Hírlevél#2 - 2013.10.24. - IQfactory Szakdolgozat írás, dolgozat írás

Hírlevél#2 – 2013.10.24.

Kedves Partnerünk!

Ahogy múlt heti hírlevelünkben ígértük, folyamatos kommunikációt fogunk folytatni veled. Ez alkalommal néhány nagyon fontos témát érintünk, amelyek előrelendítik együttműködésünket. Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján, ezeket tartjuk ebben a pillanatban a legfontosabbnak:

1. Fizetés
Rengeteg projekt érkezik be cégünkhöz és egyre nagyobb terhet jelent a partneri kifizetések adminisztrálása, könyvelése. Megoldást kerestünk erre (pozitív értelemben vett) problémára. Nem szerettük volna növelni az ezzel foglalkozó kollégák számát és továbbra is szeretnénk tartani a heti fizetéseket, így ismét a szoftverekhez és az automatizáláshoz nyúltunk. A felesleges részletek nélkül, a következő módon működik a rendszerünk 2013.10.28-ától: amikor rányomsz a ‘Fizetést kérek’ gombra, a Payment Summary automatikusan legenerálódik és egy e-mailben továbbításra kerül részedre. Ez ezidáig is így működött, azonban a fejlesztések miatt jövő héttől ez automatikusan importálódik a könyvelésünkbe is és jelzést küld kollégáinknak a szükséges kifizetésekről. Így nem manuálisan kell teljesíteniük azokat, hanem csak le kell hívniuk egy riportot, amin végigmenve teljesíthetik a fizetéseket. Ez az információ azért fontos a részedre, mert ha nem nyomod meg a ‘Fizetést kérek’ gombot egy adott projektnél hétfő este 19 óráig, akkor nem fog szerepelni a riportban és legkorábban egy hét múlva tudjuk kifizetni. Ha az e-mail címedre megérkezik a Payment Summary, akkor biztosan bekerült a projekt a riportba is.

2. Kézbesítés
Szintén a projektek volumene sarkallt minket arra, hogy írjunk erről a témáról. A dokumentumok kézbesítésénél ütköztünk nehézségekbe az elmúlt időszakban:

 

 

Előre is köszönjük szépen az együttműködést! Ha a leírtakkal kapcsolatban bármilyen kérdésed merülne fel, jelezd nekünk bátran egy válasz e-mailben! Nagyra értékeljük a munkádat és szeretnénk, hogy az együttműködésünk minél hosszú távon sikeres legyen.

Üdvözlettel,

IQfactory Management