Népi játék és mesterségek oktatója|OKJ szakdolgozat| IQfactory

OKJ – Népi játék és kismesterségek oktatója

A ZÁRÓDOLGOZAT TÉMÁJA:
Szakdolgozat készítése a képző intézmény javaslata alapján, melynek témája a népi játszóház vezetéssel összefüggő tevékenység tanterve, tanmenete, tábori program leírása, néprajzi gyűjtés, téma feldolgozás, mely a játszóházi tevékenységhez szakmailag kapcsolódik.

TARTALMI KÖVETELMÉNYEK: –

FORMAI KÖVETELMÉNYEK:
– terjedelem: minimum 30 oldal

Ajánlatkérés

Mit csinál a népi játék és kismesterségek oktatója?

A népi játék és kismesterségek oktatója kellő szakmai kompetenciákkal rendelkezik ahhoz, hogy iskolarendszeren belül és kívül gyermekek számára népi kézműves hagyományainkat korosztályi sajátosságoknak megfelelően, játékos formában átadja. A népi kézműves szakképesítés szakmairányai területén kompetenciákkal rendelkezik ahhoz, hogy a mesterségbeli tudást, annak elméleti és gyakorlati ismereteit hitelesen oktassa, ezzel a hagyományos népi kézműves kultúra örökségét, értékeit a jövő nemzedékei számára alkotó módon átadja, megőrizze.

A népi játék és kismesterségek oktatója képes:

–  a népi kézműves örökség értékeit közvetíteni, bemutatni, figyelemfelkeltő módon ismertetni
–  népi játszóházat, gyermek népi kézműves foglalkozásokat, szakköröket, táborokat vezetni, a szükséges eszközöket, alapanyagokat, beszerezni, előkészíteni
–  a balesetmentes foglalkozási körülményeket biztosítani
–  oktatási programot, tantervet, tanmenetet, órarendet készíteni, a számonkérések – elméleti, gyakorlati helyi rendszerét kidolgozni

Egyéb hasznos információk

A képzés száma: 53 215 01

Bekerülés feltétele: szakmai előképzettség: 34 215 01 Népi kézműves (a szakmairány megjelölésével), egészségügyi alkalmasság, pályaalkalmasság

 

GARANCIÁINK

 

home-icon-6100% plágium mentesség – PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA
Garantáljuk, hogy minden általunk végzett munka plágiumtól mentes. Minden eseteben szoftveres plágiumkereső vizsgálatot végzünk, melynek riportját csatoljuk a kézbesítéskor.

icon-adatvedelemAdatvédelem
Biztosítjuk, hogy adataidat a rendelés során bizalmasan kezeljük, harmadik félnek egyáltalán nem adjuk át őket. A kommunikáció egy ellenőrzött, zárt rendszeren belül történik, amelyet rendszergazdáink folyamatosan felügyelnek.

home-icon-4Képzett és tapasztalt szakemberek
Garantáltan a témában megfelelően képzett és nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek állnak a rendelkezésedre. Kizárólag diplomás partnereket alkalmazunk, akiket komoly felvételi folyamaton viszünk keresztül, mielőtt megbízást vállalnának cégünknél.

home-icon-5Határidő
Biztos lehetsz abban, hogy a munkát az általad megjelölt határidőre, vagy még az előtt készítjük el.

icon-listaTeljes hivatkozási lista
Garantáljuk, hogy az összes általunk elvégzett munka teljes hivatkozási listával kerül kézbesítésre. A dokumentumok hivatkozásait DÍJMENTESEN készítjük el és nem számítjuk bele a terjedelembe.

icon-igenyekInstrukciók
Garantáljuk, hogy az általunk vállalt szolgáltatás megfelel a rendeléskor általad megadott utasításoknak és specifikációknak. Ha mégis rosszul értelmeznénk az utasításokat, természetesen díjmentesen javítunk a felhasználási feltételeinkben rögzítettek szerint.

home-icon-3Folyamatos kommunikáció
Megrendelői felületünkön kapcsolatot tarthatsz szakembereinkkel és nyomon követheted a munka elkészültét. Ügyfélszolgálatunk rövid időn belül válaszol e-mailjeidre, ha pedig telefonon keresnél minket, biztos lehetsz benne, hogy egy tapasztalt kollégánk áll a rendelkezésedre.

Ajánlatkérés