Hírlevél#4 - 2013.12.05. - IQfactory Szakdolgozat írás, dolgozat írás

Hírlevél#4 – 2013.12.05.

Kedves Partnerünk!

A mai hírlevelünkben néhány változásról szeretnénk tájékoztatni. A 2013 októberi és novemberi hónap cégünk magyar piacra koncentrált működésének 2 legjobban teljesítő hónapja volt. Az ilyen feszített időszakokban rengeteg tapasztalatra teszünk szert és mindent megteszünk, hogy működésünket ezekre alapozva fejlesszük tovább.

Biztosan tapasztaltad, hogy a cégünk által használt ‘Plagtracker’ szoftver nem látta el megfelelően a feladatát. Körülbelül 2 hónappal ezelőtt fejlesztői egy új algoritmust léptettek életbe, ami sajnos életképtelennek bizonyult. Sorozatos ígérgetések után sem hozták helyre a hibát, így nem volt lehetőségünk tovább várni, elfordultunk a szolgáltatásuktól.

Ezúton is köszönjük, hogy a szoftver hibája ellenére sem volt kirívóan sok problémás eset.

Úgy döntöttünk, hogy a plágium riport elkészítésének feladatát levesszük a válladról és a riportokat központilag fogjuk elkészíteni. Így mától elegendő lesz az elkészített dokumentumot, illetve adott esetben egy mintát kézbesítened ügyfélszolgálatunknak. A dokumentum kézbesítésekor ügyfélszolgálatunk minden dokumentumnál elkészíti a plágium riportot, ellenőrzi a dokumentum terjedelmét és a hivatkozásokat. A terjedelemről és a határidőről egy előző levelünkben írtunk.

Amennyiben szeretnéd ellenőrizni a dokumentumot plágium szempontjából a kézbesítés előtt, ingyenes opcióként ezt a weboldalt javasoljuk; valamint körülbelül 10,000 Ft-ért tudsz hozzájutni egy sokkal professzionálisabb szoftverhez, amit saját gépeden működtethetsz. Ennél természetesen sokkal egyszerűbb megoldás, ha folyamatosan betartod a hivatkozás szabályait.

Amennyiben az ügyfélszolgálat által készített riport hivatkozás nélküli, más forrásban is megtalálható részeket mutat; az idézett részek aránya meghaladja a tartalom 20%-át (speciális esetekben természetesen ezt egyedileg bíráljuk el), vagy a terjedelme nem felel meg a megbízásban megadottaknak, úgy visszaküldjük javításra.

Tájékoztatunk, hogy a javítás kérése részünkről nem hosszabbítja meg a határidőt, az eredeti határidő egy plágiummentes, terjedelemben és az idézetek arányában is megfelelő dokumentum elkészítésére vonatkozik. Ha nem vagy biztos a dolgodban érdemes a határidő előtt 1-2 nappal elküldeni a dokumentumot, így akár a javítások is könnyen eszközölhetőek a kézbesítésig.

Előre is köszönjük az együttműködést, az a célunk, hogy hosszútávon magas színvonalú szolgáltatást nyújtsunk megrendelőinknek és ezzel kiszámítható és folyamatos megbízásokat / jövedelmet biztosítsunk partnereinknek.

Amennyiben nemrég csatlakoztál csapatunkhoz, érdemes elolvasnod az előző hírleveleinket, amelyeket itt találsz.

Nagyon szívesen fogadjuk észrevételeidet és ötleteidet a működésünkkel kapcsolatban és ígérjük, hogy kiemelten figyelünk rájuk.

Ezúton is szeretnénk megköszönni a munkádat és bízunk abban, hogy együttműködésed cégünkkel hosszútávú és eredményes lesz.

Üdvözlettel,
IQfactory Management