Ajánlj minket | IQfactory

Ajánlj minket

Kipróbáltad szolgáltatásainkat és elégedett voltál? Cégünk és weboldalunk elnyerte a tetszésed és úgy gondolod, hogy ismersz olyat, akinek jól jönne az, amit kínálunk?

Szolgáltatásaink minősége miatt egy rendkívül jó hírnevet sikerült kialakítanunk a piacon és most Te is profitálhatsz belőle. Légy a promóterünk, vidd a jó hírünket és minden megrendelés után, ami a te ajánlásodra érkezett jutalékot fizetünk.

További információért görgess lejjebb.

Jelentkezés

Hogy működik az ajánlás?

ajanlj-minket

Jelentkezés után biztosítunk neked egy egyedi promóciós kódot.
Amennyiben egy árajánlatkérés ezzel a kóddal érkezik hozzánk, jutalékot fizetünk neked.

home-kulcs

Miért használnák az én kódomat?

A promóciós kóddal érkező megrendelőinknek extra szolgáltatást biztosítunk. A következőkre lesznek jogosultak azáltal, hogy a Te ajánlásodra érkeztek:

 • VIP ügyfélszolgálat
  • SMS értesítések
  • Prioritást élvező e-mailek (maximum 2 órán megválaszolva munkaidőben)
  • Prioritást élvező telefonok (maximum 2 órán visszahívva munkaidőben)
 • Hosszabb ingyenes javítási határidők
  • Az ingyenes javítás határideje 5-ről 10 napra hosszabbodik kisebb megrendeléseknél
  • Az ingyenes javítás határideje 12-ről 20 napra hosszabbodik nagyobb megrendeléseknél
 • VIP író választás
  • A legjobb értékelésű íróinkat ajánlással érkező megbízásokhoz jelöljük ki
home-mennyi

Mennyit kereshetek?

8% az első 10 megrendelés esetében a teljes megbízási díjból

10% a 11. megrendeléstől a teljes megbízási díjból

Ha rendelkezel olyan médiafelülettel vagy adatbázissal, aminek használata tömeges megrendeléseket eredményezhet, akkor lépj velünk kapcsolatba egy egyedi ajánlatért.

home-penz

Ez mégis mennyi pénzt jelent nekem?

Egy átlagos szakdolgozathoz kapcsolódó megrendelés terjedelme 40 oldal. Egy ilyen dokumentum megbízási díja alapszakon, magyar nyelven, egy átlagos témában körülbelül 108,000 Ft.

8%-os jutaléki szinten a keletkezett jutalék: 8,600 Ft.

10%-os jutaléki szinten a keletkezett jutalék: 10,800 Ft.

Angol nyelvű, mester szintű, vagy különleges témájú dokumentumok esetében ezek az összegek természetesen magasabbak. A keletkezett jutalékot teljes egészében, levonás nélkül kifizetjük neked.

Nem ritka eset, hogy partnereink 100,000-es nagyságrendű összegeket keresnek havi rendszerességgel kizárólag azzal, hogy beszélnek szolgáltatásainkról.

home-mikor

Mikor és milyen gyakran fizettek?

Angol cégként igazodva az angol szokásokhoz hetente fizetünk, a dokumentum elkészítésének kezdetétől számítva legfeljebb 14 napon belül.

Tapasztalataink szerint a jutalék kifizetése 95%-ban megtörténik a megrendeléstől számított 7 napon belül.

home-promo

Biztosítotok-e promóciós anyagokat?

Igen, sikeres jelentkezés után hozzáférést biztosítunk a partnereinknek készített belső felületünkhöz, ahonnan előre elkészített, professzionális anyagokat tölthetsz le és nyomon követheted az általad ajánlott megbízások és a keletkezett jutalékok státuszát.

home-kulcs

Partnereink mondták:

“Nemrég kezdtem el együttműködni az IQfactory-val és nagyon elégedett vagyok. Mindenki, akit ide irányítottam megköszönte az ajánlást és elégedett volt a szolgáltatással én pedig boldogan teszem zsebre a jutalékot. :)” Ádám, egyetemista

“Én magam már többször használtam az IQfactory szolgáltatásait és mindig is szívesen ajánlottam őket. Nagyon örültem, amikor láttam, hogy ezt most már fizetségért tehetem. Munka, egyetem és kisgyerek mellett kimondottan jól az az összeg, amit így keresek. Azt szeretem a leginkább, hogy nem kell adminisztrálnom és egyáltalán semmivel foglalkoznom azon túl, hogy beszélek a szolgáltatásokról. “ Krisztina, logopédus

“Köszi, hogy megkérdeztetek. Nálam elég egyszerű volt a képlet; mielőtt megtaláltam az IQfactoryt nem is tudtam, hogy létezik ilyen szolgáltatás. Nagyon boldog voltam, hogy valaki megbízhatóan segít megoldani a problémáimat a szakdolgozatommal. Nagyon sok olyan emberrel vagyok körülvéve, akinek jól jön ez a fajta segítség és mint elégedett ügyfél szívesen ajánlottam az IQfactoryt. Amikor elindult az ajánlói program és megtudtam, hogy ezért fizetnek is, akkor nyilván ezt még szívesebben tettem. Közel 30 ember rendelt már az ajánlásomra és mindegyik esetben az ígértek szerint történt a jutalék kifizetése és folyamatosan nyomon tudtam követni az egész folyamatot.” Kristóf, közgazdász

Jelentkezés