Őszi szünet | Blog |IQfactory

4 app, hogy fitt maradj az őszi szemeszterben

Az őszi szemeszter kezdetével legtöbbünk sport-igényét már az is kielégíti, ha sírás nélkül sikerül hazacipelni a könyvtári könyveket, a többieknek íme néhány app, hogy ép testben épüljön az a bizonyos ép lélek.

 gymkiem

1. Gyors tréning lányoknak

Holnaptól tornázni fogok – mondtam, és elmajszoltam a negyedik szelet nutellás kenyeret. Ismerős? A költséghatékonyság és az intim környezet ellenére az otthoni edzés rákfenéje, hogy senki sem ellenőriz, és nincsenek faltól falig tükrök a helységben, hogy emlékeztessenek az egyre terebélyesedő tomporra. Az Éva 15 perc tréningje kifejezetten azoknak a hölgyeknek való, akik idegenkednek a konditerem atmoszférától – vagy éppen a pénztárcájuk mond nemet a kollektív izzadás-élményre. A Tricepsz app könnyű mozdulatokat (tényleg, tesztelve!) felsorakoztató edzésprogram; hat gyakorlat, negyed órás elfoglaltság. Egy pár súlyzó, egy jóga matrac és kezdődhet a zsírégetés. Minden befejezett edzést jegyez az edzésnaptár, így nyomon követheted a teljesítményedet. Ja, igen – ingyenes!

Letöltési linkek itt.

gym1

 

2. Testsúlyoddal a testsúlyodért

A Sworkit edzésprogramjaihoz aztán tényleg semmi nem kell, ami egyben azt is jelenti, hogy semmilyen kifogással nem tudunk előjönni, hogy most éppen miért is nem állunk neki. Erősítés, nyújtás, cardio, jóga – a Sworkit számos különféle edzéstervvel bír, nőknek és férfiaknak, kezdőknek és sportolóknak. Követheted a megadott ütemtervet vagy kialakíthatod saját programodat a gyakorlatsémák alapján. A közösségi média függői még ki is hívhatják egymást párbajokra, vagy összemérhetik eredményeiket. A kezdő app ingyenes, a pro pedig olcsó.

Letöltési linkek itt.

gym2

3. Kockahas

Élőszereplős videók helyett tökéletes testű avatarok kalauzolják a Six Pack Abs felhasználóit a kockahashoz vezető ösvényen. Már az ingyenes csomagban is közel húsz különféle gyakorlat van, melyeket kedvedre kombinálhatsz személyre szabott edzéstervedben. A Six Pack Abs a testformáló applikációk toplistáin sorra előkelő helyet vív ki magának, így ha mi még (!) nem is tudunk képeket belinkelni saját kockahasunkról, a visszajelzések szerint igencsak eredményes a program. Külön pozitívum, hogy a promo videóban felhangzó „zene” nem része a csomagnak. Hátrány, hogy a piercing-et sem küldik el postán…

Letöltési linkek itt.

gym4

 

4. Zombi támadás esetére

Nem motivál az egészséged megőrzése? Fütyülsz arra, hogy hogy nézel ki? Na, itt egy app, ami még így is mozgásra ösztönöz! A Zombie Run! 5K különböző horror sztorikkal motivál a futásra, első körben a végcél az 5 kilométeres táv teljesítése. A téged üldöző zombik számának és szagának részletes leírásán túl, instrukciókat kapsz az egyes szakaszok között teljesítendő gyakorlatokról is (nyújtás, kocogás stb). Eredményes és szórakoztató – és körülbelül 500 Ft-ért a tied.

Letöltési linkek itt.

gym3

 

Már az olvasástól is fittebbnek érzed magad, igaz? Jó kezdet, csak így tovább!

 

IQfactory Team

 


Kérj ingyenes árajánlatot!

Milyen tanulmányokat folytatsz?

BA

MA

PhD

Egyéb

10,000+ elégedett ügyfél
1,000+ szakember
250+ szakterület

Kövess minket Facebook-on!