Világítástechnikus | OKJ- s szakdolgozat | IQfactory

OKJ – Világítástechnikus

A ZÁRÓDOLGOZAT TÉMÁJA: Egy előzetesen elkészített, szabadon választott színpad szcenikai világítási elrendezési tervét bemutató szakdolgozat.

TARTALMI KÖVETELMÉNYEK:
– záródolgozat elkészítése az alaprajz, a metszet, a gépészeti jelölések és a műszaki leírás alkalmazásával

FORMAI KÖVETELMÉNYEK:
– terjedelem: minimum 10, maximum 30 oldal

Ajánlatkérés

Mit csinál a világítástechnikus?

A világítástechnikus az intézmény műszaki vezetőjének közvetlen munkatársa. Megtervezi az intézmény világítástechnikai szezonális, havi, heti és napi működését. Koncepcionális kérdésekben a feladata a döntések előkészítése, míg a megvalósításban az irányító, koordináló feladatok ellátása. Felelősségi körébe tartozik az intézmény világítástechnikai eszközeinek összehangolt működésének biztosítása.

A világítástechnikus képes továbbá:

– a kapott tervek alapján megtervezni a munkafolyamatokat és felmérni az ahhoz szükséges technikai eszközöket és anyagszükségletet
– színházi műszaki rajzokat értelmezni, és megvalósítani
– határidőre elkészíttetni a produkciók világítási kellékeit, anyagait, egyedi világítási berendezéseit
– aktívan részt venni a rendezői és tervezői instrukciók alapján a bemutatandó darabok bevilágításának folyamatában
– a színház előadásaival és próbáival kapcsolatos összes szcenikai világítási feladatokat meghatározni, azok elvégzését irányítani és folyamatosan ellenőrizni, valamint az előadások zavartalanságát biztosítani
– megszervezni és folyamatosan ellenőrizni a világítástechnikai eszközök és anyagok raktározását, a fogyó anyagok felhasználását dokumentumszerűen nyilvántartani
– javaslatot tenni a berendezések, eszközök selejtezésére, bővítésére
– az elektromossággal kapcsolatos biztonsági helyzet szakmai elbírálására és a veszélyhelyzetek meghatározására
– ellenőrizni a tűz- és munkavédelmi előírások betartását

Egyéb hasznos információk

A képzés száma: 51 521 03

Bekerülés feltétele: érettségi végzettség

 

GARANCIÁINK

 

home-icon-6100% plágium mentesség – PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA
Garantáljuk, hogy minden általunk végzett munka plágiumtól mentes. Minden eseteben szoftveres plágiumkereső vizsgálatot végzünk, melynek riportját csatoljuk a kézbesítéskor.

icon-adatvedelemAdatvédelem
Biztosítjuk, hogy adataidat a rendelés során bizalmasan kezeljük, harmadik félnek egyáltalán nem adjuk át őket. A kommunikáció egy ellenőrzött, zárt rendszeren belül történik, amelyet rendszergazdáink folyamatosan felügyelnek.

home-icon-4Képzett és tapasztalt szakemberek
Garantáltan a témában megfelelően képzett és nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek állnak a rendelkezésedre. Kizárólag diplomás partnereket alkalmazunk, akiket komoly felvételi folyamaton viszünk keresztül, mielőtt megbízást vállalnának cégünknél.

home-icon-5Határidő
Biztos lehetsz abban, hogy a munkát az általad megjelölt határidőre, vagy még az előtt készítjük el.

icon-listaTeljes hivatkozási lista
Garantáljuk, hogy az összes általunk elvégzett munka teljes hivatkozási listával kerül kézbesítésre. A dokumentumok hivatkozásait DÍJMENTESEN készítjük el és nem számítjuk bele a terjedelembe.

icon-igenyekInstrukciók
Garantáljuk, hogy az általunk vállalt szolgáltatás megfelel a rendeléskor általad megadott utasításoknak és specifikációknak. Ha mégis rosszul értelmeznénk az utasításokat, természetesen díjmentesen javítunk a felhasználási feltételeinkben rögzítettek szerint.

home-icon-3Folyamatos kommunikáció
Megrendelői felületünkön kapcsolatot tarthatsz szakembereinkkel és nyomon követheted a munka elkészültét. Ügyfélszolgálatunk rövid időn belül válaszol e-mailjeidre, ha pedig telefonon keresnél minket, biztos lehetsz benne, hogy egy tapasztalt kollégánk áll a rendelkezésedre.

Ajánlatkérés