Legjobb lejátszási listák tanuláshoz | Blog | IQ Factory

A legjobb lejátszási listák tanuláshoz

Ma már szinte mindenki annyira hozzászokott a háttérzajhoz, hogy az a fura, ha nincs. Síri csöndben sokan nem tudnak koncentrálni, viszont nem mindegy, mi szól a háttérben. Összeszedtünk néhány lejátszási listát, amit érdemes hallgatnod!

 

Tanulj zenére

Klasszikus zene

A klasszikus zene mindig jó választás. Mindenképp a stílusodnak megfelelően válassz, viszont a depressziósokat hagyd ki a válogatásból. Persze ez így túl tág fogalom. Hallgathatsz modern klasszikus zenét, vagy egyszerűen zongorát

Rock

Első hallásra nem tűnik jó ötletnek, de ébren tart! Ha kevésbé érdekes tárgyat kell tanulnod, amihez energiára van szükséged, mint például a Statisztika vagy a Római jog, próbáld ki valamelyik playlist-et!

Chill

Ha stresszelsz és ezért nem tudsz koncentrálni, akkor itt az ideje egy kis chill-nek! Vedd lazábbra egy kicsit, hogy a tanulásra koncentrálhass és felejtsd el a pesszimizmust.

Throwback

Érezd jól magad tanulás közben! Ezektől a számoktól jó kedved lesz és új erőre kapsz. Talán fel sem tűnik majd, hogy tanulszJ

Foreign

Egy kis változatosságért hallgass olyan zenét, aminek nem érted a szövegét. Segíteni fog, hiszen a szöveg alapesetben rossz – automatikusan koncentrálhatsz arra, hogy mit mondanak.

Ambient

Ha a síri csönd ugyanúgy zavar, mint a zene, próbálkozz hangokkal!

 

 

És ezeket olvastad már?


Kérj ingyenes árajánlatot!

Milyen tanulmányokat folytatsz?

BA

MA

PhD

Egyéb

10,000+ elégedett ügyfél
1,000+ szakember
250+ szakterület

Kövess minket Facebook-on!