Nyári munka tippek - IQfactory Szakdolgozat írás, dolgozat írás

Nyári munka tippek

Lassacskán átlépünk a júliusba, amikor már biztosan túljutottunk az egyetemi vizsgaidőszak megpróbáltatásain és ideje gondolkozni azon, mit is csináljunk az elkövetkezendő hónapokban, úgy, hogy azok minél hasznosabban teljenek. 

 

 

A nyár általában szórakozással, pihenéssel és alvásigényünk teljes igényfelmérésével és annak teljesítésével történik, amely rendkívül jól esik, de hosszabb távon nem sok fejlődést eredményez. Ha tengernyi szabadidőnkben agyunkat is megtornáztatnánk, és nem mellesleg még saját költőpénzre is szeretnénk szert tenni, akkor itt az ideje a motivációs levélírásnak és az önéletrajz/CV szerkesztgetésének.

Nézzünk kapacitásunknak és saját pályaorientációnknak megfelelő pozíciókat, a cégek weboldalain, munkaközvetítő oldalakon vagy esetlegesen a diákszövetkezetünk ajánlásaikon és munkalehetőségeiken keresztül. Ha nem szeretnénk egész nyáron pontos munkarend szerint járni dolgozni, számottevő alkalmi munkákat találhatunk, amelyek jó lehetőségek, hogy kipróbáljuk magunkat bizonyos területeken úgy, mint például hostess munkák, amellyel részt vehetünk különböző rendezvényeken,  pénztáros és vendéglátó ipari állások, a különböző fesztiválokon, amik egyszerre szórakoztatóak, mégis hasznos tevékenységek.

Végül, ha igazán kreatív és felfedező személyiségek vagyunk, építhetünk saját karriert, és márkát, amely nem csak rövidtávú céljainkat elégíti ki, hanem hosszabbtávra szóló munkalehetőséget is biztosíthat.

Ne feledjük azt, hogy mindig olyan állást és tevékenységet válasszunk magunknak, amelyet szívesen, örömtelien a legnagyobb szorgalommal és motivációval tudunk végezni. Fiatalok vagyunk, használjuk ki ezt, és próbáljuk ki magunkat a legkülönfélébb munkaterületeken, hiszen soha nem tudhatjuk előre azt, hogy melyik munkatípus illik a személyiségünkhöz, mielőtt nem vetettük bele magunkat az adott munkakör rejtelmeibe.


 

És ezeket olvastad már?

ONLINE MUNKÁK DIÁKOKNAK

KEZDJ SAJÁT VÁLLALKOZÁSBA MÁR DIÁKKÉNT!

15 MÓDJA ANNAK, HOGY KIEMELKEDJ A GYAKORNOKOK KÖZÜL


Kérj ingyenes árajánlatot!

Milyen tanulmányokat folytatsz?

BA

MA

PhD

Egyéb

10,000+ elégedett ügyfél
1,000+ szakember
250+ szakterület

Kövess minket Facebook-on!