Otthonról végezhető munka | Blog | IQFactory

11 otthonról végezhető munkatipp egyetemistáknak

Nem fér bele az egyetemi tanulmányaid mellett, hogy teljes állásban dolgozz valahol? Netán kötetlen és szabadabb munkaidőre vágysz?
Összeszedtünk neked 11 tuti munkatippet, melyet az otthonod kényelméből végezhetsz, csak egy laptopra és némi kreativitásra lesz szükséged.

 

 

1. Online oktató

Nem kell semmi bonyolultra gondolni, hogy egy egyszerű példával hozakodjak elő: például nagyon sok egyetemi hallgató van Kínában, aki szeretné gyakorolni az angol nyelvet és Te ebben tudsz neki segíteni. Nincs szükség tapasztalatra csak kedvességre és angol nyelvtudásra.

2. Keresőmotor értékelése
Első hangzásra talán nem túl bizalomgerjesztő, de adj neki egy esélyt! A munka egy nagy online térben zajlik, ahol azt kell figyelni, hogy minden úgy működik-e, ahogyan annak kell működnie. Nem kell, hozzá számítástechnikai végzettség, betanítanak.

3. Fordítás
A fordítás az egyik legjobb, legegyszerűbb online végezhető munka az egyetemi évek alatt. Az sem számít, hogy milyen nyelven beszélsz az anyanyelved mellett.

4. Szabadúszó író

Két dolog elengedhetetlen ehhez a munkához: elszántság és élvezet. És persze az sem baj, ha íráskészséggel is rendelkezel!

5. Blogolás
Ez egy remek lehetőség arra, hogy állandó jövedelemre tegyél szert abból, hogy Önmagadat adod! Semmiféle monotonitás. Légy kreatív és egyedi és akár megalapozhatod az egyetem utáni éveidet is. Ha nagyon ráérzel az ízére könnyen azon kaphatod magad, hogy azért fizetnek neked, hogy akár egy videóban vagy kép formájában hirdeted különféle márkák termékeit, amit nem kizárt, hogy Te magad is használsz.

6. Kérdőívezés
Meglehet, hogy elsőre nem hangzik túl izgalmasnak a feladat, de ha nem meggazdagodni szeretnél, csak jól jönne egy kis plusz pénz, akkor ez egy borzasztóan egyszerű pénzkereseti mód.

7. Virtuális Asszisztens
Szervezett vagy és jól kommunikálsz? A munkaköri leírásodban olyan feladatok szerepelnének, minthogy segítsd a bloggerek munkáját, emailekre válaszolj, telefonon egyeztetés, posztolj a social media felületekre.

8. Átírás
Szeretsz zenéket hallgatni és érted is miről hadoválnak? A jó hallás utáni értés a fő mozgatórugója ennek a munkának, emellett a gyorsírás is nagyszerű tulajdonság. Ha a zenénél már csak a videókért vagy jobban oda, akkor is Téged keresünk!

9. Virtuális Stylist
A divat megszállottja vagy? Ez Neked lett kitalálva. Nagyon sok olyan oldal van, ahol azzal foglalkoznak, hogy az öltözésben tanácstalan embereknek segítsenek 1-1 szett összeállításában vagy mi-mivel passzol, mi az, ami az adott személynek jól állna. Ez lenne a Te feladatod is.

10. Könyvkritikus
A könyvek szerelmese vagy? Mi sem lehetne egyszerűbb munka, mint elolvasni egy könyvet, majd véleményt alkotni róla. Munkaköri követelmény: legyen szenvedélyed az írás és az olvasás!

11. Véleményvezér
Manapság az egyik legfelkapottabb szakma a fiatalok körében. Csak egy igényes Instragam fiók kell hozzá. Építs ki egy számodra megfelelő követői tábort! Döntsd el, hogy mit szeretnél magadból mutatni. Legyen a munkád a hobbid is, ráadásul ezzel egy igen magas állandó jövedelemre tehetsz szert.

Ezeket olvastad már?

12+1 ALKALMAZÁS, AMIT MINDEN EGYETEMISTÁNAK ISMERNIE KELL

HOGYAN LEGYÉL KREATÍVABB?

ÍGY JEGYZETETELJ AZ ÓRÁKON!

HOGYAN SZOKJUNK LE A HALOGATÁSRÓL?

 

 

 

 


Kérj ingyenes árajánlatot!

Milyen tanulmányokat folytatsz?

BA

MA

PhD

Egyéb

10,000+ elégedett ügyfél
1,000+ szakember
250+ szakterület

Kövess minket Facebook-on!