Álommunkák diákoknak | Blog | IQfactory

5 álommunka diákoknak

Ha nem tudod elképzelni magad lángossütő vagy szórólapozó szerepekben, nézz körbe szokatlan terepeken, hátha egy hasonló csemegére bukkansz! Neked mi volt a legizgalmasabb diákmunkád?

5diakmunka

 

 1. Fesztiváli munkás

Ez a munka hazánkban is nagyon kedvelt, hiszen részt vehettek a legjobb fesztiválokon és még pénzt is kaptok érte. Igaz, nem tudsz egész nap pihenni, de kedvenc zenekaraiddal a háttérben könnyen telik az idő!

2. Szörfoktató

Leginkább külföldön kedvelt diákmunka, de hazánk nagy tavain, strandokon is lehetőséged van szörfoktatónak lenni. Ha szeretsz strandolni, ha ügyes és sportos vagy, és már több versenyen is részt vettél, ha türelmes és empatikus vagy, ha esetleg mások oktatása, tanítása is érdekel, akkor ezt a munkát kifejezetten neked találták ki.

szorfoktato

3. Egy nyár mesefiguraként Disneylandben

Ha igazi Disney rajongó vagy, akkor ez az egyik legjobb diákmunka, amit találhatsz magadnak, és persze kalandnak és nyaralásnak sem utolsó. A párizsi Disneyland minden évben hirdet főleg diákok számára nyári munkákat. Nem szükséges hozzá tapasztalat, szállást és teljes ellátást biztosítanak a számodra. Belebújhatsz Mickey egér vagy akár Donald kacsa bőrébe is és újra átélheted a gyerekkorodat.

4. Hivatásos fürdőkád tesztelő

Igen, ez egy létező munka. A jelentkezéshez szükséges feltétel, hogy már minimum 3000 alkalommal fürödtél kádban, és 400 szóval le kell írnod, miért is olyan fontos számodra a fürdés. Ha téged választanak ki a pozícióra, akkor nincs más dolgod, mint naphosszat a legkülönfélébb kádakban fürdőznöd, vizsgálva azok kényelmét, használhatóságát. Ezt a munkakört sajnos hazánkban még nem hirdették meg, de ha felkeltette az érdeklődésedet, az Egyesült Királyságban van lehetőséged jelentkezni. (A hirdetés sajnos nem írja, hogy gumikacsát vinned kell, vagy adnak-e…)

gumikacsa

5. Vízicsúszda-tesztelő

A végére maradt talán a legjobb munka, amit fiatalként el lehet képzelni. Vízicsúszda-tesztelő munkája az, hogy a világ több országába ellátogat, és az ottani élménystrandokon csúszdázik. Értékeli a csúszdák nyújtotta adrenalin löketet, a csobbanást, az élményt. A munka sok utazással jár, de az ezzel járó költségeket a munkáltató állja. Sajnos hazánkban még eddig nem hirdették meg ezt az állást, de reméljük, hogy ami késik, nem múlik.

 

Milyen diákmunkák passzolnának még erre a listára? Oszd meg velünk facebook oldalunkon!

IQfactory

 


Kérj ingyenes árajánlatot!

Milyen tanulmányokat folytatsz?

BA

MA

PhD

Egyéb

10,000+ elégedett ügyfél
1,000+ szakember
250+ szakterület

Kövess minket Facebook-on!