Színpadmester | OKJ- s szakdolgozat | IQfactory

OKJ – Színpadmester

A ZÁRÓDOLGOZAT TÉMÁJA:
Egy előzetesen elkészített, színpad és nézőtér kialakítását, színpadtechnikai berendezések beépítését- tartalmazó alaprajz, gépészeti jelölések és a hozzá kapcsolódó műszaki leírás alkalmazásával bemutatott szakdolgozat.

TARTALMI KÖVETELMÉNYEK: –

FORMAI KÖVETELMÉNYEK:
– terjedelem: minimum 10, Maximum 30 oldal

Ajánlatkérés

Mit csinál a színpadmester?

A színpadmester az intézmény műszaki vezetőjének közvetlen munkatársa. Megtervezi és elvégzi a színpadi üzemeltetési és produkciós feladatokat. Megtervezi az intézmény színpadtechnikai szezonális, havi, heti és napi működését. Koncepcionális kérdésekben a feladata a döntések előkészítése, míg a megvalósításban az irányító, koordináló feladatok ellátása. Felelősségi körébe tartozik az intézmény színpadtechnikai eszközeinek összehangolt működésének biztosítása.

A színpadmester képes továbbá:

– a kapott tervek alapján megtervezni a munkafolyamatokat és felmérni az ahhoz szükséges technikai eszközöket és anyagszükségletet
– megtervezni és lebonyolítani az előadás színpadtechnikai folyamatait
– elsajátítani, végrehajtani a színpadtechnikai instrukciókat a próba folyamán
– előkészíteni a díszletelemek beszereléséhez szükséges eszközöket, szerszámokat
– előkészíteni a kellékeket és a bútorokat, beépíteni a tervrajznak megfelelően a díszletet
– felügyelni az előadás színpadtechnikai biztonságát

Egyéb hasznos információk

A képzés száma: 51 521 02

Bekerülés feltétele: érettségi végzettség

 

GARANCIÁINK

 

home-icon-6100% plágium mentesség – PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA
Garantáljuk, hogy minden általunk végzett munka plágiumtól mentes. Minden eseteben szoftveres plágiumkereső vizsgálatot végzünk, melynek riportját csatoljuk a kézbesítéskor.

icon-adatvedelemAdatvédelem
Biztosítjuk, hogy adataidat a rendelés során bizalmasan kezeljük, harmadik félnek egyáltalán nem adjuk át őket. A kommunikáció egy ellenőrzött, zárt rendszeren belül történik, amelyet rendszergazdáink folyamatosan felügyelnek.

home-icon-4Képzett és tapasztalt szakemberek
Garantáltan a témában megfelelően képzett és nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek állnak a rendelkezésedre. Kizárólag diplomás partnereket alkalmazunk, akiket komoly felvételi folyamaton viszünk keresztül, mielőtt megbízást vállalnának cégünknél.

home-icon-5Határidő
Biztos lehetsz abban, hogy a munkát az általad megjelölt határidőre, vagy még az előtt készítjük el.

icon-listaTeljes hivatkozási lista
Garantáljuk, hogy az összes általunk elvégzett munka teljes hivatkozási listával kerül kézbesítésre. A dokumentumok hivatkozásait DÍJMENTESEN készítjük el és nem számítjuk bele a terjedelembe.

icon-igenyekInstrukciók
Garantáljuk, hogy az általunk vállalt szolgáltatás megfelel a rendeléskor általad megadott utasításoknak és specifikációknak. Ha mégis rosszul értelmeznénk az utasításokat, természetesen díjmentesen javítunk a felhasználási feltételeinkben rögzítettek szerint.

home-icon-3Folyamatos kommunikáció
Megrendelői felületünkön kapcsolatot tarthatsz szakembereinkkel és nyomon követheted a munka elkészültét. Ügyfélszolgálatunk rövid időn belül válaszol e-mailjeidre, ha pedig telefonon keresnél minket, biztos lehetsz benne, hogy egy tapasztalt kollégánk áll a rendelkezésedre.

Ajánlatkérés