Szakdolgozatok - IQfactory Szakdolgozat írás, dolgozat írás

Szakdolgozatok

Tapasztalatból tudjuk, hogy mekkora nyomás nehezedik diákokra és szakemberekre egyaránt a szakdolgozatuk megírásakor. Szakdolgozatíró szolgáltatásunkat azon ügyfeleinknek hoztuk létre, akik gyakran munkahelyi, családi, illetve egyéb kötöttségek mellett végzik tanulmányaikat és limitált idő áll rendelkezésükre szakdolgozatuk megírásához. Garantáljuk, hogy csak 100%-ban eredeti és plágium mentes szakdolgozatokat adunk ki a kezünkből; amik teljes egészében a megrendelő igényeire szabottak.

A szakdolgozatok készítői diplomás – gyakran többdiplomás – szakemberek, akik maguk is átmentek ezen a folyamaton és tisztában vannak a követelményekkel. Biztosítjuk, hogy a dolgozatok megfelelő szintű és minőségű kutatáson alapszanak és megrendelőinket végigkísérjük a témaválasztástól egészen a dolgozat védéséig.

Néhány dolog, amit érdemes megfontolni a döntés előtt:

Nemzetközi Céges Háttér

A piacon egyedülálló módon professzionális, céges háttérrel kínáljuk szakdolgozat író szolgáltatásainkat. Minden részletre kiterjedő Felhasználási Feltételeinkkel és Adatvédelmi Szabályzatunkkal garantáljuk Megrendelőink biztonságát és az általunk adott garanciák érvényesíthetőségét. Minden cégünk részére megfizetett megbízási díjról hivatalos számlát állítunk ki. Érdemes messziről elkerülni azokat a weboldalakat, akik nem kínálják az előbbieket, hiszen semmilyen garanciát nem nyújtanak megrendelőik személyes adatainak felhasználásával, valamint a dokumentum minőségével kapcsolatban.

Ügyfélszolgálat

Cégünk a hét minden napján elérhető magyar nyelvű ügyfélszolgálatot tart fenn. Magasan képzett operátoraink készséggel állnak a szakdolgozat író szolgáltatásunk Megrendelői rendelkezésére, legyen szó akár a dokumentum elkészítéséről, számlázásról vagy egyéb felmerülő kérdésről.  A CRM (Customer Relationship Management) rendszerünknek köszönhetően minden felmerülő kérdést már az első megkeresés alkalmával megválaszolunk és figyelembe veszünk minden egyedi kérést, ezzel biztosítva a megrendelés gördülékeny teljesítését.

Megrendelői Felület

Egyedülálló módon rendelkezünk egy kizárólag számunkra kifejlesztett on-line felülettel, amelynek segítségével Megrendelőink hatékonyan tudnak kommunikálni közvetlenül a szakdolgozatot elkészítő partnerünkkel. Ez is nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a szakdolgozat biztosan a személyes igényeknek megfelelően készüljön. A Megrendelői Felület segítségével biztosítjuk, hogy a munka folyamatosan nyomon követhető legyen. Ezáltal Megrendelőink megnyugtató módon, közvetlenül is megbizonyosodhatnak róla, hogy a megrendelt szakdolgozat a lehető legjobb kezekben van.

Magasan Képzett és Tapasztalt Dolgozatírók

Dokumentumíró partnereinket szigorúan megválogatjuk. Kizárólag olyan partnerekkel dolgozunk együtt, akik magas színvonalú képesítéssel rendelkeznek azokon a területeken, ahol munkát biztosítunk számukra. Minden partnerünk egy képzésen megy át, mielőtt megbíznánk egy dokumentum elkészítésével, ezzel is emelve a szolgáltatásunk egységességét és minőségét. Megrendelőink biztosak lehetnek abban, hogy amennyiben tőlünk rendelnek, a szakdolgozatot a piacon elérhető legkiválóbb írók egyike készíti el.