Hírlevél#1 - 2013.10.17. - IQfactory Szakdolgozat írás, dolgozat írás

Hírlevél#1 – 2013.10.17.

Kedves Partnerünk!

Örömmel jelentjük, hogy ezennel elindítunk egy új kommunikációs csatornát az IQfactory és partnerei között. Magyarországi működésünk folyamatosan növekszik és rengeteg fejlesztést, tökéletesítést hajtottunk végre az elmúlt időszakban. Ezek hozzájárultak, hogy még jobb szolgáltatást nyújtsunk megrendelőinknek és megbirkózzunk a megbízások növekvő számával.

Ezzel párhuzamosan jelentősen növekszik partnerírói csapatunk is. Egyre több szakember csatlakozik hozzánk és jó úton haladunk, hogy megteremtsük a szellemírás presztizsét Magyarországon is. Szeretnénk aktívabb kommunikációt folytatni veled, szeretnénk kikérni a véleményed és szeretnénk azonnal tájékoztatni minden olyan változásról, fejlesztésről, ami a munkádat befolyásolhatja. Akár tegnap csatlakoztál hozzánk, akár velünk vagy a kezdetektől, rengeteg új információval szolgálunk a következő időszakban.

Egy kis ízelítő: a nyári időszak során egy sor technológia fejlesztést hajtottunk végre. Bevezetésre került egy ügyfélkezelő (CRM – Customer relationship Management) rendszer, ami alapjaiban véve változtatta meg a működésünket megrendelői oldalról. Ehhez alkalmazkodva lefejlesztettünk egy új kommunikációs és projekt manager felületet (Communicator), amelyen hatékonyabban tudsz kommunikálni a megrendelőkkel és managelni a projektjeidet. Hamarosan egy nagy hírt tudunk majd bejelenteni, mert bővült cégünk magyarországi portfóliója egy konkurens weboldal megvásárlásával. Tehát van mondanivalónk bőven.

A gyors bővülés miatt gondolunk azokra a partnereinkre is, akik majd csak ezután csatlakoznak hozzánk és minden hírlevelünk elérhető lesz archiválva a Communicator felület ’Segédanyagok’ opciójára kattintva, vagy direktben ezen a linken: http://iqfactory.hu/hirlevel/

Csak akkor küldünk hírleveleket, ha tényleg fontos és számodra is releváns információt szeretnénk megosztani, ezért arra kérünk, hogy olvasd őket figyelmesen! Ha bármilyen kérdésed/kérésed/ötleted merülne fel ne tartsd magadban, nyugodtan küldd el nekünk egy válasz e-mailben. Nyitottak vagyunk mindenre, ami előre viheti a cégünk működését.

Addig is nagyon hálásak vagyunk a munkádért és mindent megteszünk, hogy jó partnerek legyünk számodra.

Üdvözlettel,
IQfactory Management