Mivel töltsd ki a tanórák közötti lyukas óráidat? | Blog | IQ Factory

Mivel töltsd ki a tanórák közötti lyukas óráidat?

Neked sem sikerült úgy felvenni az óráidat, ahogy azt előzetesen elképzelted? Egy percig se aggódj! Néhány lyukas órától még nem dől össze a világ. Segítünk kitölteni szabad perceidet: összeállításunkból megtudhatod, mivel érdemes foglalkozni két előadás között.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Házi feladat írás

Igen, tudjuk, hogy ez nagyon stréberesnek tűnik, de csak saját magadon segítesz vele, ha elkezded írni a házi feladataidat. Egyszer úgyis muszáj lesz megírni, akkor miért ne tennéd akkor, amikor időd is van rá? Ha szerencséd van, akár még találhatsz is magad mellé valakit, akivel együtt dolgozhattok rajta.

Sorozat nézés

Netflix, HBO Go vagy Youtube függő vagy? Itt a remek alkalom, hogy hódolhass szenvedélyednek. Egy lyukas órába akár több rész is beleférhet. Keress egy meghitt zugot az egyetemen és kapcsolj ki!

Tanulás, beadandó írás

Ugyanúgy, mint a házi feladatoknál, egyszer erre is sort kell keríteni. Legyen szó egy beadandó megírásáról vagy egy közelgő ZH-ról, minél előbb kezdesz hozzá, annál gyorsabban letudod a dolgot. Az egyetemen ráadásul még a könyvárba is beülhetsz, ahol sok hasznos könyv segítheti a munkádat.

Ebéd, nassolás

Nem érdemes üres gyomorral beülni az órákra, mert csak a figyelmedet fogja elvonni az éhség. Használd ki a fennálló időt, menj el az egyetemi büfébe vagy látogasd meg a környéken fellelhető vendéglátóhelyeket. Sokszor akár diákkedvezményben is részesülhetsz, szóval érdemes szétnézni!

Edzés

Az egyetemi éveid alatt se mondj le a sportolásról! Egy lyukasórába pont belefér, hogy az egyetem területén vagy a közeli edzőteremben hódolj kedvenc sporttevékenységednek. Találj magadnak hozzá barátokat, akikkel együtt tudtok eljárni!

Pihenés

Mindenkinek kijár a jól megérdemelt pihenés! Szundíts egyet a következő szemináriumod előtt, hogy a legjobb formádat hozhasd!

A környék felfedezése

Itt az idő egy kis kalandozásra! Járd be egyedül vagy a barátaiddal az egyetem környékét és fedezd fel a közelben fellelhető izgalmas helyeket. Kávézók, éttermek, sétáló utcák, parkok várnak rád, hogy minél jobban érezd magadat!

ÉS EZEKET OLVASTAD MÁR?

9 TIPP, AMIT ÉPÍTS BE LEFEKVÉS ELŐTT AZ ESTI RUTINODBA

NAPI TIPPEK, HOGY BOLDOG ÉS KIEGYENSÚLYOZOTT LEGYEN AZ ÉLETED

A SZÖVEGKIEMELÉS MŰVÉSZETE

ALAPVETŐ TIPPEK TANULÁSHOZ


Kérj ingyenes árajánlatot!

Milyen tanulmányokat folytatsz?

BA

MA

PhD

Egyéb

10,000+ elégedett ügyfél
1,000+ szakember
250+ szakterület

Kövess minket Facebook-on!