Hasznos dolgok,amiket böngészés közben tanulhatsz meg | Blog | IQ Factory

Hasznos (?) dolgok, amiket kizárólag az internetet céltalanul böngészve tanulhatsz meg…1. rész

Sokszor előfordul, hogy egy vagy akár több lyukas órád van és ilyenkor ötlet hiányában, elkezded a telefonodat nyomkodni. Összegyűjtöttünk néhány „hasznos” dolgot, ami segítségedre lehet a mindennapokban vagy csak szimplán érdekesek.

Hasznos dolgok, amiket az interneten böngészve tanulhatsz meg
1. Ha a legolcsóbb repülőjegyet szeretnéd megvenni az interneten, használd a böngésző inkognitó változatát. Az árak folyamatosan emelkednek, ha többször visszalátogatsz az oldalra.

2. Ha begépeled, hogy „google gravitáció” és megnyomod a „Jó napom van” gombot a Google egész felülete szétesik. Addig játszhatsz vele, ameddig csak szeretnél.

3. A könnyebb alvás és a szorongás elűzésének céljából találj ki egy történetet a fejedben.

4. Írd le a negatív gondolataidat, majd dobd a szemétbe. Ez segít, hogy eltűnjön a rossz kedved.

5. Ha írsz egy levelet a kedvenc Disney karakterednek, küldenek neked egy dedikált 8×10-es méretű képet. A cím a következő: ATTN: „a karakter neve” Walt Disney Communications PO Boksz 10040 Lake Buena Vista, FL 32830-0040

6. A jövőbeli énednek küldenél egy motiváló üzenetet vagy bölcsességet? A FutureMe.org oldalon tudsz küldeni egy email-t magadnak, amit valamikor a jövőben kapsz majd meg.

7. Az ember, ha igazat mond, gyakrabban használja a kezét a különböző gesztusok kifejezésére. Ha valaki hazudik, szemmel láthatóan nem használja a kezeit.

8. A legerőteljesebb módja, hogy megnyerj egy vitát, az, hogy felteszel kérdéseket.

9. Ha nincs időd befejezni egy feladatot:

Első lépés: készíts egy word dokumentumot.

Második lépés: nyisd meg jegyzettömben, majd véletlenszerűen törölj ki egy nagyobb részt a szövegből.

Harmadik lépés: Küldd el a fájlt a tanárodnak. Majd kezdj neki a valódi feladatnak.

Negyedik lépés: Mire a tanár valóban jegyet ad a munkádra, rendelkezésre áll 1-2 napod, hogy befejezd a munkádat. A tanár a korábban elküldött munkád megnyitásakor a következőt olvashatja majd: A fájlt nem lehet megnyitni, mert probléma adódott a tartalommal.

Ötödik lépés: Várd meg, míg a tanár megírja, hogy sajnálja, de probléma történt és megkér, hogy küldd el a munkádat még egyszer. Így időt nyertél és most már elküldheted a valódi munkádat.

10. Ha „Kő-papír-ollót” játszol, mindig papírral kezdj. A legtöbb ember kővel kezd, mert azt a legegyszerűbb mutatni.

És ezeket olvastad már?

Kövess minket Facebook-on!