Színháztechnikus, szcenikus | OKJ- s szakdolgozat | IQfactory

OKJ – Színháztechnikus, szcenikus

A ZÁRÓDOLGOZAT TÉMÁJA:
Egy előzetesen elkészített, színpad és nézőtér kialakítását, színpadtechnikai berendezések beépítését tartalmazó alaprajz, gépészeti jelölések és a hozzá kapcsolódó műszaki leírás alkalmazásával készült szakdolgozat a meghatározott szakmai szempontok szerint.
Egy előzetesen elkészített, szabadon választott színpad szcenikai világítási elrendezési terve az alaprajz, a metszet, a gépészeti jelölések és a műszaki leírás alkalmazásával.
Egy előzetesen elkészített, tetszőleges díszletterv szcenírozási vázlatának és a hozzá kapcsolódó műszaki leírást tartalmazó szakdolgozat elkészítése a meghatározott szakmai szempontok szerint.

TARTALMI KÖVETELMÉNYEK: –

FORMAI KÖVETELMÉNYEK:
– terjedelem: egyenként minimum 10, maximum 30 oldal

Ajánlatkérés

Mit csinál a színháztechnikus, szcenikus?

A színháztechnikus, szcenikus az intézmény szervezeti vezetőjének közvetlen munkatársa, felelősségi körébe tartozik az intézmény színpadtechnikai eszközeinek  összehangolt működésének biztosítása.

A színháztechnikus, szcenikus képes:
– a kapott tervek alapján megtervezni a munkafolyamatokat és felmérni az ahhoz szükséges technikai eszközöket és anyagszükségletet
– színházi műszaki rajzokat értelmezni, és megvalósítani
– megtervezni és lebonyolítani az előadás színpadtechnikai folyamatait
– alkalmazni az intézményre vonatkozó biztonságtechnikai előírásokat

Egyéb hasznos információk

A képzés száma: 54 521 07

Bekerülés feltétele: érettségi végzettség

 

GARANCIÁINK

 

home-icon-6100% plágium mentesség – PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA
Garantáljuk, hogy minden általunk végzett munka plágiumtól mentes. Minden eseteben szoftveres plágiumkereső vizsgálatot végzünk, melynek riportját csatoljuk a kézbesítéskor.

icon-adatvedelemAdatvédelem
Biztosítjuk, hogy adataidat a rendelés során bizalmasan kezeljük, harmadik félnek egyáltalán nem adjuk át őket. A kommunikáció egy ellenőrzött, zárt rendszeren belül történik, amelyet rendszergazdáink folyamatosan felügyelnek.

home-icon-4Képzett és tapasztalt szakemberek
Garantáltan a témában megfelelően képzett és nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek állnak a rendelkezésedre. Kizárólag diplomás partnereket alkalmazunk, akiket komoly felvételi folyamaton viszünk keresztül, mielőtt megbízást vállalnának cégünknél.

home-icon-5Határidő
Biztos lehetsz abban, hogy a munkát az általad megjelölt határidőre, vagy még az előtt készítjük el.

icon-listaTeljes hivatkozási lista
Garantáljuk, hogy az összes általunk elvégzett munka teljes hivatkozási listával kerül kézbesítésre. A dokumentumok hivatkozásait DÍJMENTESEN készítjük el és nem számítjuk bele a terjedelembe.

icon-igenyekInstrukciók
Garantáljuk, hogy az általunk vállalt szolgáltatás megfelel a rendeléskor általad megadott utasításoknak és specifikációknak. Ha mégis rosszul értelmeznénk az utasításokat, természetesen díjmentesen javítunk a felhasználási feltételeinkben rögzítettek szerint.

home-icon-3Folyamatos kommunikáció
Megrendelői felületünkön kapcsolatot tarthatsz szakembereinkkel és nyomon követheted a munka elkészültét. Ügyfélszolgálatunk rövid időn belül válaszol e-mailjeidre, ha pedig telefonon keresnél minket, biztos lehetsz benne, hogy egy tapasztalt kollégánk áll a rendelkezésedre.

Ajánlatkérés