Egyéb - IQfactory Szakdolgozat írás, dolgozat írás

Egyéb

A lista szinte végtelen. Gyakorlatilag minden olyan problémában a segítségedre tudunk lenni, ami az egyetemi tanulmányaid alatt felmerül:

Ha olyasmire lenne szükséged, amit nem találsz a felsoroltak közöt egy percig se aggódj! Küldj nekünk egy e-mailt, vagy kattints az ‘Ajánlatkérő gombra’ és írd le, hogy pontosan mi az, amiben segíthetünk! Megteszünk minden tőlünk telhetőt.

Ajánlatkérés

 

GARANCIÁINK

 

home-icon-6100% plágium mentesség – PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

Garantáljuk, hogy minden általunk készített szakdolgozat és egyéb dokumentum egyedi igényeknek megfelelően készül és plágiumtól mentes. Minden eseteben szoftveres plágiumkereső vizsgálatot végzünk, melynek riportját csatoljuk a kézbesítéskor.

icon-adatvedelemAdatvédelem

Biztosítjuk, hogy adataidat a rendelés során bizalmasan kezeljük, még a dokumentumot elkészítő írónak sem adjuk át őket. A kommunikáció egy ellenőrzött, zárt rendszeren belül történik, amelyet rendszergazdáink folyamatosan felügyelnek.

home-icon-4Képzett és tapasztalt írók

Sokéves tapasztalatunknak és komoly írói adatbázisunknak köszönhetően a dokumentumokat garantáltan a témában megfelelően képzett és nagy tapasztalattal rendelkező író készíti el. Kizárólag diplomás írókat alkalmazunk, akiket a piacon egyedülállóan komoly felvételi folyamaton viszünk keresztül, mielőtt megbízást vállalnának cégünknél.

home-icon-5Határidő

Biztos lehetsz abban, hogy a megrendelt dokumentumot az általad megjelölt határidőre, vagy még az előtt kézbesítjük e-mail címedre.

icon-listaTeljes hivatkozási lista

Garantáljuk, hogy az összes általunk készített szakdolgozat és egyéb dokumentum teljes hivatkozási listával kerül kézbesítésre. A dokumentumok hivatkozásait DÍJMENTESEN készítjük el és a megrendelt terjedelembe sem számítjuk bele.

icon-igenyekEgyedi igények

Garantáljuk, hogy az általunk készített dokumentum megfelel az általad a rendeléskor megadott egyedi igényeknek és specifikációknak. Abban az esetben ha írónk mégis rosszul értelmezte volna az utasításokat, természetesen díjmentesen javítjuk a felhasználási feltételeinkben rögzítettek szerint.

home-icon-3Folyamatos kommunikáció

Megrendelői felületünkön folyamatosan kapcsolatot tarthatsz írónkkal és nyomon követheted a dokumentum elkészítését. Ügyfélszolgálatunk nagyon rövid időn belül megválaszolja e-mailjeidet, ha pedig telefonon keresnél miket biztos lehetsz benne, hogy egy tapasztalt kollégánk áll a rendelkezésedre.

Ajánlatkérés