Egészségügyi gyakorlatvezető|OKJ szakdolgozat|IQfactory

OKJ – Egészségügyi gyakorlatvezető

A ZÁRÓDOLGOZAT TÉMÁJA: Önállóan megtervezett és kivitelezett egészségügyi gyakorlatvezetési / képzési projekt elkészítése

TARTALMI KÖVETELMÉNYEK: –

FORMAI KÖVETELMÉNYEK:
– terjedelem: minimum 10 oldal

Ajánlatkérés

Mit csinál az egészségügyi gyakorlatvezető?

Az egészségügyi gyakorlatvezető különböző ellátási és szolgáltatási területeken, gyakorlati oktatás keretében felkészíti a tanulókat a szükséges szakmai kompetencia megszerzésére. Részt vesz a szakmai vizsga előkészítésében, a tanuló értékelésében. Közreműködik a tanulók pályára nevelésében.

Az egészségügyi gyakorlatvezető képes:
–  gyakorlati munkaprogramot összeállítani, modern oktatási módszereket alkalmazni
–  a tanulók képességeit fejleszteni, segíteni a tanulási nehézséggel küzdő tanulót
–  tanulói csoportot irányítani, a tanulót megfelelően motiválni
–  kutatásmódszertani elméleteket alkalmazni
–  szakmai vizsgát előkészíteni , a tanulót objektíven értékelni
– dokumentumokat elemezni, eredményeket feldolgozni

Egyéb hasznos információk

A képzés száma: 55 720 01

Bekerülés feltétele: érettségi végzettség, egészségügyi alkalmasság, szakmai előképzettség: 55 723 01 Ápoló szakképesítés, 5 év egészségügyi munkakörben eltöltött gyakorlat

 

GARANCIÁINK

 

home-icon-6100% plágium mentesség – PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA
Garantáljuk, hogy minden általunk végzett munka plágiumtól mentes. Minden eseteben szoftveres plágiumkereső vizsgálatot végzünk, melynek riportját csatoljuk a kézbesítéskor.

icon-adatvedelemAdatvédelem
Biztosítjuk, hogy adataidat a rendelés során bizalmasan kezeljük, harmadik félnek egyáltalán nem adjuk át őket. A kommunikáció egy ellenőrzött, zárt rendszeren belül történik, amelyet rendszergazdáink folyamatosan felügyelnek.

home-icon-4Képzett és tapasztalt szakemberek
Garantáltan a témában megfelelően képzett és nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek állnak a rendelkezésedre. Kizárólag diplomás partnereket alkalmazunk, akiket komoly felvételi folyamaton viszünk keresztül, mielőtt megbízást vállalnának cégünknél.

home-icon-5Határidő
Biztos lehetsz abban, hogy a munkát az általad megjelölt határidőre, vagy még az előtt készítjük el.

icon-listaTeljes hivatkozási lista
Garantáljuk, hogy az összes általunk elvégzett munka teljes hivatkozási listával kerül kézbesítésre. A dokumentumok hivatkozásait DÍJMENTESEN készítjük el és nem számítjuk bele a terjedelembe.

icon-igenyekInstrukciók
Garantáljuk, hogy az általunk vállalt szolgáltatás megfelel a rendeléskor általad megadott utasításoknak és specifikációknak. Ha mégis rosszul értelmeznénk az utasításokat, természetesen díjmentesen javítunk a felhasználási feltételeinkben rögzítettek szerint.

home-icon-3Folyamatos kommunikáció
Megrendelői felületünkön kapcsolatot tarthatsz szakembereinkkel és nyomon követheted a munka elkészültét. Ügyfélszolgálatunk rövid időn belül válaszol e-mailjeidre, ha pedig telefonon keresnél minket, biztos lehetsz benne, hogy egy tapasztalt kollégánk áll a rendelkezésedre.

Ajánlatkérés