Jövedelemadó- szakértő |OKJ-s szakdolgozat |IQfactory

OKJ – Okleveles jövedelemadó-szakértő

A ZÁRÓDOLGOZAT TÉMÁJA:
A szakképesítésért felelős miniszter által kiadott Útmutató alapján elkészített záró dolgozat – előírt határidőre történő – leadása.

TARTALMI KÖVETELMÉNYEK: –

FORMAI KÖVETELMÉNYEK: –

Ajánlatkérés

Mit csinál az okleveles jövedelemadó-szakértő?

Ellátja mindazokat a tanácsadói tevékenységeket, szolgáltatásokat, amelyeket az adótanácsadó. Ezen felül részt vesz  hazai  vagy  nemzetközi  vállalkozás  stratégiai  döntéseinek  előkészítésében,  így egyebek mellett adótanácsadást nyújt a határon átnyúló ügyletek feltételeinek kidolgozásához, üzletágak, vállalkozások és vállalatcsoportok alapításához, fölvásárlásához, átszervezéséhez. Ismeri és alkalmazza az EU és a nemzetközi adózási szabályokat.

Az okleveles jövedelemadó-szakértő képes:
–  adótanácsadással, ellenőrzéssel foglalkozó szervezeteket vezetni, irányítani,
–  nemzetközi ügyleteket érintő adótanácsadói tevékenységet, szolgáltatást végezni, ellenőrizni,
–  jövedelemadózáshoz  kapcsolódó  feltételes  adómegállapítási  kérelmeket, okleveles adószakértői véleményeket készíteni,  ellenőrizni nemzetközi ügyletek esetén,
–  nagy adóteljesítményű adózókat képviselni, adóbevallásaikat elkészíteni, ellenjegyezni, ellenőrizni,
–  nemzetközi ügyletekben képviseletet ellátni,
–  szokásos piaci árnyilvántartást, intézkedési kérelmet készíteni, ellenőrizni nemzetközi ügyletek esetén,

Egyéb hasznos információk

A képzés száma: 62 344 03

Bekerülés feltétele: felsőfokú iskolai végzettség, szakmai előképzettség: 55 344 01 Adótanácsadó, előírt gyakorlat: 5 év

 

GARANCIÁINK

 

home-icon-6100% plágium mentesség – PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA
Garantáljuk, hogy minden általunk végzett munka plágiumtól mentes. Minden eseteben szoftveres plágiumkereső vizsgálatot végzünk, melynek riportját csatoljuk a kézbesítéskor.

icon-adatvedelemAdatvédelem
Biztosítjuk, hogy adataidat a rendelés során bizalmasan kezeljük, harmadik félnek egyáltalán nem adjuk át őket. A kommunikáció egy ellenőrzött, zárt rendszeren belül történik, amelyet rendszergazdáink folyamatosan felügyelnek.

home-icon-4Képzett és tapasztalt szakemberek
Garantáltan a témában megfelelően képzett és nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek állnak a rendelkezésedre. Kizárólag diplomás partnereket alkalmazunk, akiket komoly felvételi folyamaton viszünk keresztül, mielőtt megbízást vállalnának cégünknél.

home-icon-5Határidő
Biztos lehetsz abban, hogy a munkát az általad megjelölt határidőre, vagy még az előtt készítjük el.

icon-listaTeljes hivatkozási lista
Garantáljuk, hogy az összes általunk elvégzett munka teljes hivatkozási listával kerül kézbesítésre. A dokumentumok hivatkozásait DÍJMENTESEN készítjük el és nem számítjuk bele a terjedelembe.

icon-igenyekInstrukciók
Garantáljuk, hogy az általunk vállalt szolgáltatás megfelel a rendeléskor általad megadott utasításoknak és specifikációknak. Ha mégis rosszul értelmeznénk az utasításokat, természetesen díjmentesen javítunk a felhasználási feltételeinkben rögzítettek szerint.

home-icon-3Folyamatos kommunikáció
Megrendelői felületünkön kapcsolatot tarthatsz szakembereinkkel és nyomon követheted a munka elkészültét. Ügyfélszolgálatunk rövid időn belül válaszol e-mailjeidre, ha pedig telefonon keresnél minket, biztos lehetsz benne, hogy egy tapasztalt kollégánk áll a rendelkezésedre.

Ajánlatkérés