Foglalkoztatás- szervező | OKJ szakdolgozat| IQfactory

OKJ – Foglalkoztatás-szervező

A ZÁRÓDOLGOZAT TÉMÁJA: Egy (előzetesen megvalósított, egybefüggő, két hetes) munkajellegű foglalkozási projekt lebonyolításának bemutatása és értékelése napló formájában.

TARTALMI KÖVETELMÉNYEK: –

FORMAI KÖVETELMÉNYEK: –

Ajánlatkérés

Mit csinál a foglalkoztatás-szervező?

A foglalkozás-szervező munka és terápiás jellegű foglalkozásokat szervez a szociális ellátás bentlakásos intézményeiben és a területi ellátásban. Folyamatosan biztosítja a humánus és jó munkafeltételeket. Megtanítja a munkavégzéshez szükséges ismereteket. Kidolgozza a személyre szabott teljesítményértékelés és elismerés rendszerét.

A foglalkoztatás-szervező képes:
–  a szociális problémák felismerésére, feltárására
– különböző élethelyzetben élő emberek iránti empátiára, toleranciára
–  adekvát kommunikációra, nondirektív segítő beszélgetésre
– segítőkész kapcsolatteremtésre, motiválásra, konfliktusmegoldásra

 

Egyéb hasznos információk

A képzés száma: 55 762 01

Bekerülés feltétele: érettségi végzettség, egészségügyi alkalmasság, szakmai előképzettség: 54 762 02 Szociális asszisztens, vagy 54 762 01 Rehabilitációs nevelő, segítő,  gyakorlat: 3 év a szociális ellátás területén

 

GARANCIÁINK

 

home-icon-6100% plágium mentesség – PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA
Garantáljuk, hogy minden általunk végzett munka plágiumtól mentes. Minden eseteben szoftveres plágiumkereső vizsgálatot végzünk, melynek riportját csatoljuk a kézbesítéskor.

icon-adatvedelemAdatvédelem
Biztosítjuk, hogy adataidat a rendelés során bizalmasan kezeljük, harmadik félnek egyáltalán nem adjuk át őket. A kommunikáció egy ellenőrzött, zárt rendszeren belül történik, amelyet rendszergazdáink folyamatosan felügyelnek.

home-icon-4Képzett és tapasztalt szakemberek
Garantáltan a témában megfelelően képzett és nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek állnak a rendelkezésedre. Kizárólag diplomás partnereket alkalmazunk, akiket komoly felvételi folyamaton viszünk keresztül, mielőtt megbízást vállalnának cégünknél.

home-icon-5Határidő
Biztos lehetsz abban, hogy a munkát az általad megjelölt határidőre, vagy még az előtt készítjük el.

icon-listaTeljes hivatkozási lista
Garantáljuk, hogy az összes általunk elvégzett munka teljes hivatkozási listával kerül kézbesítésre. A dokumentumok hivatkozásait DÍJMENTESEN készítjük el és nem számítjuk bele a terjedelembe.

icon-igenyekInstrukciók
Garantáljuk, hogy az általunk vállalt szolgáltatás megfelel a rendeléskor általad megadott utasításoknak és specifikációknak. Ha mégis rosszul értelmeznénk az utasításokat, természetesen díjmentesen javítunk a felhasználási feltételeinkben rögzítettek szerint.

home-icon-3Folyamatos kommunikáció
Megrendelői felületünkön kapcsolatot tarthatsz szakembereinkkel és nyomon követheted a munka elkészültét. Ügyfélszolgálatunk rövid időn belül válaszol e-mailjeidre, ha pedig telefonon keresnél minket, biztos lehetsz benne, hogy egy tapasztalt kollégánk áll a rendelkezésedre.

Ajánlatkérés