Adatvédelem - IQfactory Szakdolgozat írás, dolgozat írás

Adatvédelem

Cégünk, az IQfactory weboldalt működtető Minds At Work Ltd egy hivatalosan bejegyzett vállalkozás. Megrendelőinket a nemzetközi fogyasztóvédelmi törvények védik, részletes szerződési feltételekkel vállalunk megrendeléseket, amelyek ellenértékéről számlát állítunk ki. Adatvédelmi kötelezettségeinknek és a szerződésben foglaltaknak maximálisan eleget teszünk.

Regisztrált cég

Az iqfactory.hu oldal üzemeltetője a Minds At Work Ltd (Korlátolt Felelősségű Társaság), ami Angliában és Wales-ben van regisztrálva a 08294725-ös Cégbírósági Azonosító alatt. Székhelye a 20-22 Wenlock Road, London, N1 7GU. Amikor tőlünk rendelsz, a nemzetközi fogyasztóvédelmi törvények védelme alatt állsz.

Felhasználási feltételek és adatvédelmi tájékoztató

Megrendelésed során személyes adatokat adsz meg, és elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat. Mi hivatalosan működő szolgáltatóként ezeknek megfelelően kezeljük az adataid.

GDPR megfelelés

Az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (2016. április 27.) a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról szóló rendelet rendelkezéseinek és a vonatkozó törvényeknek megfelelően járunk el.

Anonimitás

Az adataid bizalmasan kezelünk és soha nem adjuk át őket harmadik félnek. Még a dolgozatodat író szakember sem fogja látni a személyes adataid, a vele történő kommunikáció egy zárt, anonim chaten keresztül történik.

IT biztonság

Informatikai rendszerünk a legmodernebb biztonsági technológiákat használja és működését rendszergazdáink folyamatosan felügyelik.

KÉRJ TŐLÜNK INGYENES AJÁNLATOT ITT!

Adatvédelem

Milyen tanulmányokat folytatsz?

BA

MA

PhD

Egyéb

10,000+ elégedett ügyfél
1,000+ szakember
250+ szakterület

Visszatérő megrendelő vagyok