Migrációs ügyintéző |OKJ- s szakdolgozat | IQfactory

OKJ – Migrációs ügyintéző

A ZÁRÓDOLGOZAT TÉMÁJA:
A záródolgozat témaköreit a kamarai feladatokat ellátó szakmai szervezetként a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal adja ki. A jelöltek húzással választják ki azt a témakört, amelyet a záró dolgozat elkészítése során fel kell dolgozniuk.

TARTALMI KÖVETELMÉNYEK:
– a záródolgozatnak tükröznie kell a választott témakör összefüggéseit, kapcsolódásait, a hatályos szakmai és jogszabályi környezetét
– lehetőség szerint törekedni kell a témakör hatályos szakmai és jogszabályi környezetének korrekt bemutatására, továbbá az egyes szakmai tevékenységek munkakörének ellátásához szükséges szakmai ismeretek közlésére

FORMAI KÖVETELMÉNYEK:
– borítólap és mellékletek nélkül legalább 8, de legfeljebb 15 oldal terjedelmű lehet
– MS Office Word szövegszerkesztő programmal kell elkészíteni 12-es betűmérettel, Times New Roman betűtípussal, 1,5-ös sortávolsággal, laponként minden irányban 2,5-2,5 cm-es margóval

Ajánlatkérés

Mit csinál a migrációs ügyintéző?

Idegenrendészeti szabálysértési eljárást, idegenrendészeti büntetőeljárást kezdeményez. Jogkörében idegenrendészeti alap,- jogorvoslati és végrehajtási eljárásokat folytat le.

A migrációs ügyintéző képes:
–  feladatkörébe tartozó alapeljárást, jogorvoslati eljárást, végrehajtási eljárást lefolytatni
– közreműködni más hatósági és bírósági eljárásokban
–  idegenrendészeti és menekültügyi feladatokat végezni
– állampolgársági ügyekben döntés-előkészítést támogató feladatokat végezni
– okmányokat előkészíteni gyártásra, kezelni az ehhez szükséges eszközöket
– okmányokat előállítani, illetve visszavonni
– ügyfélfogadást végezni

Egyéb hasznos információk

A képzés száma: 52 347 07

Bekerülés feltétele: érettségi végzettség , egészségügyi alkalmasság, pályaalkalmasság, erkölcsi bizonyítvány vagy a munkáltató által kiadott igazolás arról, hogy a jelentkező olyan munkakörben dolgozik, amelynek betöltéséhez elengedhetetlen feltétel az erkölcsi bizonyítvány

 

GARANCIÁINK

 

home-icon-6100% plágium mentesség – PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA
Garantáljuk, hogy minden általunk végzett munka plágiumtól mentes. Minden eseteben szoftveres plágiumkereső vizsgálatot végzünk, melynek riportját csatoljuk a kézbesítéskor.

icon-adatvedelemAdatvédelem
Biztosítjuk, hogy adataidat a rendelés során bizalmasan kezeljük, harmadik félnek egyáltalán nem adjuk át őket. A kommunikáció egy ellenőrzött, zárt rendszeren belül történik, amelyet rendszergazdáink folyamatosan felügyelnek.

home-icon-4Képzett és tapasztalt szakemberek
Garantáltan a témában megfelelően képzett és nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek állnak a rendelkezésedre. Kizárólag diplomás partnereket alkalmazunk, akiket komoly felvételi folyamaton viszünk keresztül, mielőtt megbízást vállalnának cégünknél.

home-icon-5Határidő
Biztos lehetsz abban, hogy a munkát az általad megjelölt határidőre, vagy még az előtt készítjük el.

icon-listaTeljes hivatkozási lista
Garantáljuk, hogy az összes általunk elvégzett munka teljes hivatkozási listával kerül kézbesítésre. A dokumentumok hivatkozásait DÍJMENTESEN készítjük el és nem számítjuk bele a terjedelembe.

icon-igenyekInstrukciók
Garantáljuk, hogy az általunk vállalt szolgáltatás megfelel a rendeléskor általad megadott utasításoknak és specifikációknak. Ha mégis rosszul értelmeznénk az utasításokat, természetesen díjmentesen javítunk a felhasználási feltételeinkben rögzítettek szerint.

home-icon-3Folyamatos kommunikáció
Megrendelői felületünkön kapcsolatot tarthatsz szakembereinkkel és nyomon követheted a munka elkészültét. Ügyfélszolgálatunk rövid időn belül válaszol e-mailjeidre, ha pedig telefonon keresnél minket, biztos lehetsz benne, hogy egy tapasztalt kollégánk áll a rendelkezésedre.

Ajánlatkérés