Szakdolgozat sablonok | Blog | IQfactory

5 Office sablon, aminek örülni fogsz

Keresgélés, késés, loholás – az egyetemista élet kötelező velejárói, és a későbbi nosztalgia alapjai, már amennyiben a káosz nem állandósul. Íme néhány egyszerű sablon, hogy ne a zűrzavar határozza meg a hétköznapjaidat. Reméljük legalább ennyire örülsz majd nekik:

officesablon

Számos posztunkban foglalkoztunk már különböző mobil applikációkkal, amik színes-szagos megjelenéssel, emlékeztetőkkel és cuki avatarokkal próbálnak rendre ösztönözni. Gondoltuk, most inkább ötletes sablonokat húzunk elő a laptop rejtett zugaiból – mindig is elérhetőek voltak az Office-ban, csak éppen nem tudtunk róluk. 

 

 1. Órarend

A hét, B hét, C és D épület, teremcsere, gyakorlati óra…. Nem is olyan egyszerű fejben tartani az egyetemi órarendet. Mindenkivel megesik, hogy az őssejt elmélet 10. mondata után jön rá, hogy nem a nyelvészeti előadásra ült be, ez még jó sztori is lehet az első alkalom után, de többször már inkább idegesítő. Az Office órarendszerkesztője számos opcióval segíti a szemeszter óráinak követését, feladatainak ütemezését. Egyszerű, áttekinthető – és ingyenes!

 office5

2. Éves tanulmányi naptár

Van, aki szemeszterekben gondolkodik, míg az optimistábbak rögtön években. Ez utóbbiaknak ajánlott rögtön az éves tanulmányi naptár beszerzése, amiben aztán tényleg minden levezethető. Abban is segít, hogy ne felejtsük el a nagyi szülinapját két szemináriumi dolgozat között, különben bukjuk a karácsonyi süti-orgiát.

office2

3. Jegyzetelés

Ha szerencsésen be is esünk egy szemináriumra, eszünkbe jut, hogy nem hoztuk el a számítógépet, az órához tartozó jegyzetfüzetet – ki mit használ. Ilyenkor kerülnek a képbe a kölcsönkért vonalas lapok, az ischler szalvétája, vagy vész esetén a bankkivonatok hátoldalai, néhányan pedig a testfestést választják mentőövként. Bár ez utóbbival az Office sem tud nagyon mit kezdeni, az össze-vissza papírosokat és a digitális információ morzsákat is könnyedén szortírozza az egyetemi One Note sablon, ami videókkal, képekkel is egyszerűen bővíthető akár otthon, utólag a gépeden, vagy ha azt épp nem hagytad otthon, akkor a telefonodon egy alkalmazás formájában.

office1

 

4. Személyes kiadások számítása

Korábban egy egész posztot szántunk arra, hogy tippeket adjunk a pénzügyeid nyomon követésére, most az Office-ra szűkítve a témát a személyes kiadások számítását navigáló sablont ajánljuk. Itt ismét az egyszerűség és az átláthatóság a kulcs, a legnagyobb előny tehát, hogy képtelenség belekeveredni. Mondjuk, ha a táblázat szerint 9000 forintot költöttél autós rágóra az elmúlt hónapban, akkor azért nézd át újra az adatokat! Vagy szokj le az autós rágóról!

office3

5. Önéletrajz

Szóval valóban elköltöttél 9000 forintot autós rágóra, és ma is vettél tízet. Ha mindenképpen ragaszkodsz ehhez az őrült luxushoz, akkor nem árt munka után nézni. Első lépés az önéletrajz elkészítése. Erre is van bőven ötlete az Office-nak, így megspórolod magadnak a szerkesztéssel és formázással járó időbefektetést.

office4

Szóval vértezd fel magad ezekkel a hasznos sablonokkal, és ha már állandóan a szemed előtt lesznek a gépeden, hátha hasznukat is veszed!

 

Üdv,

IQfactory Team

 

bloggomb2


Kérj ingyenes árajánlatot!

Milyen tanulmányokat folytatsz?

BA

MA

PhD

Egyéb

10,000+ elégedett ügyfél
1,000+ szakember
250+ szakterület

Kövess minket Facebook-on!