Adóellenőrzési szakértő |OKJ- s szakdolgozat | IQfactory

OKJ – Okleveles adóellenőrzési szakértő

A ZÁRÓDOLGOZAT TÉMÁJA:
A szakképesítésért felelős miniszter által kiadott Útmutató alapján elkészített záró dolgozat – előírt határidőre történő – leadása.

TARTALMI KÖVETELMÉNYEK: –

FORMAI KÖVETELMÉNYEK: –

Ajánlatkérés

Mit csinál az adóellenőrzési szakértő?

Ellátja mindazokat a tanácsadói tevékenységeket, szolgáltatásokat, amelyeket az adótanácsadó. Ezen felül részt vesz hazai vagy nemzetközi vállalkozás, vállalatcsoportok egészét érintő nagyobb horderejű, nem rutinjellegű üzleti ellenőrzésében. Így  egyebek mellett adóhatósági alkalmazottként az érintett országok adóellenőreivel együttműködve részt vesz a határon átnyúló ügyletek ellenőrzésében. Ismeri és alkalmazza az EU és a nemzetközi adózási szabályokat.

Az adóellenőrzési szakértő képes:
–  adótanácsadással, ellenőrzéssel foglalkozó szervezeteket vezetni, irányítani,
–  nemzetközi ügyleteket érintő adótanácsadói tevékenységet, szolgáltatást végezni, ellenőrizni,
–  adóellenőrzéshez  kapcsolódó  okleveles adószakértői véleményeket, feltételes  adómegállapítási  kérelmeket  készíteni,  ellenőrizni nemzetközi ügyletek esetén,
–  nagy adóteljesítményű adózókat képviselni, adóbevallásaikat elkészíteni, ellenjegyezni, ellenőrizni,
–  nemzetközi ügyletekben képviseletet ellátni,
–  szokásos piaci árnyilvántartást, felügyeleti intézkedési kérelmet készíteni, ellenőrizni nemzetközi ügyletek esetén

Egyéb hasznos információk

A képzés száma: 62 344 01

Bekerülés feltétele: felsőfokú iskolai végzettség, szakmai előképzettség: 55 344 01 Adótanácsadó, előírt gyakorlat: 5 év

 

GARANCIÁINK

 

home-icon-6100% plágium mentesség – PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA
Garantáljuk, hogy minden általunk végzett munka plágiumtól mentes. Minden eseteben szoftveres plágiumkereső vizsgálatot végzünk, melynek riportját csatoljuk a kézbesítéskor.

icon-adatvedelemAdatvédelem
Biztosítjuk, hogy adataidat a rendelés során bizalmasan kezeljük, harmadik félnek egyáltalán nem adjuk át őket. A kommunikáció egy ellenőrzött, zárt rendszeren belül történik, amelyet rendszergazdáink folyamatosan felügyelnek.

home-icon-4Képzett és tapasztalt szakemberek
Garantáltan a témában megfelelően képzett és nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek állnak a rendelkezésedre. Kizárólag diplomás partnereket alkalmazunk, akiket komoly felvételi folyamaton viszünk keresztül, mielőtt megbízást vállalnának cégünknél.

home-icon-5Határidő
Biztos lehetsz abban, hogy a munkát az általad megjelölt határidőre, vagy még az előtt készítjük el.

icon-listaTeljes hivatkozási lista
Garantáljuk, hogy az összes általunk elvégzett munka teljes hivatkozási listával kerül kézbesítésre. A dokumentumok hivatkozásait DÍJMENTESEN készítjük el és nem számítjuk bele a terjedelembe.

icon-igenyekInstrukciók
Garantáljuk, hogy az általunk vállalt szolgáltatás megfelel a rendeléskor általad megadott utasításoknak és specifikációknak. Ha mégis rosszul értelmeznénk az utasításokat, természetesen díjmentesen javítunk a felhasználási feltételeinkben rögzítettek szerint.

home-icon-3Folyamatos kommunikáció
Megrendelői felületünkön kapcsolatot tarthatsz szakembereinkkel és nyomon követheted a munka elkészültét. Ügyfélszolgálatunk rövid időn belül válaszol e-mailjeidre, ha pedig telefonon keresnél minket, biztos lehetsz benne, hogy egy tapasztalt kollégánk áll a rendelkezésedre.

Ajánlatkérés