Applikációk ébredéshez | Blog | IQfactory

Az 5 leggonoszabb ébresztő app

A tanulást segítő appok után most a legkitartóbb, a legokosabb és a  leggonoszabb módszerekkel ébresztő alkalmazásokat gyűjtöttük össze. Vizsgaidőszakra, Nektek, szeretettel!

ebreszto app

1. A leggonoszabb

Toplistánk első helyére azt az ágyból kegyetlenül kiparancsoló appot szavaztuk, ami addig nem hagyja abba a visító ébresztést, míg a képernyőn megjelenő, lakásodban megjelenő tárgyat le nem fotózod. Ez lehet a mosdókagyló, kávéfőző, de ha igazán gonosz akarsz lenni reggeli éneddel, vedd fel a listára mondjuk a garázskapu képét. Kívülről.

Sleep if u can

Nézd meg a videóját, mindent elárul.

Sleep if u can – a leggonoszabb ébresztő app

 

2. A kibeszélős

Képzeld el, hogy felbéreled a világ legidegesítőbb emberét ébresztésre, aki addig dumál, amíg ki nem mászol az ágyból. Figyelem! A snooze gomb megnyomása extra monológot eredményez! Ha mégis ő nyerte el a tetszésed, itt találod.

Carrot

 

3. A nagy játékos

Ez még egy kevésbé gonosz alkalmazás, sőt, ha úgy nézzük, még szórakoztató is lehet a reggelt néhány logikai feladvánnyal kezdeni. Legalább bemelegíted az agyad, mielőtt nekiállsz a napi tanulásnak a vizsgáidhoz. FreakyAlarm, mi megszerettünk!

FreakyAlarm

 

4. A bacon- illatú

Na, ha ezt továbbfejlesztenék kávé-, rántotta-, és friss baguette-illattal, már egész jó lenne. A bacon önmagában inkább kínzásnak számít, nem? Be is szavaztuk a gonosz appok közé! A neve? Wake up and smell the bacon.

Bacon!

5. A jó fej

Na jó, beválogattunk egy jó fej appot is, ami igazából követi az alvási ciklusokat, és egy beállított idősávon belül akkor ébreszt, amikor a legkevésbé mélyen alszol éppen. Mint Anyu.

cycle

 

 

Ja! 6 lett, maradhat? Egy ébresztő-koncepció azoknak, akiknek az idő pénz…

Az idő pénz?

Jó ébredést Nektek, ha van más hasonló app ajánlásotok, jöhet egy Facebook kommentben!

IQfactory Team

 

 

 

 


Kérj ingyenes árajánlatot!

Milyen tanulmányokat folytatsz?

BA

MA

PhD

Egyéb

10,000+ elégedett ügyfél
1,000+ szakember
250+ szakterület

Kövess minket Facebook-on!