Találd meg a számodra tökéletes nyári munkát! | Blog | IQ Factory

Találd meg a számodra tökéletes nyári munkát!

Diákéveid alatt nyaranta a pihenés, utazás és a fesztiválozás mellett a munkavállalás is felkerülhet a listádra. Amellett, hogy tapasztalatszerzési és pénzkeresési lehetőség, új emberekkel találkozhatsz, és új élményekkel gazdagodhatsz. Összeszedtünk neked néhány munkát, amit diákként érdemes lehet kipróbálni a nyári szünet alatt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bébiszitter

Ha szeretsz, és tudsz is a kicsikkel bánni, ez a neked való munka! Nincs más dolgod, mint keresni egy szimpatikus családot, ahol szívesen vigyáznál a gyerekekre. Számtalan internetes portálon elérhetőek már az ilyen jellegű hirdetések, csak rá kell szánni az időt a keresésre. Ne feledd, hogy az ilyen munkánál minden feltételről a családdal kell megállapodnod, és esetenként teljesen eltérő ajánlatot is kaphatsz, így érdemes először a saját igényeidet és vállalásaidat tisztázni!

Eladó

Jelentkezz kedvenc márkád boltjába értékesítési munkatársnak! Rálátást nyerhetsz a vásárlóközönségre, mélyebb ismeretet szerezhetsz a termékekről, és akár munkavállalói kedvezményben is részesülhetsz. A munkaidő megegyezéstől függ, de általában 4-6-8 órás pozíciókban vesznek fel diákokat kisegíteni, így annyit vállalhatsz, amennyi a te idődbe belefér.

Fesztiválos munka

Egy fesztiválon nem csak bulizni lehet, hanem dolgozni is! Számtalan lehetőségből válogathatsz, hiszen a vendéglátástól kezdve, az önkénteskedésen át, az adminisztrációs munkáig számtalan pozícióban el lehet helyezkedni. Nem árt észben tartani, hogy csak rövid időre szólnak az ilyen munkák, és sokszor éjszakai műszak vállalása mellett.

Gyakornokság

Választhatsz az egyetemi tanulmányaidhoz illő gyakornoki munkát, korán belevágva karriered építésébe. Ezen még semmi nem fog múlni, de érdemes olyan helyet választani, ahol esetleg később is el tudnád képzelni magadat. Gyakran előfordul ugyanis, hogy teljes munkaidős állást ajánlanak annak a gyakornoknak, aki jól végzi a rábízott feladatokat.

Gyorséttermi kisegítő

Nem mindenki rajong az ötletért, hogy gyorsétteremben dolgozzon, mégis van néhány előnye, amiért érdemes lehet bevállalni. Komolyabb rálátást nyerhetsz az egyes munkafolyamatokra, lehetőséged lesz csapatban dolgozni és más emberekkel kommunikálni. A munkavégzés pörgős lesz és minden nap új ingerek érnek majd az új vendégek felől.

Vízimentő

Ha szívesen töltenéd a nyaradat vízparton, vagy a medence közelében, akkor vízimentőként nagyon jól fogod magad érezni! Ez egy felelősségteljes állás, hiszen mások testi épségére kell figyelni és baj esetén akár életmentésre is szükség lehet. A munka betöltéséhez vizsgát kell tenni, hogy alkalmasnak találjanak a pozícióra.

Mozis munka

Dolgozhatsz jegykezelőként, a büfében, vagy a jegypénztárban. A jó közösség szinte garantált, hiszen hozzád hasonló korú és érdeklődésű munkatársaid lesznek. Általában rugalmas időbeosztásban vállalható, de vedd figyelembe, hogy esténként, hétvégente és ünnepnapokon is beoszthatnak.

Recepciós

Legyen szó szállodáról, masszázsszalonról vagy konditeremről, a recepciós megléte elengedhetetlen. Sok helyen keresnek nyaranta beugrós munkatársat szabadságolások esetén, így akár rövid időre is elhelyezkedhetsz.

ÉS EZEKET OLVASTAD MÁR?

HOGYAN SZOKJUNK LE A HALOGATÁSRÓL?

MIK A LEGJOBB NYÁRI DIÁKMUNKÁK?

CÉLOK AZ ÚJ SZEMESZTERRE

PRÓBÁLD KI EZT A 10 DOLGOT IDÉN NYÁRON!


Kérj ingyenes árajánlatot!

Milyen tanulmányokat folytatsz?

BA

MA

PhD

Egyéb

10,000+ elégedett ügyfél
1,000+ szakember
250+ szakterület

Kövess minket Facebook-on!