Dokumentum írás: Otthonról Végezhető munka. Dolgozz velünk!

Dolgozz velünk partner íróként

Pontosan tudjuk, hogy partnereink szerves részei a cégünk működésének. Minőségi partnerek nélkül nem tudnánk minőségi szolgáltatást nyújtani.

Ha diplomával rendelkezel és úgy érzed, hogy szívesen dolgoznál velünk szabadúszóként otthonról, kötetlen munkaidőben, heti fizetésért, a szaktudásodat naprakészen tartva, akkor szeretnénk többet megtudni rólad.

Jelentkezés

Miért jó velünk dolgozni?

home-jo

Amikor az IQfactory-t létrehoztuk ugyanannyira célunk volt minőségi szabadúszó ‘munkahelyek’ teremtése, mint az, hogy nagyon magas szintű szolgáltatást nyújtsunk a megrendelőinknek. A pozíciók, amiket kínálunk a következők miatt lehetnek vonzóak számodra:

Teljes flexibilitás: Azt a megbízást vállalod el, amelyiket szeretnéd; onnan és akkor dolgozol, amikor csak szeretnél. Minket kizárólag az érdekel, hogy kiváló minőségű munkát készíts a határidőket pontosan betartva.

Teljesítményarányos jövedelem: A megbízási díjakat terjedelem, nyelv és akadémiai szint szerint kalkuláljuk. Így csak rajtad múlik, hogy milyen jövedelemre teszel szert nálunk. Tapasztalt, széleskörű ismeretekkel rendelkező és gyorsan dolgozó partnereink a magyar átlagjövedelem többszörösét is megkereshetik szabadúszóként.

Heti fizetés: Hetente fizetünk az aktuálisan elkészült projektekért.

Szakmai fejlődés: Vállalj olyan témákat, amik valóban érdekelnek! Mi nem hiszünk a multifunkciós szakemberekben, tehát csak a képesítésednek/érdeklődési körödnek megfelelő témákat adunk. Ha velünk dolgozol, az újabb és újabb projekteknek köszönhetően biztosan naprakész maradsz azokon a területeken, ahol jártasságot szereztél.

Jó csapat: mindent megteszünk, hogy a velünk való együttműködés inkább szórakozásnak, mint munkának tűnjön.

Személyes kapcsolat: amikor egy megrendelés beérkezik hozzánk, mi választjuk ki azt, aki véleményünk szerint a leginkább jártas az adott témában. Nem kell versenyezned vagy licitálnod a megbízásokra, egyszerűen egy igen/nem válasszal elég jelezned, hogy vállalod-e a felkínált munkát.

Folyamatos támogatás: az irodánk folyamatosan rendelkezésedre áll, bármikor elérsz minket telefonon és e-mailen egyaránt. Szívesen segítünk bármilyen probléma merülne is fel a projekt elkészítése során.

Mielőtt úgy döntenél, hogy jelentkezel hozzánk, javasoljuk, hogy válaszold meg magadban a következő kérdéseket:

 • Élvezted, amikor írásbeli projekteken dolgoztál az egyetemi évek alatt?
 • Még tanulsz, vagy olyan munkád van, ami mellett szívesen tennél szert extra jövedelemre?
 • Családod van és szívesen dolgoznál otthonról, hogy több időt tudj velük tölteni?
 • Úgy érzed, hogy többet is tudnál profitálni a diplomádból, amit kemény munkával szereztél?

Amennyiben valamelyik kérdésre igen a válasz, valószínűleg Neked szól az ajánlatunk.

Ezt mondták íróink

home-icon-3

” Azért szeretek az IQfactorynak dolgozni, mert folyamatos és biztos munkalehetőséget kínálnak, mindemellett meg is becsülik a munkámat. A fizetés pedig mindig időben érkezik. Eszter, sportoktató

„Kismamaként azt szeretem ebben a munkában, hogy itthonról, kötetlen munkaidőben tudok dolgozni, miközben a főiskolán megszerzett tudásom is aktív marad. Ráadásul soha nem voltam még ennyire naprakész a szakirodalommal.” Krisztina, kockázatelemző szakközgazdász

„Az IQfactory-val való együttműködés legnagyobb előnyét abban látom, hogy ugyan szabadúszóként dolgozom, mégis folyamatos jövedelemre tudok szert tenni. A lakóhelyem környékén nem sok lehetőség van, így én nagyon nagyra értékelem ezt a lehetőséget. Anita, társadalomtudományok

„Túlzás nélkül állíthatom, hogy a céggel partnerként történő, több, mint egyéves együttműködésem során egyetlen egy alkalommal sem fordult elő semmilyen probléma, vagy akár csak vitás helyzet. A munka minden egyes pontja a megállapodás szerint történik, a fizetések atomóra pontossággal érkeznek, a kommunikáció lehetősége valóban folyamatos. Számomra ez nagyon meggyőző, főként azzal együtt, hogy a megrendelések folyamatosan érkeznek, ezáltal a havi bevétel idő és hajlandóság függvényében gyakorlatilag igény szerint szabályozható.” Fruzsina, közgazdász

 

Mi az, amit elvárunk?

home-check
 • Nagyon egyszerűen azt várjuk el, hogy a képességedhez mérten a maximumot hozd ki magadból a megbízások során.
 • Ha elvállalsz egy projektet, mindig a határidőnek és a leírásnak megfelelően készítsd el.
 • Legyél nagyon precíz és tegyél eleget a formai követelményeknek.
 • Elvárjuk, hogy önállóan végezd a munkádat.
 • Mindig magas minőségű munkát végezz.
 • SOHA NE PLAGIZÁLJ!

Az ideális csapattag a következőkkel rendelkezik:

 • Befejezett, vagy folyamatban lévő BA, MSc vagy PhD képesítés valamely európai egyetemről/főiskoláról
 • Nagyfokú igényesség az általa végzett munkára
 • Számítógép folyamatos internetkapcsolattal
 • Microsoft Word 2007 vagy újabb változata
 • Akadémiai forrásmegjelölések kiváló ismerete

A leggyakrabban felmerülő kérdéseidre ide kattintva választ kapsz.

Ha úgy érzed, hogy meg tudnál felelni ezeknek az elvárásoknak, akkor szeretnénk többet megtudni rólad. Kattints ide, vagy az oldal tetején található ‘Jelentkezés’ gombra és töltsd ki űrlapunkat.

Üdvözlettel,
IQfactory