Lányok figyelem, 7 tipp a lehengerlő fellépésért | Blog | IQ Factory

Lányok figyelem! 7 tipp, a lehengerlő fellépésért!

Ha olvastál már az erős nők tulajdonságairól, itt az ideje, hogy megtudd azt is milyen szokásai vannak egy igazán erős nőnek. Mi is tesz egy nőt okossá? Ez egy veleszületett tulajdonság vagy egy szabályozható képesség? Ha azt mondod veleszületett, akkor okos nőnek bizony csak születni lehetne. Ez azt jelentené, hogy aki nem születik erre, még csak a lehetőséget sem kapná meg, hogy lehengerlően okos legyen. Szerencsére nem ezen múlik. Az okosság igenis, egy olyan tulajdonság, amely az elhatározáson és azokon a szokásokon múlik, amiket teszünk a fejlődés érdekében.

Szokásaink tehát azok, amelyek igazán lehengerlő fellépést kölcsönöznek számunkra.

Ha pedig igazán sikeres szeretnél lenni, ebben a versenyközpontú világban, akkor figyelned kell arra, hogy olyan szokásokat alakíts ki, amelyek egy sikeres nő benyomását keltik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Íme, néhány tipp a lehengerlő fellépésért:

Olvasás

Azok a nők, akik rendelkeznek, olvasási kultúrával bizony nem adják fel egy könnyen. Sosem lehetsz elég művelt olvasás nélkül. Előnyeit ugyanis nem lehet eléggé hangsúlyozni. Számos helyre elrepíthet, anélkül, hogy fizikálisan ott lennél. Minden csak a fantáziádon múlik. Az olvasás nem csak növeli a tudásodat, de szélesíti a látókörödet. Rengeteg információ birtokába juthatsz, és ezeknek az információknak a tárháza, tesz majd igazán okossá és műveltté.

Az olvasás sosem tehetség, hanem a fegyelem kérdése. A fegyelem pedig megtanít majd arra, hogy mindig azt tedd, amit csinálnod kell akkor is, ha éppen nem érzel hozzá elég kedvet.

Az okos nők tájékozottak. Olvasnak. Fejlesztik a tudásukat. Tudásvágyúak.  Mindig naprakészek és aktuálisak.

Időbeosztás

Az életet bizony időben mérik. Egy igazán okos nő pontosan megérti az idő erejét, ebből adódóan pedig tökéletesen is kezeli. Ezért időhöz kötött célokat határoznak meg és folyamatosan megtervezik tevékenységeiket, határidővel.

Ha nem tudsz célokat kitűzni magad elé, és megtervezni a tevékenységeid, nem leszel képes kézben tartani a dolgokat, az idő pedig csak úgy elszalad feletted.

Az okos nők nem bízzák egy napjukat sem a szerencsére, mindent pontosan lépésről lépésre megterveznek, ezért is olyan sikeresek.

Ha te is ilyen szeretnél lenni, akkor bizony kezd el megtervezni az időbeosztásod.

Csapatmunka

Az okos nők kapcsolatba lépnek más okos és sikeres nőkkel, ugyanis pontosan tudják a kapcsolatépítés és csapatmunka jelentőségét és sikerességét. Sosem féltékenyek egymásra, helyette inkább együtt dolgoznak, segítik egymást ezzel mindig valami nagyszerűt hozva létre.

Mindig sokat fektetnek a kapcsolatok kialakításába, mivel tudják a kapcsolatok az élet mozgatórugói. Összedolgozva pedig nagyszerű dolgokat hozhatnak létre, ugyanis a „vas élesíti a vasat”.

Az igazán lehengerlő fellépésért tehát dolgozz össze, egy másik okos nővel és a siker garantált.

Személyes fejlődés

Az okos nők a személyes fejlődést nagyon komolyan veszik. Folyamatosan arra törekednek, hogy egyre jobbak és jobbak legyenek. Mindig keresik a lehetőséget, hogy fejlesszék magukat, a képességeiket. Pontosan tudják, hogy a világ folyamatosan fejlődik ezért nekik is fel kell venni a tempót, és fejleszteni magukat, hogy ne maradjanak le.

Pénzbeosztás

Nem lehetsz sikeres anélkül, hogy ne tudnád beosztani a pénzedet, ugyanis a pénz elengedhetetlen az alapvető jóléthez.

Az okos nők azonban nem csak ügyesen spórolnak, hanem kiváló befektetéseket is létrehoznak. Soha nem költekeznek meggondolatlanul, akkor sem, ha megengedhetik maguknak. Nem vásárolnak csak azért, hogy lenyűgözzenek valakit. Minden vásárlásnak megvan a fő célja, pontosan tudják, mire költik a pénzüket.

Egy okos nő tehát mindig a kezében tartja az irányítást, ha a pénzéről van szó.

Meditáció

Az sikeres nők kiváló gondolkodók és sokat elmélkednek. Nem hoznak meggondolatlan döntéseket és nem beszélnek meggondolatlanul. Mindig felmérik a szavaik és a cselekedeteik következményét.

 

Reméljük, hogy hasznosak voltak számodra ezek a tanácsok és a jövőben ezeket megfogadva tudod felépíteni a sikeres jövődet. Valamint ezeket a szokásokat kialakítva, finomítva egy lehengerlően okos nővé válsz majd.

ÉS EZEKET OLVASTAD MÁR?

EGY JÓ KÖNYVET KERESEL?

5 HOBBI AMI OKOSABBÁ TESZ

9 TIPP A SIKERHEZ

 

 


Kérj ingyenes árajánlatot!

Milyen tanulmányokat folytatsz?

BA

MA

PhD

Egyéb

10,000+ elégedett ügyfél
1,000+ szakember
250+ szakterület

Kövess minket Facebook-on!