Ingatlanvagyon- értékelő |OKJ-s szakdolgozat | IQfactory

OKJ – Ingatlanvagyon-értékelő

A ZÁRÓDOLGOZAT TÉMÁJA:
A jelölt által – a valóságban létező üzleti ingatlanra vonatkozó, hozamszámításon alapuló értékelési módszerrel és legalább még egy értékelési módszerrel – készített ingatlanvagyon-értékelési szakvélemény elkészítése.

TARTALMI KÖVETELMÉNYEK:
– az ingatlanvagyon-értékelési szakvéleménynek legalább a következőket kell tartalmaznia:
Címlap, tartalomjegyzék
Értéktanúsítvány
Megrendelő (megbízó) adatai
Az értékelés céljának meghatározása
Az ingatlan tágabb és szűkebb környezetének leírása
Az ingatlan részletes bemutatása (ingatlan-nyilvántartás szerinti állapot, természetbeni leírás, helyiségleltár, műszaki leírás, épületdiagnosztika)
A lehetséges értékelési módszerek rövid áttekintése
Az alkalmazásra kerülő értékelési módszerek kiválasztása, a választás indoklása
Az érték levezetése a választott módszertanoknak megfelelően
A végső érték kialakítása
Alapfeltételezések, korlátozások, szabályozások, melyek mellett a megállapított érték érvényes, ill. a szakvélemény felhasználásának esetleges korlátozása
Dátum, a készítő aláírása, mellékletek

FORMAI KÖVETELMÉNYEK: –

Ajánlatkérés

Mit csinál a ingatlanvagyon-értékelő?

Az ingatlanvagyon-értékelő a különböző típusú ingatlanok értékelésével, az értékelésben közreműködő szakértők munkájának irányításával és ellenőrzésével, továbbá hasznosítási, befektetési célú tanulmányok készítésével foglalkozik.

Az ingatlanvagyon-értékelő képes:

– ingatlanvagyon-értékelést, ingatlanszakmai tanácsadást, ingatlanbefektetési tanácsadást, hitelbiztosítéki értékelést végezni
– befektetői szakértői anyagot, ingatlanpiaci elemzést készíteni
– ingatlanpiaci monitoring tevékenységet végezni
– ingatlanszakmai vállalkozást (társaságot) irányítani

Egyéb hasznos információk

A képzés száma: 53 341 01

Bekerülés feltétele: szakmai előképzettség: 52 341 02 Ingatlanközvetítő

 

GARANCIÁINK

 

home-icon-6100% plágium mentesség – PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA
Garantáljuk, hogy minden általunk végzett munka plágiumtól mentes. Minden eseteben szoftveres plágiumkereső vizsgálatot végzünk, melynek riportját csatoljuk a kézbesítéskor.

icon-adatvedelemAdatvédelem
Biztosítjuk, hogy adataidat a rendelés során bizalmasan kezeljük, harmadik félnek egyáltalán nem adjuk át őket. A kommunikáció egy ellenőrzött, zárt rendszeren belül történik, amelyet rendszergazdáink folyamatosan felügyelnek.

home-icon-4Képzett és tapasztalt szakemberek
Garantáltan a témában megfelelően képzett és nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek állnak a rendelkezésedre. Kizárólag diplomás partnereket alkalmazunk, akiket komoly felvételi folyamaton viszünk keresztül, mielőtt megbízást vállalnának cégünknél.

home-icon-5Határidő
Biztos lehetsz abban, hogy a munkát az általad megjelölt határidőre, vagy még az előtt készítjük el.

icon-listaTeljes hivatkozási lista
Garantáljuk, hogy az összes általunk elvégzett munka teljes hivatkozási listával kerül kézbesítésre. A dokumentumok hivatkozásait DÍJMENTESEN készítjük el és nem számítjuk bele a terjedelembe.

icon-igenyekInstrukciók
Garantáljuk, hogy az általunk vállalt szolgáltatás megfelel a rendeléskor általad megadott utasításoknak és specifikációknak. Ha mégis rosszul értelmeznénk az utasításokat, természetesen díjmentesen javítunk a felhasználási feltételeinkben rögzítettek szerint.

home-icon-3Folyamatos kommunikáció
Megrendelői felületünkön kapcsolatot tarthatsz szakembereinkkel és nyomon követheted a munka elkészültét. Ügyfélszolgálatunk rövid időn belül válaszol e-mailjeidre, ha pedig telefonon keresnél minket, biztos lehetsz benne, hogy egy tapasztalt kollégánk áll a rendelkezésedre.

Ajánlatkérés