Egy jó könyvet keresel? - IQfactory Szakdolgozat írás, dolgozat írás

Egy jó könyvet keresel?

Olvasni jó, egy jó könyvet olvasni pedig még annál is jobb. A megfelelő könyv megtalálása viszont sokszor nem is olyan egyszerű. Előfordulhat, hogy a könyv felénél ellaposodik a történet, vagy megunjuk azt. Gondoltál már arra, hogy regény helyett valami mást olvass? Mit szólnál egy motivációs vagy önfejlesztő könyvhöz? Összegyűjtöttünk pár olyan darabot, ami megváltoztathatja a dolgokhoz való hozzáállásodat, vagy akár az egész életfelfogásodat is.

Kép2

Timothy Ferris – Tribe Of Mentors

Ez a könyv jelenleg csak angol nyelven érhető el, de ez ne bátortalanítson el, hiszen olyan bölcsességekkel és életút tanácsokkal van tele, melyeket a jelenkor híres és sikeres embereitől gyűjtött össze az író. A profi sportolók, sztárok, celebek és milliárdosok bölcsességeit és motivációit tartalmazó könyv jó löketet adhat, különösen, ha meg vagy rekedve, és nem tudod merre, vagy hogyan tovább. A bölcsességek rengeteg témában és irányból érkeznek, hiszen kaphatsz egészségügyi tanácsokat a sportolóktól, pénzügyi és befektetési tanácsokat a milliárdosoktól, és még sok más tippet az eredményesebb és boldogabb élethez.

Bagdy Emőke – F. Várkonyi Zsuzsa – Kádár Annamária – Orosz Katalin – Teljesebbé válni

Ez a könyv a spirituális és pszichológiai oldaláról is megközelíti az önfejlesztés témáját. A könyvben a 4 írótól olvashatunk tanácsokat és érdekességeket, különböző témákban, hogy ezek segítségével jobb irányba tudjuk fordítani az életünket.

Szabó Péter – Állj félre a saját utadból

Szabó Péter önmegvalósító könyve egy kicsit önéletrajz is. Az író személyes élményeken és példákon keresztül mutatja be azt, hogy a semmiből is van visszaút, és hogy az ember a jó hozzáállással és felfogással el tudja érni a céljait, ha tényleg akarja őket.

 Tornai Szabolcs – Eksztázis – Futás és önmegvalósítás

Ez a könyv annyiban tér el a többitől, hogy az önmegvalósítást a sporton keresztül akarja elérni azon belül is, a futással. Akik szeretnek futni, kocogni, vagy akár csak gondolkoznak azon, hogy elkezdjék a testmozgást, ez a könyv jó olvasmány lehet. Olyan motiváló, lelkesítő és meggyőző érvek szólnak a futás mellett a könyvben, hogy az embernek akaratlanul is megjön hozzá a kedve.

Mark Manson – The Subtle Art of Not Giving a F*ck

Így a végére ismételten egy angol nyelvű könyvről van szó, de ez kicsit kilóg a sorból, ugyanis ez a könyv nem arról szól, hogy hogyan legyünk mi jobbak és hogyan fejlesszük magunkat, hanem inkább megfordítja a felfogást, és a másik oldalról közelíti meg a problémákat. Ezen könyv témája: Hogyan ne érdekeljen minket a sok triviális probléma, és hogyan legyünk stressz mentesebbek úgy, hogy csak az igazán fontos dolgokkal foglalkozunk az életünkben. A folyton sulykolt pozitív felfogás és világnézet helyett az író arra próbál megtanítani minket, hogyan válogassuk meg hatékonyan azokat a dolgokat, amik fontosak és azokat, amiken nem érdemes stresszelni.

Még több segítség kell a szakdolgozatodhoz?

ÉS EZEKET OLVASTAD MÁR?

KÖNYV KIHÍVÁS 2018-RA

5 HOBBI, AMI OKOSABBÁ TESZ

9 TIPP A SIKERHEZ


Kérj ingyenes árajánlatot!

Milyen tanulmányokat folytatsz?

BA

MA

PhD

Egyéb

10,000+ elégedett ügyfél
1,000+ szakember
250+ szakterület

Kövess minket Facebook-on!