Segédlevéltáros és ügykezelő | OKJ- s szakdolgozat | IQfactory

OKJ – Segédlevéltáros és ügykezelő

A ZÁRÓDOLGOZAT TÉMÁJA: Fondismertető készítése egy szabadon választott levéltári fondról/ irattári anyagról.

TARTALMI KÖVETELMÉNYEK:
– A feldolgozni kívánt levéltári fondot/irattári anyagot célszerű a szakmai gyakorlaton megismert iratanyagok közül választani
– A záródolgozat komplex feladat, két elkülönülő részből áll:
A) Fondismertető: tartalmazza az azonosító adatok mellett a nemzetközi szabványoknak megfelelő iratleírást: az iratképző történetére, hatáskörére, szervezetére; a levéltári fond/irattári anyag keletkezésének körülményeire; az irategyüttes irattári rendszerére, rendezettségére, selejtezettségére, esetleges hiányaira; a visszakereshetőségre; a használható segédletekre; a kutathatóságra; a fizikai állapotra és az esetleg szükséges állományvédelmi intézkedésekre vonatkozó elemzést
B) Raktári jegyzék: raktári egység szinten készül, a magyar levéltári/irattári gyakorlat táblázatos megoldását követve, elektronikus formában. Kötelező adatai: raktári egység száma, megnevezése; a raktári egységben elhelyezett tárgyi egységek címe; keletkezési évkör; levéltári/irattári jelezet.

FORMAI KÖVETELMÉNYEK: –

Ajánlatkérés

Mit csinál a segédlevéltáros és ügykezelő?

A segédlevéltáros és ügykezelő a levéltárak és a közfeladatot ellátó szervek levéltáros és ügyintéző alkalmazottainak közvetlen munkatársa; közigazgatási, irattani, iratkezelési, történeti ismeretei birtokában a munkahelyi feladatok megvalósításában vesz részt.

A segédlevéltáros és ügykezelő képes:

– ügykezelői, iratkezelői, iktatói, irattárosi; levéltári kezelői, segédlevéltárosi munka végzésére
– a munkaterületet érintő jogszabályok, szabályzatok, előírások, belső utasítások értelmezésére; a változások nyomon követésére
–  ügyviteli rendszerek használatára papíralapon és elektronikusan: a folyó ügyvitelben, az irattárban és a levéltárban
–  levéltári és irattári feldolgozó munka végzésére (rendszerezés, rendezés, selejtezés, segédletkészítés)
– közönségszolgálati, közművelődési, ügyfélszolgálati, kutatószolgálati munka végzésére

Egyéb hasznos információk

A képzés száma: 52 322 02

Bekerülés feltétele: érettségi végzettség

 

GARANCIÁINK

 

home-icon-6100% plágium mentesség – PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA
Garantáljuk, hogy minden általunk végzett munka plágiumtól mentes. Minden eseteben szoftveres plágiumkereső vizsgálatot végzünk, melynek riportját csatoljuk a kézbesítéskor.

icon-adatvedelemAdatvédelem
Biztosítjuk, hogy adataidat a rendelés során bizalmasan kezeljük, harmadik félnek egyáltalán nem adjuk át őket. A kommunikáció egy ellenőrzött, zárt rendszeren belül történik, amelyet rendszergazdáink folyamatosan felügyelnek.

home-icon-4Képzett és tapasztalt szakemberek
Garantáltan a témában megfelelően képzett és nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek állnak a rendelkezésedre. Kizárólag diplomás partnereket alkalmazunk, akiket komoly felvételi folyamaton viszünk keresztül, mielőtt megbízást vállalnának cégünknél.

home-icon-5Határidő
Biztos lehetsz abban, hogy a munkát az általad megjelölt határidőre, vagy még az előtt készítjük el.

icon-listaTeljes hivatkozási lista
Garantáljuk, hogy az összes általunk elvégzett munka teljes hivatkozási listával kerül kézbesítésre. A dokumentumok hivatkozásait DÍJMENTESEN készítjük el és nem számítjuk bele a terjedelembe.

icon-igenyekInstrukciók
Garantáljuk, hogy az általunk vállalt szolgáltatás megfelel a rendeléskor általad megadott utasításoknak és specifikációknak. Ha mégis rosszul értelmeznénk az utasításokat, természetesen díjmentesen javítunk a felhasználási feltételeinkben rögzítettek szerint.

home-icon-3Folyamatos kommunikáció
Megrendelői felületünkön kapcsolatot tarthatsz szakembereinkkel és nyomon követheted a munka elkészültét. Ügyfélszolgálatunk rövid időn belül válaszol e-mailjeidre, ha pedig telefonon keresnél minket, biztos lehetsz benne, hogy egy tapasztalt kollégánk áll a rendelkezésedre.

Ajánlatkérés