltatásukkal, mert időben, korrektül intéztek mindent és az író mindig segítőkész és nagyon jó szakember. Köszönöm

Zsófia, Kaposvár

Elégedett voltam az önök által nyújtott szolgáltatásokkal, mivel gyorsan és megbízhatóan kezelték a feladataikat és a végeredmény is magáért beszél! Profi csapat, csak ajánlani tudom!

Attila, Pécs

A véleményem pozitív, határidőre,pontosan a megbeszéltek szerint készítették el a megrendelt  dokumentumokat! Szeretném megköszönni segítségüket és továbbra is igénybe venni segítségüket.

Zsolt, Zalaegerszeg

Teljesen meg vagyok elégedve a Csapat munkájával! 🙂 Az együttműködés már elejétől fogva jól ment. Minden kérésemnek eleget téve egy nagyszerű munkát nyújtott az íróm. Félve fordultam felétek, de egyáltalán nem bántam meg, sőt hálás vagyok mindazért, amit értem tettetek. 🙂 Köszönöm a kiváló munkátokat!

Brigi, Miskolc

Pár hete rendeltem Önöktől egy szakdolgozat vázlatot, nagyon meg voltam vele elégedve. Ezúton is köszönöm az író munkáját.

Péter, Budaörs

Gyors reakció idő, jó író és együttműködés.

Norbert, Tata

Elöljáróban csak annyit, hogy a kollégájuknak nem volt könnyű dolga velem, mert 0 ponti energiát tettem bele és sok kreativitásra volt szüksége. Amibe eddig beleolvastam, az nagyon tetszett, és ötletesnek találtam. Nagyon köszönöm a munkáját és ha lehet , adják át neki.

Tímea, Budapest

Gyors,precíz munkát végeztek.

Réka, Győr

Maximálisan meg vagyok elégedve, korrekt, pontos ügyintézés. A kért dokumentum tartalma a kéréseimnek megfelelő. Biztosan rendelek még munkát, ha kiválasztottam az anyagot.

Rebeka, Kalocsa

Gyors, megbízható. A megbeszélt határidőn belül teljesítették a megrendelést.

Anita, Budapest

Rendkívül elégedett vagyok, mert azt kaptam, amire szükségem volt. Időben is nagyon korrekten jártak el, és tartalmilag is színvonalas dokumentumot kaptam. Nagyon örülök a kapcsolatnak, mert a továbbiakban is akarok kérni segítséget. Ajánlom is a barátaimnak hogy itt kérjenek segítséget, vagy megoldást a gondjaikra.

Szilvi, Pécs

Nagyon szépen köszönöm a kiemelkedő , tökéletes munkát! Az elképzeléseimmel összhangban van a kapott anyag , a szerző teljes mértékben figyelembe vette a támpontjaimat! A továbbiakban is számítok lelkiismeretes segítőkészségükre!

Tibor, Debrecen

Magas színvonalú, alapos munka, folyamatos kommunikáció és rugalmasság! Köszönöm!

Róbert, Szeged

Nagyon gyors és hatékony volt a kommunikáció cégükkel, minden kérésemet figyelembe vették és a végeredménnyel is teljes mértékben elégedett voltam.

Ludovika, Budapest

Kedves IQfactory! Köszönöm, hogy ilyen magas színvonalú munkát készítettek. Elégedett vagyok a kapott anyaggal, és külön köszönöm a határidő betartását. Lehetséges, hogy további megrendeléssel felkeresem Önöket.

Berta, Szombathely

Tisztelt Ügyfélszolgálat!  Ez úton is köszönöm segítségüket, támogatásukat! Rendkívül jónak tartottam az íróval való közvetlen kommunikáció lehetőségét, a folyamatos elérhetőség biztosítását. Köszönet a határidő pontos betartásáért és azért, hogy módomban állt javíttatni az elkészült dokumentumon. További munkájukhoz sok sikert kívánok! Minden munkatársuknak nagyon jó egészséget!

Mária, Budapest