Applikációk ébredéshez | Blog | IQfactory

Az 5 leggonoszabb ébresztő app

A tanulást segítő appok után most a legkitartóbb, a legokosabb és a  leggonoszabb módszerekkel ébresztő alkalmazásokat gyűjtöttük össze. Vizsgaidőszakra, Nektek, szeretettel!

ebreszto app

1. A leggonoszabb

Toplistánk első helyére azt az ágyból kegyetlenül kiparancsoló appot szavaztuk, ami addig nem hagyja abba a visító ébresztést, míg a képernyőn megjelenő, lakásodban megjelenő tárgyat le nem fotózod. Ez lehet a mosdókagyló, kávéfőző, de ha igazán gonosz akarsz lenni reggeli éneddel, vedd fel a listára mondjuk a garázskapu képét. Kívülről.

Sleep if u can

Nézd meg a videóját, mindent elárul.

Sleep if u can – a leggonoszabb ébresztő app

 

2. A kibeszélős

Képzeld el, hogy felbéreled a világ legidegesítőbb emberét ébresztésre, aki addig dumál, amíg ki nem mászol az ágyból. Figyelem! A snooze gomb megnyomása extra monológot eredményez! Ha mégis ő nyerte el a tetszésed, itt találod.

Carrot

 

3. A nagy játékos

Ez még egy kevésbé gonosz alkalmazás, sőt, ha úgy nézzük, még szórakoztató is lehet a reggelt néhány logikai feladvánnyal kezdeni. Legalább bemelegíted az agyad, mielőtt nekiállsz a napi tanulásnak a vizsgáidhoz. FreakyAlarm, mi megszerettünk!

FreakyAlarm

 

4. A bacon- illatú

Na, ha ezt továbbfejlesztenék kávé-, rántotta-, és friss baguette-illattal, már egész jó lenne. A bacon önmagában inkább kínzásnak számít, nem? Be is szavaztuk a gonosz appok közé! A neve? Wake up and smell the bacon.

Bacon!

5. A jó fej

Na jó, beválogattunk egy jó fej appot is, ami igazából követi az alvási ciklusokat, és egy beállított idősávon belül akkor ébreszt, amikor a legkevésbé mélyen alszol éppen. Mint Anyu.

cycle

 

 

Ja! 6 lett, maradhat? Egy ébresztő-koncepció azoknak, akiknek az idő pénz…

Az idő pénz?

Jó ébredést Nektek, ha van más hasonló app ajánlásotok, jöhet egy Facebook kommentben!

IQfactory Team

 

 

 

 

Kövess minket Facebook-on!