Kedves Érdeklődő! - IQfactory Szakdolgozat írás, dolgozat írás

Kedves érdeklődő

Az egyetemi dokumentumok készítése egy nagyon kényes szolgáltatás. Sok esetben megrendelőink diplomája, esetleg munkahelye múlik munkánk minőségén. Megnyugtatjuk, hogy mi az IQfactory-nál mindent megteszünk azért, hogy a legmagasabb szintű szolgáltatást biztosítsuk Önnek. Sajnos vannak azonban olyan szereplők a ’piacon’, akik nem veszik ennyire komolyan felelősségüket.

A tapasztalat sarkallt minket arra, hogy összegyűjtsük Önnek azokat a pontokat, amikre mindenképpen érdemes odafigyelnie mielőtt dolgozatíró szolgáltatást választ. Kérjük, olvassa el figyelmesen az alábbiakat, mert rengeteg kellemetlenségtől kímélheti meg magát. Kattintson a kulcsszavakra!

Hivatalos Működés

Csak hivatalosan működő szolgáltatások esetében lehet biztos abban, hogy megfelelő minőségű dokumentumot kap. Kizárólag olyan weboldalon rendeljen szolgáltatást, ahol pontosan kiderül, hogy ki nyújtja azt. Keresse a szolgáltató pontos nevét, címét és elérhetőségét.

Amennyiben ezeket az alapadatokat nem találja, tulajdonképpen semmilyen jogát nem tudja érvényesíteni a későbbiekben. Különösen legyen óvatos azokkal az oldalakkal, ahol az e-mail cím nem tartalmazza a domain nevet ([email protected]) , hanem egy Gmail-es, Yahoo-s, vagy egyéb nyilvános szolgáltató által kínált e-mail cím. Ezek az oldalak probléma esetén egyszerűen e-mail címet válthatnak és soha többé nem tud kapcsolatba lépni velük

Felhasználási Feltételek

Ez a legfontosabb pont! Amennyiben az adott weboldalon nem talál részletes felhasználási feltételeket, úgy még a legalapvetőbb biztonság sem illeti meg Önt. Az Önnek kézbesített dokumentumot bármikor nyilvánosságra hozhatják, újból felhasználhatják.

Szerencsétlenebb helyzetben Önnek kézbesítenek egy olyan dokumentumot, amelynek részei már előzően felhasználásra kerültek. Sokszor ez csak hónapok múlva derül ki. Az igazság pedig, hogy írott feltételek nélkül valójában az oldal nem is garantálta Önnek, hogy ez másként lesz. A dokumentum határidőre való elkészítése is csak egy üres ígéret, nem egy hivatalos vállalás felhasználási feltételek nélkül.

Adatvédelem

Ön személyes adatokat ad meg a rendelés teljesítése során. Fontos tudnia, hogy egy nem hivatalosan működő weboldalnak semmilyen kötelezettsége nincs, hogy adatait bizalmasan kezelje és általában nincsenek is megfelelő folyamatai, rendszerei erre. Adatai bármikor egy harmadik félhez kerülhetnek, aminek a szolgáltatás típusából adódóan rendkívül kellemetlen következményei lehetnek. Bárkitől is kér ajánlatot, érdemes feltennie a kérdést, hogy az adott szolgáltató hogyan biztosítja, hogy adatai biztonságban vannak?

Cégünknél még a dokumentumot elkészítő írónak sem adjuk át az Ön adatait, a kommunikáció egy ellenőrzött, zárt rendszeren belül folyik, amit rendszergazdáink folyamatosan felügyelnek.

Fizetés és számlázás

A szolgáltatásról kiállított számla hiányában az Ön által befizetett összeg nem igazolható, így minden körülmények között kerülje a készpénzes fizetést. Ragaszkodjon a bankszámlára történő befizetéshez vagy utaláshoz és kérdezze meg, hogy milyen módon kap igazolást a befizetéséről!

Hadd hívjuk fel a figyelmét egy kockázatra azon szolgáltatások esetében, amikor csak utólag szükséges fizetnie: ez látszólag csökkenti az Ön kockázatát, azonban legtöbb esetben nem az előleg kifizetése a legnagyobb kockázat, hanem az, hogy nem készül el a dokumentum. Előleg befizetése, és aláírt szerződés ( webes rendelés esetében elfogadott Felhasználási Feltételek) nélkül a szolgáltató valójában soha nem tett hivatalos vállalást a dokumentum elkészítésére, így akár a határidő előtt néhány nappal is egyszerűen visszamondhatja a rendelést. Sajnos gyakran keresik cégünket kétségbeesetten ilyen helyzetbe került megrendelők.

Az IQfactory a törvényeknek és jogszabályoknak maximálisan megfelelve működik. Ön a befizetéseiről számlát kap, mi a bevételeink után adót fizetünk és írónkat is teljesen hivatalosan fizetjük. Egész egyszerűen azért, mert ebben hiszünk és úgy gondoljuk, hogy csak így tudunk hosszútávon magas minőségű szolgáltatást biztosítani.

Kommunikáció

Ezt a végére hagytuk, mert az előzőekhez képest csak egy ’kényelmi’ kérdés, azonban mégis nagyon fontos megemlítenünk. Amennyiben egy szolgáltató nem tart fent ügyfélszolgálatot és nem ad meg telefonos elérhetőséget, úgy a kommunikáció nagyon lassú. Sok esetben Ön nem is tud direktben kommunikálni az íróval, hiszen ő sem szeretné feltétlenül felfedni kilétét. Ezáltal nem is tudhatja, hogy a dokumentum elkészítése hogy halad.

Képzelje el, hogy probléma vagy változtatás esetén napok alatt kap csak választ e-mailjeire és semmilyen más módon nem tudja felvenni a kapcsolatot a szolgáltatóval! Képzelje el, hogy 2 nappal a határidő előtt javasolt változtatást a konzulense! Nem a legszebb 2 nap lenne az életében, ugye?

Egy professzionálisan működő ügyfélszolgálatot és a hozzá tartozó informatikai rendszert fenntartani nem kevés pénzbe kerül; pontosan ezért spórolják ki a legtöbben. Amennyiben az IQfactory-t választja, biztos lehet benne, hogy e-mailjeire nagyon gyorsan reagálunk és amennyiben telefonon keresne minket, olyan kollégával beszélhet, aki kompetens és azonnal megválaszolja az Ön kérdését.

Reméljük, hogy sikerült hasznos információkkal szolgálnunk! Amennyiben bármilyen kérdése felmerülne, keresse kollégáinkat bizalommal az [email protected] e-mailcímen, vagy a +36 70 411 5779-es telefonszámon.

Üdvözlettel,
IQfactory

Az IQfactory weboldalt működtető Minds At Work Ltd hivatalosan bejegyzett vállalkozás. Megrendelőinket a nemzetközi fogyasztóvédelmi törvények védik, részletes szerződési feltételekkel vállalunk megrendeléseket, amelyek ellenértékéről számlát állítunk ki. Adatvédelmi kötelezettségeinknek maximálisan eleget teszünk és kollégáink a hét minden napján az Ön rendelkezésére állnak.