Szakdolgozatok - IQfactory Szakdolgozat írás, dolgozat írás

Szakdolgozatok

A szakdolgozat elkészítése koronázza meg felsőfokú tanulmányaidat. Nem lehet eléggé hangsúlyozni a szakdolgozat eredményének fontosságát a karriered szempontjából. Még a legkiválóbb diákoknak is meggyűlhet a baja az elkészítésével, hiszen nincs 100%-os recept. Még hónapokon át tartó kemény munka és kutatás után sem lehetsz biztos abban, hogy a dolgozatod a kívánt értékelést kapja.

Az egyetlen tényező, ami biztosítja a magas érdemjegy elérését a tapasztalat. Kevesen rendelkeznek nálunk nagyobb tapasztalattal a szakdolgozat írás terén, írói adatbázisunk a legképzettebb, legtapasztaltabb dokumentumírókat tömöríti.

Ajánlatkérés

 GARANCIÁINK

 

home-icon-6100% plágium mentesség – PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA
Garantáljuk, hogy minden általunk készített szakdolgozat és egyéb dokumentum egyedi igényeknek megfelelően készül és plágiumtól mentes. Minden eseteben szoftveres plágiumkereső vizsgálatot végzünk, melynek riportját csatoljuk a kézbesítéskor.

icon-adatvedelemAdatvédelem
Biztosítjuk, hogy adataidat a rendelés során bizalmasan kezeljük, még a dokumentumot elkészítő írónak sem adjuk át őket. A kommunikáció egy ellenőrzött, zárt rendszeren belül történik, amelyet rendszergazdáink folyamatosan felügyelnek.

home-icon-4Képzett és tapasztalt írók
A dokumentumokat garantáltan a témában megfelelően képzett és nagy tapasztalattal rendelkező írók készítik el. Kizárólag diplomás írókat alkalmazunk, akiket komoly felvételi folyamaton viszünk keresztül, mielőtt megbízást vállalnának cégünknél.

home-icon-5Határidő
Biztos lehetsz abban, hogy a megrendelt dokumentumot az általad megjelölt határidőre, vagy még az előtt kézbesítjük e-mail címedre.

icon-listaTeljes hivatkozási lista
Garantáljuk, hogy az összes általunk készített szakdolgozat és egyéb dokumentum teljes hivatkozási listával kerül kézbesítésre. A dokumentumok hivatkozásait DÍJMENTESEN készítjük el és a megrendelt terjedelembe sem számítjuk bele.

icon-igenyekEgyedi igények
Garantáljuk, hogy az általunk készített dokumentum megfelel a rendeléskor megadott egyedi igényeknek és specifikációknak. Ha írónk mégis rosszul értelmezte volna az utasításokat, természetesen díjmentesen javítjuk a felhasználási feltételeinkben rögzítettek szerint.

home-icon-3Folyamatos kommunikáció
Megrendelői felületünkön kapcsolatot tarthatsz írónkkal és nyomon követheted a dokumentum elkészítését. Ügyfélszolgálatunk rövid időn belül válaszol e-mailjeidre, ha pedig telefonon keresnél minket, biztos lehetsz benne, hogy egy tapasztalt kollégánk áll a rendelkezésedre.  

Ajánlatkérés