Virágdekoratőr | OKJ- s szakdolgozat témák| IQfactory

OKJ – Virágdekoratőr

A ZÁRÓDOLGOZAT TÉMÁJA: Egy meghatározott témában, egy külső vagy belső tér virágdekorációs tervét tartalmazó szakdolgozat

TARTALMI KÖVETELMÉNYEK: –

FORMAI KÖVETELMÉNYEK:
– terjedelem: 30 oldal

Ajánlatkérés

Mit csinál a virágdekoratőr?

A virágdekoratőr képes:
–  a virágüzlet, a virágszalon belső terének elrendezését, a vágott virágok, a zöldek, a cserepes dísznövények és a kellékek esztétikus elrendezését megtervezni, kivitelezni, az aktuális kirakatot megtervezni, berendezni
–  családi és társadalmi ünnepek, hivatalos rendezvények virágdíszítését megtervezni, elvégezni,
– belső és külső terek alkalmakra szóló (esküvői, kegyeleti rendezvények stb.) virágdíszítését megtervezni, összeállítani,
–  szállodák, éttermek, irodaházak, egyéb közületi  épületek tartós és alkalmi növényberendezését, karbantartását megtervezni, elvégezni.

Egyéb hasznos információk

A képzés száma: 35 215 02

Bekerülés feltétele: egészségügyi alkalmasság, szakmai előképzettség: Virágkötő és virágkereskedő

 

GARANCIÁINK

 

home-icon-6100% plágium mentesség – PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA
Garantáljuk, hogy minden általunk végzett munka plágiumtól mentes. Minden eseteben szoftveres plágiumkereső vizsgálatot végzünk, melynek riportját csatoljuk a kézbesítéskor.

icon-adatvedelemAdatvédelem
Biztosítjuk, hogy adataidat a rendelés során bizalmasan kezeljük, harmadik félnek egyáltalán nem adjuk át őket. A kommunikáció egy ellenőrzött, zárt rendszeren belül történik, amelyet rendszergazdáink folyamatosan felügyelnek.

home-icon-4Képzett és tapasztalt szakemberek
Garantáltan a témában megfelelően képzett és nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek állnak a rendelkezésedre. Kizárólag diplomás partnereket alkalmazunk, akiket komoly felvételi folyamaton viszünk keresztül, mielőtt megbízást vállalnának cégünknél.

home-icon-5Határidő
Biztos lehetsz abban, hogy a munkát az általad megjelölt határidőre, vagy még az előtt készítjük el.

icon-listaTeljes hivatkozási lista
Garantáljuk, hogy az összes általunk elvégzett munka teljes hivatkozási listával kerül kézbesítésre. A dokumentumok hivatkozásait DÍJMENTESEN készítjük el és nem számítjuk bele a terjedelembe.

icon-igenyekInstrukciók
Garantáljuk, hogy az általunk vállalt szolgáltatás megfelel a rendeléskor általad megadott utasításoknak és specifikációknak. Ha mégis rosszul értelmeznénk az utasításokat, természetesen díjmentesen javítunk a felhasználási feltételeinkben rögzítettek szerint.

home-icon-3Folyamatos kommunikáció
Megrendelői felületünkön kapcsolatot tarthatsz szakembereinkkel és nyomon követheted a munka elkészültét. Ügyfélszolgálatunk rövid időn belül válaszol e-mailjeidre, ha pedig telefonon keresnél minket, biztos lehetsz benne, hogy egy tapasztalt kollégánk áll a rendelkezésedre.

Ajánlatkérés