Közművelődési szakember 1 | OKJ-s szakdolgozat | IQfactory

OKJ – Közművelődési szakember I.

A ZÁRÓDOLGOZAT TÉMÁJA:
Egy választott közművelődési intézmény (amennyiben ilyen jellegű intézményben dolgozik a vizsgázó, választhatja a munkahelyét is), esettanulmány műfajú záródolgozatban való jellemzése.

TARTALMI KÖVETELMÉNYEK:
– fő tartalmi egységei:
1. Az intézmény szervezeti stratégiája (minimum 5 oldal)
2. Az intézmény közművelődési, turizmust élénkítő és fesztiváljellegű programjainak tervezése és szervezése (minimum 5 oldal)
3. Az intézmény filozófiája és gyakorlati tevékenysége az egész életen át tartó tanulás jegyében (minimum 5 oldal)
4. Az intézmény forrásteremtési technikái, különös tekintettel a pályázati források bevonására (minimum 5 oldal)

FORMAI KÖVETELMÉNYEK:
– minimum 20 oldal terjedelemben, a nemzetközi szerzői és etikai jogok betartásával készüljön

Ajánlatkérés

Mit csinál a Közművelődési szakember I.?

A közművelődési szakember feladata: a szabadidőben a művelődési-nevelési folyamatokhoz, alkalmakhoz, közösségi kapcsolatokhoz, a megértés együttes élményeihez  tevékenységi formák kínálata; az egyetemes, nemzeti, kisebbségi és a helyi kultúra értékeinek közismertté tétele; az adott település különböző korú, nemű, érték- és  érdekrendű csoportjai művelődési, közéleti szükségleteihez,  életképességének fejlesztéséhez alkalmazkodó tudás- és képességfejlesztő formák, folyamatok teremtése,  működtetése, segítése, a helyi hagyományokat gazdagító szórakozási lehetőségek biztosítása, kulturális értékközvetítés.

A közművelődési szakember I.  képes:
–  helyi, kistérségi és tágabb vonzáskörzeti kapcsolatokat építeni
–  kulturális programokat, kiállításokat tervezni, szervezni, marketingjét lebonyolítani
– ismeretterjesztő előadásokat, vetélkedőket, játszóházakat, vásárokat, fesztiválokat, szünidei táborokat tervezni, szervezni, marketingjét kialakítani, lebonyolítani
– ünnepi műsort és népünnepélyeket szervezni
– hagyományőrző és művészeti csoportok szervezését, marketingjét lebonyolítani, csoportot vezetni
–  mindezen tevékenységek érdekében forrásteremtési tevékenységet végezni

Egyéb hasznos információk

A képzés száma: 62 345 01

Bekerülés feltétele: bármely felsőfokú iskolai végzettség

 

GARANCIÁINK

 

home-icon-6100% plágium mentesség – PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA
Garantáljuk, hogy minden általunk végzett munka plágiumtól mentes. Minden eseteben szoftveres plágiumkereső vizsgálatot végzünk, melynek riportját csatoljuk a kézbesítéskor.

icon-adatvedelemAdatvédelem
Biztosítjuk, hogy adataidat a rendelés során bizalmasan kezeljük, harmadik félnek egyáltalán nem adjuk át őket. A kommunikáció egy ellenőrzött, zárt rendszeren belül történik, amelyet rendszergazdáink folyamatosan felügyelnek.

home-icon-4Képzett és tapasztalt szakemberek
Garantáltan a témában megfelelően képzett és nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek állnak a rendelkezésedre. Kizárólag diplomás partnereket alkalmazunk, akiket komoly felvételi folyamaton viszünk keresztül, mielőtt megbízást vállalnának cégünknél.

home-icon-5Határidő
Biztos lehetsz abban, hogy a munkát az általad megjelölt határidőre, vagy még az előtt készítjük el.

icon-listaTeljes hivatkozási lista
Garantáljuk, hogy az összes általunk elvégzett munka teljes hivatkozási listával kerül kézbesítésre. A dokumentumok hivatkozásait DÍJMENTESEN készítjük el és nem számítjuk bele a terjedelembe.

icon-igenyekInstrukciók
Garantáljuk, hogy az általunk vállalt szolgáltatás megfelel a rendeléskor általad megadott utasításoknak és specifikációknak. Ha mégis rosszul értelmeznénk az utasításokat, természetesen díjmentesen javítunk a felhasználási feltételeinkben rögzítettek szerint.

home-icon-3Folyamatos kommunikáció
Megrendelői felületünkön kapcsolatot tarthatsz szakembereinkkel és nyomon követheted a munka elkészültét. Ügyfélszolgálatunk rövid időn belül válaszol e-mailjeidre, ha pedig telefonon keresnél minket, biztos lehetsz benne, hogy egy tapasztalt kollégánk áll a rendelkezésedre.

Ajánlatkérés